Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een maand geleden hebben wij een voor ons nieuwe Skoda Fabia van 4 jaar oud gekocht. Hierbij zijn wij door garage Straathof, en met name verkoper Peter van Kessel, heel fijn en professioneel geholpen. Hij nam alle tijd voor ons, gaf duidelijke uitleg en stond open voor alle vragen. Ook na de koop, toen er bleek dat de spiegel in de zonneklep kapot was, werd er direct een nieuwe besteld. De dames van de receptie hebben ons ook zeer vriendelijk ontvangen, dus alle lof voor deze garage! Wim & Marleen
18 September 2025
Wim & Marleen
Boskoop
Vandaag, vrijdag 30 juli, reed ik met een leenauto, kreeg een lekke band op de A4, zo tegen 1630uur. Hoewel ik geen klant ben van Straathof reed ik hun parkeerterrein op om rustig de band te bekijken. Kwam gelijk een medewerker naar buiten, auto werd gelijk garage ingereden, band van een plug voorzien en kon ik 10 minuten later verder. Max wordt langzamer geholpen bij Red Bull. En dat bij iemand die geen klant is. Dit is kwaliteit.
30 July 2021
Frank
Den Haag
We hebben vandaag onze fiat 500 opgehaald. Zag er keurig uit en we kregen ook nog te horen dat er tijdens de afgesproken beurt de distributieriem vervangen was en 2 nieuwe banden. Top service.
18 June 2021
Tim
Elst
Voor het eerst hier een auto gekocht. We zijn prima geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan. Nog een typisch familiebedrijf gevoel. Prima inruil gehad. De nieuwe auto laten voorzien van een nieuw afneembare trekhaak en op initiatief van Vakgarage Straathof nog wat nieuwe voorbanden alsmede de afleverbeurt. Na een korte week was de auto al helemaal klaar. We zijn super tevreden en hebben in Vakgarage Straathof een fijne en betrouwbare garage gevonden.
8 December 2020
John
Dochez Kok
altijd prettig om daar eens rond te kijken
3 November 2019
ton
Rijpwetering
Vertrouwen was altijd groot in deze vakgarage, echter totdat we onze hyundia bij straathof kochten omdat onze vorige auto nogal wat problemen gaf en had. Aangezien wij 2 kleine kinderen hebben en ook een gezin auto bij straathof hadden gekocht, dachten wij nou we gaan daar eens kijken voor een andere 2e auto. Leuke prijs en inruil tot stand gekomen. Tot we een klein 4+ maanden verder waren en er steeds dingen tevoorschijn kwamen die stuk gingen en voor nogal een flinke prijs gemaakt of vervangen moest worden, maar niet al het ongemak weg nam.. portomonee lichter, problemen maar half of deels opgelost. Het ene was nog niet gemaakt of vervangen of het volgende bod zich alweer aan. Mijn / ons vertrouwen was inmiddels al flink gedaald naar net onder de 50% maar steeds dachten we nu zal het toch wel eens stoppen, en het volgende was er weer. Steeds hoopte wij op een meevaller qua prijs en een soort van coulance vanuit de garage omdat we toch trouw steeds weer het voordeel van de twijfel gaven aan de vakkundigheid van straathof. Maar nee al wat wij voorstelde en aangaven, werd met een nee mevrouw afgewezen of overheen gepraat, kortom er werd gewoonweg niet naar mij/ons verhaal geluisterd ( jammer ) dealer / verkoop praatjes opgelezen uit een boekje zei ik dan tegen mijn partner. Kortom hebben wij besloten niet meer naar deze garage te gaan, omdat wij zeer teleurgesteld zijn in de gang van zaken en de communicatie van ( vak) garage straathof.
Beveelt niet aan
16 August 2019
MMA Rozing
NIEUW-VENNEP
3 July 2019
2 July 2019
Sady van der Linden
Voorschoten
Gewoon een fijn bedrijf waar echte mensen werken, en geen cliché autoverkopers. Klant is hier koning, ik kwam voor een Panda maar werd behandeld alsof ik een Mercedes kocht. Tip top afgeleverd en ik reed met een big smile weer terug naar Purmerend.
30 June 2019
28 June 2019
27 June 2019
26 June 2019
anoniem
zeer klantgericht. meedenken met de portemonnaie van de klant
23 May 2019
L.S Jansen-Popiel
Nieuwe Wetering
17 May 2019
anoniem
Eerlijk en betrouwbaar! Zeer goed, zeer deskundig, zeer service-gericht.
16 May 2019
Karen Vermey