Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten een hoge mate van service met duidelijke uitleg en transparante prijzen. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk en professioneel, en problemen worden snel opgelost. De reviews benadrukken betrouwbare opvolging en goede prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen bij meerdere bezoeken worden samengevat als betrouwbaar en klantgericht.
Beleefd geholpen maar niet goedkoop
31 July 2026
henk
Nieuwegein
Hele goede service nooit problemen gehad
29 July 2026
Gerard
Kaatsheuvel
28 July 2026
Ralph
IJsselstein
Na kort telefonisch contact kon ik gelijk langs langskomen voor een bezichtiging. De afhandeling was enorm snel geregeld en ik kon lekker op vakantie met mijn nieuwe auto!
25 July 2026
Eline
Utrecht
De accu van onze bedrijfsbus was stuk en 1 telefoontje en 2 uurtjes later zat de nieuwe accu erin. Dank jullie wel!
24 July 2026
Esther
Die was excellent.
22 July 2026
Andre
Hilversum
APK Seat Arosa 1998 ! en nieuwe, zelf eerder aangeschafte, banden laten monteren voor een nette prijs. Netjes een leenfiets gratis meegekregen en correct gebeld over de stand van zaken. Klantvriendelijke receptionist en aardige monteur.
15 July 2026
Pieter
Nieuwegein
Prima ervaring. Auto nu 2 weken in bezit en met vragen staat men direct voor je klaar. Bij aflevering bleek niet alles gecheckt zoals de ruitenwissers. Hollands manual zat er niet bij dus veel via internet opzoeken, maar is besteld. De sierdoppen van de wielen worden vernieuwd. Een paar kleinigheden worden goed opgelost.
15 July 2026
Coby Viergever-van Beek
Nieuwegein
Auto voor grote beurt gebracht alles was netjes gedaan de auto was zelfs gestofzuigd.
13 July 2026
L
En snelle serviy
13 July 2026
Sandor
Voorschoten
In the earlier day i replaced the rear wipers ,i knew its broken, i had in stock, so it will be okay for APK. I asked Vakgarage to replace the front wipers as i had them no in stock. After i came back to Vakgarage to pick up the car , they mentioned that they replaced the rear wipers due its very bad condition. I told them that i replaced that wipers yesterday evening and this wipers was not even touching any rain or sun :) They deducted the price of the rear wipers and we said good bye to eachother. Keep your eyes opened!!!
Beveelt niet aan
11 July 2026
Janos
Nieuwegein
Vriendelijk en professioneel geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Medewerkers zijn goed en snel op elkaar afgestemd. Nette service
4 July 2026
Monique
Ugchelen
Hele goede ervaring. Denken goed mee en geven eerlijk advies wat wel of niet nodig is.
3 July 2026
Dennis
Nieuwegein
Altijd goed geholpen, doen geen zaken die niet nodig zijn Voelt vertrouwd !!
30 June 2026
John
Nieuwegein
Bellen altijd netjes even als ze kosten gaan maken. Leggen uit wat de kosten zijn en zijn ook vrijwel altijd dezelfde dag klaar. Denken met je mee en proberen onnodige kosten te voorkomen door dingen niet dubbel te doen. Zo ben ik tussentijds vanuit spoed bij een andere garage geweest, deze had ook het e.e.a. gedaan aan mijn auto. Laatst weer hier een kleine beurt gedaan voor mijn auto en toen belde ze netjes even om te vragen wat de andere garage had gedaan om te voorkomen dat ze niet onnodig dingen gaan vervangen, dat is pas service!
26 June 2026
M. van den Berg
Nieuwegein
Eerlijke mensen wat niet nodig is Doen ze in overleg niet.
23 June 2026
Ben
Houten
Onlangs hebben wij bij Vakgarage De Liesbosch in Nieuwegein een Mercedes C180 AMG gekocht. Het gehele verkoopproces verliep snel, professioneel en volledig naar onze wens. We betaalden een goede prijs voor de auto en voelden ons vanaf het eerste contact serieus genomen. De verkoper was zeer kundig, wist duidelijk waar hij over sprak en kon al onze vragen goed beantwoorden. Dat gaf veel vertrouwen bij de aankoop. De terugreis naar huis was dan ook genieten: met een brede glimlach op ons gezicht reden we tevreden naar huis in onze nieuwe Mercedes. Wij kunnen Vakgarage De Liesbosch van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare occasion en een prettige koopervaring! ⭐⭐⭐⭐⭐
20 June 2026
Hans & Evita
Apeldoorn
Helaas liet mijn auto me in de steek. De vakgarage gelukkig niet. Nog dezelfde middagdag gerepareerd en ik weer onderweg! Super blij mee.
18 June 2026
Arjen
Nieuwegein
Deze vakgarage is betrouwbaar door het goed onderbouwde advies, de transparante communicatie over de kosten en de duidelijke uitleg van de uitgevoerde reparaties.
16 June 2026
Esther
Nieuwegein
Fantastische garage waar we al jaren onze autos kopen en in onderhoud hebben. Eerlijk, betrouwbaar, vakkundig en gezellig. Voor ons nooit een andere garage!
16 June 2026
Erwin
Snelle service
15 June 2026
Rietveld
Ijsselstein
nieuwe auto gekocht en oude ingeruild. Dit is allemaal naar wens gegaan
10 June 2026
roelof hardeman
lunteren
Duidelijk uitleg factuur, eigenlijk met spoed afgehandeld!
7 June 2026
Jet Konings
Zeer goed en ontspannen
4 June 2026
Ton
Nieuwegein
Al jaren koop en onderhoud ik mijn auto’s en werkbussen bij Vakgarage de Liesbosch en ga ik altijd zonder zorgen de weg op. Ook als ik een spoedje heb weten de heren daar altijd ruimte voor te maken.
24 May 2026
Maktup