Zeer klantvriendelijk. Prettig geholpen. Niet opdringerig.
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen
Ruime keuze in data voor een APK en snel klaar op de dag zelf!
Goede service, en monteurs, TOP BEDRIJF
Een echte aanrader. Wij zijn al jaren klant en hebben alle vertrouwen in dit serieuze en verantwoordelijke team.
Goed begeleiding
Ik ben 3 keer langs geweest, omdat ik interesse had in een auto die zij te koop hadden staan. Telkens werd ik netjes en vriendelijk behandeld. Mede door hun nette manier van zaken doen de auto gekocht.
Goede garage
Altijd prima service
Eerste APK en kleine beurt gedaan bij vakgarage de Liesbosch en ik ben zeer tevreden. Ik werd snel en vriendelijk geholpen door Leon. Alles is duidelijk uitgelegd, m'n auto rijdt weer als een zonnetje en ik heb niet de hoofdprijs betaald.
Een aantal auto's in het afgelopen jaar gekocht. Prima service en top meedenken in oplossingen, naast de kwalitatief goede auto's. De servicegerichtheid is van een bijzonder hoog nivo .
Deze garage heeft mij nog nooit teleurgesteld en zijn altijd eerlijk en zeggen ook als iets niet nodig is .
Vriendelijk en betrouwbaar. Blij dat ik hier mijn eerste (occasion) auto heb gevonden en gekocht. Ik raad deze garage aan!
Ivm de APK en de kleine beurt vorig jaar had ik om een grote beurt incl APK gevraagd. Daarnaast zouden ze een sensor van achteruitbeveiliging vervangen. De rekening zonder de sensor bedroeg ruim *** maar dat was geen grote beurt want de APK moest apart betaald worden. Daardoor is het onduidelijk wat er voor dat geld allemaal gedaan is.
Altijd eerlijk zonder de intentie om extra geld uit de zak van de klant te willen kloppen.
heel behulpzaam vriendelijk geholpen
Erg veel kennis van zaken en van eerlijkheid. Waar vindt je dat nog !!!!!
net bedrijf
Mijn eerste ervaring is zeer positief.
Helaas wat onverwachte problemen met mijn auto. Meerdere monteurs dachten creatief mee met als resultaat een super oplossing. Heel blij mee.
Vertrouwens basis opgebouwd in korte tijd, transparant, niet lopen 'pushen' voor een verkoop, reputatie in de regio belangrijk. Oog voor lange termijn, mocht er toch een keer wat zijn met de auto. Gewoon transparant. Rustig, tijd gunnen om er over na te denken, geen tructjes en zo...
Hele goede en nette ervaring, deal was snel gesloten met Cliff, die ons keurig te woord stond. Heel erg blij met onze aankoop, een Peugeot 208 GT. Bedankt voor de fijne service. Gr Anette en Maurice ( Nieuwegein )
Klantvriendelijk deskundig kortom aan te bevelen
Men levert altijd een persoonlijke en goede service!
Zeer vriendelijk, zeer professioneel, een genoegen een auto te kopen
Nijverheidsweg 9 J
3433NP Nieuwegein