tevreden over de service. Helemaal top dat de auto zelfs thuisgebracht kon worden!
alleen maar positief
Prettig persoonkijk ontvangst. Accuprobleem meteen verholpen en fijn meegedacht over de vraag voor een "nieuwe" inruilauto. Echt super garage die ik het liefs voor mezelf zou houden ;-) Nee, serious aan iedereen aan te regelen.
Top garage
top
De auto kwam voor kleine beurt binnen, maar werd een grote reparatie. Door snel en vakbekwaam handelen kon ik snel weer door met mijn auto. De schoonmaak beurt van de cabine was ook uitmuntend :)
Auto netjes afgeleverd en nog schoon ook, helemaal top!
Wij hebben sinds kort de Vakgarage in Nederhorst den Berg als onderhouds-garage en wij zijn zeer tevreden !
Ik ga altijd met vol vertrouwen naar Vakgarage Richtlijn want ze zijn deskundig, aardig. eerlijk en betrouwbaar, Ze doen al jaren het onderhoud en de APK van mijn aangepaste auto en altijd tot volle tevredenheid. De prijs van het onderhoud en APK zijn altijd overeenkomstig met mijn verwachtingen. Ik heb niet veel verstand van auto's maar ik ben nog nooit beduveld en alles gaat in volledig overleg. Ik wist dat mijn voorbanden slecht waren dat voelde ik als ik autoreed. De dingen die ik zelf opmerk, komen altijd overheen met wat zij vinden tijdens het onderhoud. Ik ben iedere keer blij als mijn auto klaar is en ze hem weer netjes terug hebben gebracht. Alles was netjes uitgevoerd. Ik kan iedereen deze garage aanraden.
vakkundige garage en erg klantvriendelijk
Ze weten precies waar ze het over hebben. En wat er gedaan moet worden om weer extra veilige kilometers te kunnen rijden! Maar hier in zijn ze ook oprecht en eerlijk.
Kom al jaren bij deze garage
top
Een tevreden klant .
Banden wissel laten uitvoeren. Om de banden weer mee naar huis te nemen hadden ze heel netjes een plastic dekentje in de achterbak gelegd.
Professioneel en betrouwbaar
Prima service !
Afspraak voor de keuring kon snel en op korte termijn ingepland worden. Leenauto stond keurig klaar.Goede communicatie Prima service!
Gewoon goed
Flexibel klantgericht verplaatsing in iemands situatie snelle afhandeling
Er wordt goed meegedacht over de aanpak van bepaalde problemen aan de auto en ik ben naar behoren ingelicht over de oplopende kosten.
Alle jarenlang tot tevredenheid
Middenweg 101