Professioneel bedrijf, netjes geholpen, ruime werkplaats en moderne uitstraling. Wachtruimte met gratis wifi en een goede kop koffie. Eigenlijk perfect, zo zie je een autobedrijf niet vaak. Duidelijke prijsafspraak, die uiteindelijk iets lager uitkwam. Ook dat maak je niet vaak mee. Aanrader dus.
Al jaren tevreden klant. Hoewel ik verhuisd ben en deze garage niet meer in Kortenhoef aanwezig is blijf ik toch klant in Nederhorst den Berg. Vertrouwen opgebouwd, vind ik ook belangrijk!
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt waar voor je geld en je word eerlijk en oprecht behandeld.
Snel en direct geregeld.
ik kom al jaren met volle tevredenheid bij deze garage al je een vraag heb dan helpen ze je prima
Bij Vakgarage Richtlijn wordt in alle opzichten oplossingsgericht meegedacht en direct gehandeld. Verder is het een bedrijf waar ze vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Die combinatie geeft een goed en vertrouwd gevoel.
Mijn auto kwam niet door de APK. Dankzij vakkundige reparatie en ook voor een acceptabele prijs, rijdt ik weer trots rond in mijn autootje. Chapeau voor Jan en collega van vakgarage Nederhorst.
Echt uitstekend op alle gebied
Al jaren vertrouwd en goed onderhoud.
Dat je goed word geholpen.
Helaas is de verwachtte planning niet nagekomen: mijn auto was dinsdag ingepland en mijn verwachting was niet dat ik mijn auto pas zatermorgen kon ophalen. Dat er met mijn auto, gezien de hoge km stand, iets tegen zou kunnen zitten had ik wel verwacht maar ik heb pro-actieve communicatie daarover gemist. Uiteindelijk is alles netje gerepareerd en rijdt de auto weer fijn.
vriendelijk in contact. snelle service.
Alles was goed geregeld
Altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je
Denken met je mee, zeker als je de factuur niet in een keer kan betalen!
Bedankt weer!
Klantvriendelijk
goede service - vakwerk en altijd vriendelijk
Zoals ik al aangaf. Niet de goedkoopste, maar wel goed en persoonlijk. Vooral eigenaar Jan.
Fijn om op de hoogte gehouden te worden van de te verwachte kosten.
Gebeld dat koplampen kapot waren en kon direct komen! Lampen werden ter plekke vervangen en binnen de kieste keren was ik weer weg!
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg