Prima geholpen. De lagere score op deskundigheid is vanwege de iets mindere bekendheid met elektrische auto's en het niet kunnen vinden van mijn VIN. Probleem echter heel fijn opgelost. Dank daarvoor
Snelle vakkundige hulp
Fijn dat Jan,eigenaar van de garage direct kwam.,toen mijn accu leeg was en voor ver hangend vervoer zorgde.
De onderhoudsbeurt is volgens afspraak uitgevoerd. Het vervangen van een aantal onderdelen was al bij de vorige onderhoudsbeurt aangegeven dus dat was nu geen verrassing.
Kom er al een aantal jaar, de service is prima wordt er altijd goed geholpen
De werkzaamheden worden goed uitgevoerd en in een prettige sfeer.
Prima klantgerichte benadering. Telefonisch contact over nodig onderhoud en kosten vooraf.
Ik kwam met een lekke band aanrijden en binnen 15 min was ik met een gerepareerde band weer onderweg
MAX klantvriendelijkheid. Perfecte service.
Apk keuring en tevens reparaties uitgevoerd , alles keurig volgens prijsopgaaf,
worden altijd goed geholpen.
Ben al meer dan 25 jaar klant bij Jan,altijd goed en nog steeds super,altijd meedenken,echt geweldig.
Top.
Goede en snelle service Vriendelijke benadering Eerlijk advies Fijne garage
Vriendelijke en vakbekwame directie en medewerkers, die vakwerk leveren en afspraken nakomen, en dat ook nog tegen reeele tarieven. Ik heb wel 1 suggestie: in de winterperiode zou een ventilatorkacheltje in de wachtruimte wel prettig zijn; de cv-radator alleen geeft dan onvoldoende warmte.
Servicegericht, meedenkend, behulpzaam en kundig
Ik kon wederom snel terecht! Een leenauto stond voor mij klaar en mijn auto was binnen een dag gerepareerd.
Voor het eerst in Nederhorst na jaren in Kortenhoef geweest te zijn en de afstand valt reuze mee. Ook hier weer naar tevredenheid geholpen!
Geen opmerkingen.
Pechhulp liep af. Kreeg een reminder. Prima service.
Je kan daar binnenlopen met een kleine storing,word terplekke opgelost en de koffie is daar ook goed.
Ik heb nog nooit stilgestaan met mijn auto!
Geen nadere toelichting
Zeer prettig te woord gestaan,en goedeservice.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg