Perfect, uitstekend geholpen
Geen verbeterpunten aan te geven, service en klantgerichtheid is perfect.
Klantvriendelijk, afspraak is afspraak en op voorhand opgave van de kosten.
Afspraak bestond eigenlijk uit het vervangen van 2 zomerbanden voor 2 All season banden ( 2 All season banden waren al in het voorjaar geplaatst) maar toen kwamen we er achter dat er binnenkort ook weer een kleine beurt nodig was. Dat is meteen opgepakt en dat scheelt dus weer een afspraak inplannen. Top!!
Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Het was fijn dat ik meteen een factuur op de mail ontving.
Door een pech geval zeer snel aanwezig en geholpen.
top ervaring
Ben snel geholpen met startkaart.
Deskundige garage, fijne service. Altijd meedenkend.
Eerlijke service en reparaties, zonder verrassingen.
De laatste APK keuring een paar dagen geleden was heel efficiënt en snel, de contactmomenten live en per telefoon waren vriendelijk, en de auto doet het goed. Dank jullie wel!
We zijn altijd tevreden.
Snelle service, vriendelijk geholpen en een grote pluim dat mijn auto van binnen en buiten was schoongemaakt
Volledig betrouwbaar
Zodra je belt met een probleem kun je langskomen enzo afspraak maken voor de reparatie op korte termijn
Snelle dienstverlening
Ik heb Vakgarage Richtlijn gekozen vanwege de locatie. Dicht bij huis. Mijn ervaringen zijn positief. Vakkundig en prettig contact. Ze denken mee. Ik heb een auto van ruim 20 jaar oud. Soms moet je creatief zijn. Een reparatie van een onderdeel is soms beter dan een nieuw duur onderdeel vervangen voor een oude auto. Dat is wat gebeurde. Ook mijn (jongere) sportauto is in onderhoud. Jelmer geeft goede adviezen. Hij is geïnteresseerd en ziet details. Al met al een hele prettige en professionele garage.
Duidelijke communicatie en een eerlijk verhaal. Voor aanvang van de werkzaamheden zijn de kosten en werkzaamheden besproken.
Snelle service, redelijke prijzen en vakbekwaam.
zie boven
Snel en prettige afstemming over kosten
We zijn goed geholpen, en er is goed gecommuniceerd.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg