Goede en snelle service bij de reparati
Meedenken en oplossen perfect!!!
Altijd goeie service. Goed geregeld bij richtlijn. Kom er graag terug . Aanrader
Afspraak gemaakt ik zaterdag voor een nieuwe accu; op maandag kon ik al terecht.
Na een flinke onderhoudsbeurt rijdt mijn auto weer als een zonnetje. De garage is zorgvuldig in prijsopgave vooraf en aangeven wat nodig is voor onderhoud. Prettig personeel.
Vakkundig en betrouwbaar
Zeer snel geholpen en zeer netjes en vriendelijk behandeld een aanrader
Echt een “Vakgarage “ die meedenkt en oplossingen zoekt
Denken met je mee en goede monteurs weten waat ze het over hebben
Snel, behulpzaam en zeer vriendelijke ervaring
Moest plotseling naar Zweden en dan is Vakgarage Nederhorst zo flexibel om snel mijn winterwielen eronder te zetten. Top!
Auto voor de beurt en APK geweest. Rekening bleek lager dan in eerste instantie gemeld door onderdelen van de remmen goed schoon te maken in plaats van te vervangen.
Altijd vriendelijk en duidelijk. Ook als het druk is kunnen E een oplossing geven
Snel en eerlijk
Betrouwbaar adres!
Dank weer! Groetjes, “de” A5
Er was snel een onderhoudsbeurt nodig. Deze hebben we hier in alle tevredenheid gevonden.
Zeer goede service gemixt met gezelligheid en vakmanschap
Prettige mensen en goede service
Goede afspraken, goed werk aan mijn auto. Wat wil je nog meer?
Prima service!
Omdat ik regelmatig storingen kreeg op Fiat Talento en hij recent nog voor een grote beurt was geweest hebben zij dit niet opgelost. Het bleek achter om de EGR klepsensor te gaan die alle storingen veroorzaakte. Een computer eraan leggen kan iedereen maar een echter oplossing zoeken en het probleem verhelpen. Dat zijn er nog maar weinig die dat gegeven zijn. Dus vandaar mijn 2 sterren.
vriendelijk en behulpzaam
Middenweg 101