Laden reviews...
144 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een consistente hoge klanttevredenheid. Klanten prijzen betrouwbare en vriendelijke service, met duidelijke communicatie. Het plannen van afspraken gebeurt gemakkelijk en werkzaamheden worden goed toegelicht. Over het algemeen heeft Richtlijn een positieve indruk achtergelaten.
Ik bracht mijn auto voor een kleine onderhoudsbeurt naar deze garage. Er was iets kapot aan mijn armleuning en ik dacht dat het niet meer gemaakt kon worden en er een nieuwe armleuning moest komen. gelukkig heeft de garage het wel kunnen maken. Dat is vakmanschap en inventiviteit in mijn ogen. Blije klant dus.
5 July 2026
Goede service. Snel geregeld. Goede prijskwaliteit. Top
3 July 2026
Sebastiaan
Nieuwland
Goed. Goede ervaring en klant vriendelijk Wel graag de volgen de keeroverleg van de toepassing petrol saver . Ik voeg elke benzine beurt Wynn's E10 Protector toe
3 July 2026
Dick Tiller
Kortenhoef
Gewoon helemaal niets op aan te merken!
24 June 2026
Karin
Nederhorst den Berg
Porsche moest voor de APK. Kreeg ik opeens leenauto mee, super aardig en hele goede communicatie.
22 June 2026
Erik
Amsterdam
Zoals gewend, weer uitstekende service
19 June 2026
Han Oost
15 June 2026
André
Kortenhoef
Kapotte kachel en airco. Alternatieve oplossingen aangedragen om kosten te besparen. Vervolgens deskundig en tijdig opgelost
11 June 2026
Erik-Jan
Nederhorst Den Berg
Professioneel, klantgericht personeel. Ik ben al jaren lang een klant van deze betrouwbare garage.
8 June 2026
Tuula
Nederhorst den Berg
vorige week mijn auto voor onderhoud en APK gebracht en kreeg een leen auto mee. heel erg fijn. later werd ik gebeld wat ze gevonden hadden en werd er met mij mee gedacht. heel vriendelijk en goed geholpen en de auto rijd weer heerlijk top service
8 June 2026
Linda van Ginkel
Hilversum
fijne garage, vriendelijk personeel, meedenkend
5 June 2026
h
Breukelen
Zeer meedenkend over het onderhoud van de auto
4 June 2026
eustache
Hilversum
Geweldige garage, Goede adviezen en altijd een oplossing. Kom er graag ook in de toekomst.
3 June 2026
monique zijpveld
Hilversum
Het is een echte "vakgarage"
2 June 2026
Ger De Jong
Nederhorst Den Berg
Van de week voor de jaarlijkse apk bij richtlijn geweest en was weer super geregeld. Was zelf veel te vroeg maar werd vriendelijk ontvangen met een frisdrankje . Was ook 32 graden dus was zeer welkom . En met glimlach op de gezichten van het team was het zo weer gereed .aanrader!!
2 June 2026
Jordy
Kortenhoef
Ik ben nu 6 jaar klant van Vakgarage Richtlijn, ze bewijzen keer op keer dat ze een eerlijk autobedrijf zijn die begrijpt wat de klant en zijn voertuig nodig hebben. Geen poespas, geen dealer-praktijken, gewoon goed onderhoud, duidelijke communicatie en zonder verrassingen de deur uit.
31 May 2026
Arnold
Nederhorst den Berg
Ik had een langzaamleeglopende band. Na 1 telefoontje kon ik zeer snel terecht. Sochtends gebracht en smiddags ophalen. Super vriendelijk personeel met allemaal een lach op het gezicht. Top garage!
26 May 2026
Koen
Geweldige service!
21 May 2026
Hannes
Hilversum
Als collega handelaar breng ik al mijn auto's naar Vakgarage Richtlijn. Korte lijnen, snel, en goede prijs, kwaliteitsverhouding.
21 May 2026
A2 Automotive
Loenersloot
Wordt netjes vantevoren gebeld over wat de kosten van het onderhoud is voordat ze starten met de werkzaamheden.
Linda
Muiden
Ik ben netjes geholpen. Auto stond na de apk weer netjes voor mij klaar
Wendy
Nederhorst den berg
Very nice that I could book my appointment online for maintenance/inspection. Dropped the car at the start of the day, and by midday, it was ready. Thanks to the service bike, I didn't have to wait there.
Mario
Nederhorst den Berg
Snelle en goede service tegen eerlijke prijzen
17 May 2026
George van Jaarsveld
Hilversum
Een telefoontje en altijd behulpzaam en direct geholpen, top servive
13 May 2026
ELISE