Prettig en deskundig
Altijd een vriendelijke verwelkoming en nooit verassingen achteraf. Prijs is prijs. Keurig een belletje als de auto klaar is.
Ik ben uitstekend en snel geholpen en van advies voorzien. Vriendelijke medewerkers, auto kon gelijk nagekeken worden. Locatie ziet er netjes uit, ze (het)kennen de klanten.
Jammer alleen van die ouwe leenfiets
Goed en betrouwbaar
elk jaar breng ik mijn auto voor onderhoud naar de garage en elke keer wordt je heel vriendelijk geholpen en wordt je later gebeld met wat de kosten zijn. en later bij het ophalen van de auto wordt de rekening uitgelegd dus een hele fijne garage
goed geholpen voor een redelijke prijs
Een dag voor onze vakantie bleek een band defect. Ondanks grote drukte toch dezelfde dag nog geholpen. Top!
Met andere auto weer bij jullie voor het onderhoud. Gewoon omdat het kan :-)
Vriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht, vlotte service.
Altijd klantvriendelijk Marcel & collega's staan echt klaar voor je om je ECHT te helpen.
Snel en vakkundig geholpen
Goede informatie van het onderhoud wat plaats gaat vinden.
Goed en prettig geholpen door vaklui in de garage waar een prettige sfeer hangt.
Een reparatie van je auto komt soms onverwacht en dan sta je qua mobiliteit met je rug tegen de muur. Wat fijn als je dan 1 belletje kunt plegen waarna alles weer in orde gebracht wordt. Flexibele houding van Garage Richtlijn met kwaliteit die je weer een betrouwbaar gevoel geeft op reis naar je volgende bestemming
Zeer tevreden. Probleem identificeerd en verholpen.
Precies wat je verwacht van een fijne dorpsgarage. Snel, flexibel, vriendelijk en kundig.
Goede service, maar dan ook niet het goedkoopste.
Alles ok
Prima bedrijf, kom er al een tijdje maar altijd Klantvriendelijk en doen hun werk goed. Ben zelfs niet de netste maar na onderhoud en Apk hadden ze zelfs de auto schoon gezogen, Klasse heren. John
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg