Ontvangst is uiterst vriendelijk. Uitleg over gedane onderhoud en reparaties heel duidelijk. Ik ben blij met deze garage.
Klantvriendelijk en fijne uitleg
Klantgericht en communicatie heel goed. Snelle reparatie.
Auto voor APK gebracht en prima leenauto meegekregen. Kreeg al best snel een telefoontje met goede uitleg over de keuring en dat hij klaar was. Ik ben heel tevreden!
Ik kom al jaren bij Marcel en zijn bedrijf en ik blijf ook steeds bij ze terugkomen. Marcel denkt met mij mee, in oplossingen en in wat ik nodig heb. Met hun service en klantvriendelijkheid maken ze indruk en ze zijn snel en betrouwbaar. Blij dat ik bij jullie terecht kan! Aanbeveling voor allen! Mvg Malcolm
Erg blij met de service en de communicatie
Vertrouwd. Lokatie minder i.v.m. afstand.
Marcel, Dank voor de snelle keuring. Ik kan snel weer verder
goede service en altijd vriendelijk
Mijn auto is weer voor een beurt geweest. Duidelijke communicatie vooraf over de werkzaamheden en de kosten. Kortom precies wat ik van een garagebedrijf verwacht.
Als ik hulp nodig heb dan zijn ze er voor mij. En het onderhoud aan mijn auto. DANK!!
Mijn auto kwam de oprit niet meer af. Is thuis opgehaald, gerepareerd en weer voor de deur neergezet. De kosten die hiervoor gemaakt zijn, werden niet in rekening gebracht.
Gewoon goed keurig e,n,a volgen,s de gemaakte afspaken.
Me bussie voor de keuring gebracht en met een uur klaar super sevice en vriendelijk geholpen
Altijd goed! Al 10 jaar lang!
Ik ben al jaren klant bij Vakgarage Richtlijn. Ze staan altijd klaar om te helpen als er een direct probleem is.
Erg vriendelijke medewerkers en snel geholpen.
Makkelijk afspraak te maken, netjes geholpen en werk uitgevoerd naar volle tevredenheid.
Prima garage.
Wat ik vraag wordt gedaan en altijd vriendelijk
Zeker prettige communicatie en professionele hulp
Altijd klantvriendelijk en goede service!
Prettig eerste aanspreekpunt. Verder heel vriendelijk geholpen en ik kreeg de auto weer spic en span terug.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg