Eerste aanblik is netjes en verzorgd, de verkoper is beleefd en zakelijk correct. Het is onze eerste auto die we er kopen, dus de service moeten we nog afwachten.
Zeer tevreden! Ik heb vandaag een aantal onderdelen in mijn auto laten vervangen (bobine, krukaspositiesensor, bougiekabels) i.v.m. een storing, waarnaar ik zelf de diagnostiek heb gedaan. Wat me nog het meest zal bij blijven is het telefoontje \"weet u zeker dat dit allemaal wel nodig is?\", van de garage. Heerlijk, een garage die niet probeert je van alles aan te smeren! Eventueel vervolgonderhoud laat ik zeker ook hier doen. De reparatie is prima uitgevoerd en de storing is verholpen. Prima prijs, ik heb vooraf offertes vergeleken.
Fijn om je auto hier te brengen. Voor APK en beurt met als service keurig gewassen!
Goed geholpen bij de aanschaf van onze \"nieuwe\" auto. Ondanks dat wij vlak voor sluitingstijd terugkwamen van de proefrit werden we goed te woord gestaan en werd er niet gehaast gedaan. Het belangrijkste is dat wij een goed gevoel hadden, niet alleen bij de auto maar ook bij het bedrijf.
Vriendelijk personeel, komt professioneel over, geeft goede adviezen.
Prima bedrijf waar ook de front-office mensen inhoudelijke kennis van zaken hebben. En dus met je meedenken over onderhoud en reparaties. Voor een kleinigheid kun je zonder afspraak langskomen en word je goed en snel weer op weg geholpen.
Super goede service! Ze staan altijd voor je klaar! Goede, betrouwbare adviezen tegen een scherpe prijs! Wat niet nodig is gebeurd niet, geen standaard service maar op maat. Ik ben zeer tevreden, zowel voor mijn zakelijke auto als voor mijn privé auto. Top!!
Ik heb goede ervaringen met de vakgarage Bodegraven de verrkoopafdeling is zeer klant vriendelijk klant gericht en zeer attent. Werkplaats vakkundig en bezig met hun vak.
Goeie ervaring, heb het gevoel dat ze eerlijk met de klant omgaan.
Een echte aanrader dit bedrijf. Gastvrijheid en klanttevredenheid staan hier echt op nummer één. We hebben een testrit gemaakt in twee verschillende auto\'s waarvan er eentje achterin de showroom stond, dat was geen probleem de auto werd gewoon naar buiten gereden en we konden gelijk vertrekken. Niks geen haast, \"rij maar lekker hoor en neem je tijd\" De auto die we uiteindelijk gekocht hebben was al een maand voor aanschaf gekeurd en had een grote beurt gekregen. Niks geen extra geld voor het \"rijklaar maken\" de verkoper zei letterlijk: Ik heb de auto pas nog gezien en ik ga er niet nog een keer naar kijken puur om jullie nog wat extra geld uit de zakken te kloppen. Zo hoort het ook!