4 sterren: goede service, goed behandeld

nog niet veel ervaring met dit bedrijf , maar eerste indruk is prima.. alleen even dit , ik ben niet de heer , maar mevrouw. eigenlijk , kan ik deze enqette niet helemaal invullen ,te korte tyd bij jullie , geen ervaring dus ,

IK KOCHT ER EEN C3 DIE IS HELEMAAL GEWELDIG IK BEN ER ERG BLIJ MEE

4 sterren: goede service, goed behandeld

leuk bedrijf heel behulpzaam. mijn auto ging kapot kreeg ik een leen auto mee die ik bij vakgarage bodegraven moest inleveren gelijk word er gevraagt wat er met mijn eigen auto aan de hand was ik het uit gelegd werd er mij verteld dat een paar dagen later een leuke auto binnen zou komen ik ben wezen kijken en was gelijk verkocht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn al wat jaren klant van Vakgarage Bodegraven, worden keurig geholpen, altijd alles even in overleg, dat vinden wij erg prettig. Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, dringen geen onnodige reparaties op, geeft goed advies bij aan- of verkoop auto, altijd vriendelijk. luitsteren naar de wensen van de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klanvriendelijk en deskundig bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedrijf ziet er goed en kleurrijk uit. Presentatie en uitstraling geeft het bedrijf een waardige dealer. Wanneer je auto klaar is krijg je een smsje binnen en nog geen half uur later netjes de factuur in de mail verzonden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lekke band opgelopen in het weekend, kon zonder afspraak langskomen en is met uitstekende service nog dezelfde dag hersteld. Erg blij mee!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, vriendelijke werknemers en de laagste prijs, kortom geweldige garage!! Echt een aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede uitleg en service; kennen ook hun grenzen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakgarage Bodegraven is in mijn optiek een bedrijf waar je met een gerust hart een auto kan aanschaffen, de service staat hier dan ook echt op nummer 1. Ik heb er 2 weken geleden een Ford focus aangeschaft waar ik heel tevreden over ben. Ik kom hier dan ook zeker terug voor het onderhoud en voor de aanschaf van mijn volgende auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakgarage Bodegraven straalt persoonlijkheid en betrouwbaarheid uit. ik vind het een groot pluspunt dat er tijd en energie in de klant wordt gestopt op een opbouwende manier. daarnaast proef je een enorme passie voor het vak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al verschillende auto\'s bij de vakgarage gekocht en ze ook door hun garage laten onderhouden. Het is een fijn bedrijf om te komen waar service nog echt op nr 1 staat. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Vakgarage Bodegraven.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf met veel verschillende occasions in heel veel prijsklasse Met een naar mijn mening een betrouwbare verkoper

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een uitstekende garage. Goed en deskundig personeel. Voortreffelijke leiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er heerst een prettige sfeer. Wordt goed en snel geholpen. Staan open voor je. Redelijke prijzen. Altijd eerst contact voordat men gaat repareren. Op en Top een Topper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wederom heeft de Vakgarage Bodegraven ( Chris en Dave) ons meer dan uitstekend geholpen.!

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd snelle en goede service, denken met je mee. als ik bel kan ik altijd direct komen en wordt het zo mogelijk dezelfde dag nog geregeld.

Terrassonsingel 1

2411PW Bodegraven