• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals altijd (en ook dit keer weer) uitermate gastvrij onthaald bij Vakgarage Bodegraven. Wij hebben hier in de loop der jaren verschillende auto\'s gekocht en zijn dik tevreden over de service, deskundigheid en klantvriendelijkheid van dit bedrijf en de medewerkers. Top!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette en persoonlijke servvice door Chris.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vriendelijk ontvangen en op vakkundige wijze geholpen. Prima service.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

JE WORDT ER ALTIJD VLOT EN CORRECT GEHOLPEN. Ben erg tevreden over deze garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel klantvriendelijk & prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed. duidelijke informatie verschaft en op korte termijn een auto geleverd die paste bij onze wensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb al 2 keer bij Vakgarage Bodegraven een auto willen kopen. Je wordt goed, vriendelijk en professioneel geholpen. De mensen hebben hier over veel verschillende (soorten) auto\'s zeer veel nuttige informatie, en beschikken over een breed scenario aan deskundigheid. Ik kom graag nog een keer terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PANIEK! Onze auto, die reeds een flink aantal jaren dienst deed, en die wij vrijwel nieuw hadden aangeschaft bij een merkdealer, begon minder dan een week voor onze vakantie een raar geluid te maken. Omdat deze auto een belangrijke rol zou spelen bij onze vakantie naar de Schotse Hebriden Eilanden, hebben wij onmiddellijk naar alternatieven gekeken. En die zijn er genoeg. Maar natuurlijk gaan wij allemaal het liefste met onze eigen auto. Links rijden doen we ook het liefste met een auto die vertrouwd aanvoelt. (Liever geen huur- of leenauto). Omdat het probleem met de auto toch wel dramatisch was (automatische versnellingsbak), iets wat niet snel gerepareerd kon worden, hebben wij her en der verschillende auto\'s bekeken, en proefritten gemaakt. Uiteindelijk op de site van Vakgarage Bodegraven een auto gevonden (exact dezelfde als wij reeds hadden, iets luxere versie, en andere kleur, maar wel onze oude vertrouwde auto) Op dinsdagmiddag proefrit gemaakt, wij waren erg blij met de auto, en voor een mooie prijs. Het contact met Vakgarage Bodegraven verliep erg prettig en professioneel. En waar wij helemaal blij mee waren, ze hebben de planning omgegooid zodat wij onze nieuwe auto de volgende middag al totaal vakantie klaar konden ophalen, en donderdag op de boot naar Newcastle konden. Het ging niet alleen om een grote beurt, maar ook nog om het overzetten van diverse onderdelen van onze oude auto, (wij hadden niet lang geleden nieuwe banden aangeschaft, en deze zijn op de nieuwe auto overgezet) tevens de autoradio etc. De efficiëntie en klantvriendelijkheid hiervan waarderen wij heel erg. Naast een goed, en prettig contact met Chris, kwam het personeel ook erg professioneel over. Wij hebben nu een week met de auto gereden tijdens onze vakantie, en zijn HEEL blij met onze aankoop. Wij hebben ook nog 6 maanden garantie gekregen, en dat heeft de aankoop het laatste zetje gegeven. Wij willen hierbij nogmaals iedereen van Vakgarage Bodegraven heel erg bedanken voor de meer dan perfecte service!!!!!

• Reden bezoek Andere reden

Terrassonsingel 1