Erg tevreden!
Ben al meer dan 4 jaar klant bij Vakgarage Bodegraven. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Auto gebracht tijdens een drukke tijd, maar dan wordt je auto tussendoor gerepareerd. Zeer tevreden over service en personeel.
Goed advies, goede service, snelle hulp. Alles wat je nodig hebt bij een garage.
Monteur had geen vakkennis wat snel bleek toen ie met de accu aan de slag moest ... Bleek ook de vader van de eigenaar te zijn die ff in de vakantie helpt. Sorry hoor maar dit kan echt niet ! Gaat ie de accu vervangen zonder dat ie weet of dat wel echt t manco was want daar had ie geen verstand van zei ie ! Echt bizar !
Kwaliteit garage , snelle service.
Fijne garage, prettig contact. Volop occasions!
Open en deskundige benadering
Ik word snel geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding en service
Ik kom graag bij Vakgarage Bodegraven. Deskundig en goede service
Medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.
keurig geholpen
Bij de vakgarage Bodegraven kan ik altijd goede afspraken maken en zijn bijkomende kosten in overleg.
Een goede en betrouwbare garage met behulpzaam personeel, tegen een redelijke prijs.
Prima, kom altijd terug als er iets maar das tot oo heden niet vaak. Hier en daar een beurt je en apk...
Wij vonden het moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod 2e hands auto's en wisten niet goed wat we wilden. Ondanks dat kwam Dave met een aantal mooie voorstellen en zijn we uiteindelijk zeer tevreden geslaagd.
Snelle en goeie service.
Goede service en zeer vriendelijk geholpen.
Direct geholpen
Vandaag een auto bij jullie gekocht, hier bij ben ik heel goed geholpen!
We hebben 2 auto s hier gekocht Steeds prima geholpen
Vakgarage Bodegraven denk altijd mee in het belang van de klant. Advies bij aanschaf, onderhoud en alles wat erbij komt kijken. Transparant bij reparaties over de kosten. We zijn al sinds het begin klant en nog steeds dik tevreden.
Staat altijd gelijk klaar om je te helpen en een uitstekende service en goede prijsklasse
Ik heb gelijk na binnenkomst een auto gekocht , het voelde goed en ik had ook al veel goede verhalen gehoord. Ik ben blij! Ze gaan mn auto nu helemaal netjes en rijklaar maken.
Goed team