Zie boven
Snel. Vakkundig. Nemen de tijd voor je vragen. Duidelijke uitleg over werkzaamheden en wat er nog In de toekomst wellicht nodig kan zijn.
Reparatie Koelvloeistof lekkage vlot opgepakt.
Goede service, vriendelijk personeel
Wij voelden ons op ons gemak bij deze garage en werden superfijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en daar werd eerlijk op ingespeeld. Conclusie...we zijn tot een leuke en mooie koop gekomen voor een andere auto. Wij blijven hier zeker onze voetstappen achterlaten.voor nu en in de toekomst!!
Eerlijke garage zonder flauwekul.
Prima en zeer snelle service
Vanaf de allereerste ervaring tot en met nu ben ik zeer tevreden over de vakmanschap en de persoonlijke benadering van deze garage.
Tijdens het rijden ging een waarschuwingslampje branden op het dashboard van mijn auto. Ik ging naar de Vakgarage Bodegraven en werd direct geholpen. Binnen 10 minuten was het probleem opgelost en kon ik weer verder! Prima service!
keuring geruisloos verlopen
Vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk
De aandacht en respect voor de klant staat hoog in het vaandel . Op iedere vraag een gepast antwoord waar je wat aan hebt. Ook recht door zee zonder flauwe kul, woord is woord Geweldig personeel.
Zoals altijd snel en vakkundig geholpen
Goede service en wordt altijd snel geholpen
Buiten gewoon goed
We werden goed geholpen, al was het druk. Kwam gelijk betrouwbaar over. Nette showroom. Nette auto. Afhandeling goed. alles bij elkaar: uitstekend
Maykel belde nog even over bobine's die hij er niet heel vanaf kreeg. Hier moesten nieuwe op. Netjes afgehandeld ik mocht de inkoopprijs betalen hiervoor. Gewassen en wel kunnen wij weer op pad
Netjes en plezierig geholpen en ze luisteren naar je wensen dank je wel
Goed geholpen. De verkoper was erg vriendelijk en discreet. Hij wist alles goed te vertellen maar nam ook afstand zodat we konden overleggen.
Prettige manier waarop er werd meegedacht bij het zoeken naar een andere auto.
De ontvangst en de service is uitstekend.
een afspraak maken gaat snel en je wordt gebeld bij een APK, wat er gemaakt moet worden voor dat ze er aan beginnen
Het was goed en snel
Ik heb er recentelijk mijn citroen DS3 occasion gekocht. Ben zeer te spreken over de manier hoe de verkoop en afhandeling hiervan verliep. Koop hier ook gerust uw auto!
hadden 2 afspraken, 1 voor apk en met andere auto voor airco vullen. apk liep uit maar was vergeten te bellen, dus kon weer wachten. 2e afspraak was airco. maar monteur had apk gedaan, belde met extra werk, terwijl bmw net door rdw gekeurd was en nieuwe apk had, was dus heel apart. Later alsnog airco gevuld.