Laden reviews...
202 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat Vakgarage Bodegraven consequent vlot en vriendelijk is. Klanten waarderen heldere communicatie, deskundig personeel en eerlijke prijzen. Veel respondenten blijven terugkomen voor onderhoud en aanschaf van een auto.
Na lang zoeken eindelijk de juiste auto gevonden bij Vakgarage Bodegraven ! Chris en Dave hartstikke bedankt voor de goede service
28 March 2026
Mohammed
Bodegraven
Chris was zeer behulpzaam en had goede kennis van de zaken, na 2 ritjes wisten we welke auto we wilden hebben. Na duidelijke afspraken te hebben gemaakt kon de deal snel gesloten worden, nu zeer tevreden met de auto en de deal!
26 March 2026
Goeie service,
25 March 2026
Cees
Bodegraven
Na 7 jaar lease rijden weer een auto gekocht bij deze vak garage. Op een prettige wijze geholpen door Dave. En onze nieuwe auto op tijd en volgens afspraak geleverd.
24 March 2026
Peter
Bodegraven
Er wordt gebeld ivm bijkomende kosten. Samen maken we een afweging wat nu moet en wat evt later kan. Het viel me qua kosten wat tegen...maar een schoon gewassen auto compenseerde de kosten. Dank voor deze extra service
22 March 2026
Jolanda Goede
Bodegraven
Voor APK en beurt netjes inzichtelijk wat gebeuren moet en advies over andere zaken. Factuur is netjes gespeficeerd
Beveelt niet aan
22 March 2026
AAdB
Bodegraven
Nemen de tijd voor je. En nooit is iets teveel. En ze hebben lekker koffie.
20 March 2026
Miranda & Jan
Boskoop
Goed advies inzake nodig onderhoud of nieuwe auto aanschaf. Snelle service. Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
20 March 2026
Sia
Bodegraven
Vanwege de volledige uitval van de auto van mijn dochter met spoed op zoek naar iets nieuws. Op de site 2 auto's gezien welke onze voorkeur hadden. Verkoper wilde eerst duidelijk bespreken welke auto het meest geschikt zou zijn, dus niet direct sturen naar een bepaalde auto. Verkoper was erg duidelijk over de historie van de aan te kopen auto. Na gemaakte keuze i.v.m. grote drukte kon het papierwerk ook achteraf worden opgesteld, geeft ons vertrouwen. Kortom deze garage is zeker aan te bevelen, het feit dat het er soms druk is geeft aan dat men tevreden is. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.
14 March 2026
Cees
Bodegraven
Duidelijk en conform afspraak geholpen. Mooie ruimte om te werken. Prima service
11 March 2026
Gerrit Loopstra
Alphen aan den rijn
meedenken, aandacht, ontzorgend! en vrolijk! heel erg blij met mn (voor mij) nieuwe auto!
10 March 2026
Seri
Bodegraven
Prima garage, vriendelijk en goed uitgevoerd onderhoud Bij elke rekening worden extra kosten toegevoegd, waarvan onduidelijk is wat deze kosten zijn en waarom ze extra op de rekening gezet zijn. Bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt komen kosten bij voor 'Diagnose apparatuur', waarvan je mag verwachten dat inbegrepen zit. Bij een eerder doormeten van de auto wordt klein materiaal opgevoerd, terwijl er alleen gemeten is. Op de rekening was Accu pakket opgenomen, wat bij navraag gecorrigeerd wordt ivm 'verwarring met een andere auto'. Dat er soms extra kosten gemaakt worden is duidelijk, maar dan graag specificeren, nu gaat dat te vaak mis.
Beveelt niet aan
8 March 2026
Henk
Prettig geholpen vriendelijke personeel
4 March 2026
Hans
Bodegraven
Mijn aandrijving viel uit. Ik ben meteen geholpen en kon binnen knowtime weer rijden.
3 March 2026
Petra
27 February 2026
Eelco
Bodegraven
Zocht voor mijn zoon een betrouwbare auto voor een schappelijke prijs en we zijn bij Vakgarage uitstekend geholpen.
26 February 2026
Jan
Bodegraven-Reeuwijk
Snelle afhandeling, vriendelijk
26 February 2026
Anneke
Bodegraven
Een betrouwbare Vakgarage voor het aanschaf van een auto. Ook het onderhoud is hier in goede handen. Geen onaangename verrassingen en leveren een betrouwbare auto af. Wel zou ik eventuele onderhoudsacties aanbevelen. Zoals x percentage korting op onderdelen of op het totale onderhoud zelf.
22 February 2026
M
Bodegraven
Nette service, denken en kijken mee Halen niet het vel over de oren door onzin reparaties proberen te verkopen maar kijken juist naar wat echt nodig is en wat een eventuele extra lijst is om te doen! Altijd netjes en beleefd
22 February 2026
Charlotte
Bodegraven
Word altijd goed geholpen service !!!
21 February 2026
Leo
Bodegraven
Er wordt niks opgedrongen ze nemen de tijd en netten service ik ben heel tevreden
19 February 2026
Klazien