4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is nu voor de tweede keer dat we hier een auto kopen. Het personeel is vakkundig, zeer klantvriendelijk en geeft je vertrouwen. Ze zeuren ook niet als je met een klein iets komt. Wordt altijd goed verzorgt en opgelost. Een aanrader mvrgr Leo dijkmans

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed, maar niet helemaal goed. Ik heb een afspraak gemaakt voor een APK, een grote beurt en een nieuwe ruiterwisser achter. Na de controle blijkt een kleine beurt voldoende, maar helaas is er meer aan de hand met de auto. De auto moet veilig zijn dus de reparatie moet plaatsvinden. Iedereen komt heel deskundig en servicegericht en klantvriendelijk over en de auto rijdt weer perfect. Alleen is de ruiterwisser achter niet vervangen. Vergissing! Daar kom ik volgende week dus nog even voor terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakgarage Bodegraven heeft me uitstekend geholpen met goed advies en reparaties die precies goed zijn, grote klasse!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel plezierig,spntaan en gezellig dus goed zaken doen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Begin dit jaar lekke band. Ik werk naast de vakgarage. In eerste instantie dacht ik vakgarage zal wel duur zijn. Propje in de band. Kosten laag. Prima snel geregeld. Afgelopen februari, distributieriem moest vervangen worden,handrem onregeld,benzinelucht bij de auto,lamp kapot,eindstuk uitlaat vervangen en grote beurt nodig. Ik ga voor een afspraak naar de vakgarage en schrik nogal van de kosten. Bij de kwikfit gekeken wat het kost om d-riem te laten doen. En via mijngarage offerte opgevraagd autoreparateur lokaal waar ik woon voor grote beurt en klein meerwerk. Blijkt dat ik elders stukken goedkoper kan laten fixen. Ik bel om afspraak af te zeggen bij de vakgarage. Ik kom in gesprek met Aad de filiaalchef, en hij kan goed verkopen en vertelt mij dat ik ook in delen de mankementen kan laten vervangen want één en ander is niet acuut en kan nog veilig rijden. Ik toch overstag ivm ik ook naar kwaliteit en betrouwbaarheid kijk, en Aad kon wat met de prijs doen. Alles laten fixen behalve remmen ivm apk april en remverschillen.. etc. voor afgesproken bedrag want kwam nog een benzingetankje bij ivm lek. Net apk en remreininging en niet revisie, scheelt mij een hoop euro weer. Ik ben tevreden met de kwaliteit, prijs en service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

mooi bedrijf als je aan komt rijden staat op een goed punt.vriendelijke ontvangst en niet opdringerig prettig gesprek gehad en na proefrit tot koop overgegaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij werden geholpen door Chris een aardige eerlijke gedreven iemand. Chris is een echte verkoper die graag moeite voor zijn werk doet zo komt hij op ons over. Fijn dat er in deze tijd nog mensen zoals hij zijn. Hij verstaat zijn vak, we hebben er een goede 2e hands auto gekocht in zeer goede staat. Volgende keer gaan we toch weer naar hem toe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed en vriendelijk geholpen even een tip als het langer duurt als is afgesproken neem dan even contact op dan weet de klant dit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorbespreking wat de mogelijkheden zijn. Reparatie lijkt prima uitgevoerd (moet er eerst ff een tijdje mee rijden natuurlijk). Echter, bij ophalen nog wat details vergeten die wel goed horen te gaan, dus toch ff opletten: * bij starten bleek koelvloeistof tank leeg * boekje was foutief bijgewerkt * onder de motorkap was niet aangetekend de km stand van vervangen distributieriem * km stand op rekening klopt niet (van andere auto?).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed en vriendelijk plus erg behulpzam

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

we zijn heel vriendelijk geholpen en er werd goed geluistd naar onze wensen zodat er al snel een goed beeld kwam wat voor soort auto het zou moeten worden. vervolgens hebben we een zoekopdracht neergelegd en de week erop was het al rond.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en behulpzaam. Deskundigheid kan ik niet beoordelen, vandaar het cijfer. Prijs doet niet onder voor de Volkswagen garage. Ik ben niet actief in aanbevelen, maar als iemand er naar vraagt zal ik zeggen dat ze vriendelijk en over het algemeen snel geholpen zullen worden.

• Reden bezoek Andere reden

Terrassonsingel 1