Word vriendelijk geholpen, correct
Ik goed geholpen door een vriendelijke enthousiaste personeel.
Klantvriendelijk, meedenken.
Duidelijke uitleg en goede service.
We zijn heel tevreden! Succes!!
Wij hebben meerdere auto's in alle jaren dat wij bij hen komen gekocht en zullen dit ook zeker blijven doen
Word altijd goed geholpen, zijn vriendelijk
Ik vond het een eerlijke koop ervaring met genoeg kennis in het vak waardoor ik juist ben ingelicht. Alleen jammer dat mijn achternaam fout is gespeld ;)
Vorige week mijn tweede auto daar gekocht. Ik kom er graag, word goed geholpen en het is altijd gezellig!
Geen verkeerd woord over deVakgarage Bodegraven.
Ook dit keer weer super fijn geholpen. Nu al bijna 20 jaar 'klant' en elke keer als ik er ben, wordt er goed geluisterd naar mijn wensen en wordt er ook meegedacht met mij.
Naar mijn ervaringen een bijzonder loyaal bedrijf welke zijn vak verstaat om mijn reparaties meer als naar wens uit toevoeren voor eerlijke redelijke prijs. Een auto vak bedrijf verdiend mijn complimenten met een vijfsterren.
Met een kapotte lampje naar de vakgarage gereden en tijdens een bakje koffie gelijk gerepareerd
Mijn ervaring met Vakgarage Bodegraven is zeer positief. Het personeel is vriendelijk, denkt mee en neemt de tijd om je goed te helpen. Zodra ze de mogelijkheid hebben, staan ze voor je klaar en wordt alles duidelijk en professioneel uitgelegd. Ik ben erg tevreden over de service.
Niet de eerste auto die we hier aanschaffen en zeker ook niet de laatste. Alles weer super geregeld, nergens omkijken naar en dat allemaal ook nog met veel plezier! Service is een vak!
Fijne sfeer en service bij het kopen van een occasion; geeft vertrouwen voor een goede meerjarige relatie
Komen afspraak na.
Vlotte service.
Staan altijd voor je klaar met snelle service en goed advies
Wordt nog als klant gezien.
Duidelijke afspraken snel geholpen
Goede medewerkers altijd goed geholpen lekker gevoel naar huis en ik ook vak auto gekocht bij hun ieder geval ik bedanken Dave en Chris en ik adviseren iedereen fijne feestdagen
Goede ervaring
Niet direct goed geholpen maar uiteindelijk de juiste oplossing vh probleem gevonden en tegen een redelijke prijs