Laden reviews...
201 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat Vakgarage Bodegraven consequent vlot en vriendelijk is. Klanten waarderen heldere communicatie, deskundig personeel en eerlijke prijzen. Veel respondenten blijven terugkomen voor onderhoud en aanschaf van een auto.
Alle lof voor de monteur om het snel en goed te maken in record tijd.
1 August 2026
Krijn & Bea
Bodegraven
Mijn ouders komen al jarenlang bij Vakgarage Bodegraven vanwege de goede service, de persoonlijke benadering en het eerlijke advies. Geen onnodige poespas of onverwachte kosten bij onderhoud, maar vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt met je meedenkt. Toen ik op zoek ging naar mijn eerste auto, was dit dan ook een logische plek om te gaan kijken. Ik zocht een auto in de lagere prijsklasse en toevallig had Vakgarage Bodegraven er een staan die goed bij mij paste. Juist in die prijsklasse vond ik het lastig om te bepalen waar je goed aan doet. Is een auto met wat meer kilometers op de teller nog betrouwbaar en hoe voorkom je dat je een miskoop doet? Bij Vakgarage Bodegraven had ik er meteen een goed gevoel bij. Chris en Dave hebben mij ontzettend goed geholpen. Ze namen de tijd, gaven eerlijk advies en zorgden ervoor dat ik met vertrouwen mijn keuze kon maken. Zeker bij de aankoop van mijn eerste auto vond ik dat ontzettend prettig. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij met mijn Renault Mégane. De auto rijdt top en ik rijd er iedere dag met veel plezier in. Top garage!
31 July 2026
Werner
Utrecht
Als je voor iets kleins/simpels komt dan staan ze gelijk voor je klaar. Vriendelijk en deskundig personeel
31 July 2026
Gerda
Bodegraven
Er is een mooie wachtruimte, heel mooi koffiezetapparaat, klantenservice is ook heel goed. Al met al een prima plek om je auto uithanden te geven en relaxt een kopje koffie te drinken.
30 July 2026
Pieter & Gradie
Klantvriendelijk, goede service
28 July 2026
Amanda
Zoetermeer
Dit hebben we telefonisch besproken
Beveelt niet aan
21 July 2026
Cock
Bodegraven
Uitstekend geholpen door Chris en Dave bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Geen gedoe over onderhandelingen en een eerlijke prijs gekregen voor onze inruilauto.
20 July 2026
Vanessa
Winsum
Super geholpen. Probleem met m'n auto is direct gecheckt en vanwege mn aankomende vakantie versneld ingepland en opgelost!
18 July 2026
Floris
Bodegraven
Verkoop team wat met je meedenkt en na zoveel jaren klant zijn precies weyen wat je past. Bedankt maar weer.
18 July 2026
Jan
Papekop
Vanaf moment dat mijn zoon d auto heeft gezien was hij verkocht. Zaterdag gekeken, dinsdag kon hij m ophalen. Alles was zo geregeld! Top!!
17 July 2026
Jolanda
Alphen aan den Rijn
Donderdag afspraak gemaakten gevraagd of het woensdag kon werd gelijk geregeld die apk supper
14 July 2026
Hennie
Helemaal top geregeld.
13 July 2026
Expert Bodegraven
Bodegraven
Ik kan niet anders zeggen dat ik al jaren een tevreden klant bent van deze garage.
10 July 2026
Goede communicatie Vriendelijk Eerlijk Betrouwbaar Goede prijs
6 July 2026
Dick
Gouda
Goed en niet te moeilijk
5 July 2026
Chrisjan
Word altijd goed geholpen
4 July 2026
Dirk
Nieuwerbrug
je roept en ze staan voor je klaar
3 July 2026
Prima geholpen
1 July 2026
Remco
Reeuwijk
Onderhoud volgens afspraak prima afgerond. Vriendelijk personeel.
1 July 2026
Peter
Zoetermeer
Fijn personeel, goede kwaliteit
29 June 2026
Michiel
Leiden
Goede service en altijd gelijk geholpen.
28 June 2026
Piet Groeneveld
Woerden
Vriendelijk deskundig en betrouwbaar
26 June 2026
Elisabeth
Gouda
Ik kom al jaren bij deze garage voor onderhoud en heb door verkoper van de vakgarage ook mijn huidige laten aankopen. Altijd een eerlijk en perfecte service. Kortom voor mij het vertrouwde adres voor mijn auto's.
25 June 2026
Rico