Vanwege de volledige uitval van de auto van mijn dochter met spoed op zoek naar iets nieuws. Op de site 2 auto's gezien welke onze voorkeur hadden. Verkoper wilde eerst duidelijk bespreken welke auto het meest geschikt zou zijn, dus niet direct sturen naar een bepaalde auto. Verkoper was erg duidelijk over de historie van de aan te kopen auto. Na gemaakte keuze i.v.m. grote drukte kon het papierwerk ook achteraf worden opgesteld, geeft ons vertrouwen. Kortom deze garage is zeker aan te bevelen, het feit dat het er soms druk is geeft aan dat men tevreden is. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Duidelijk en conform afspraak geholpen. Mooie ruimte om te werken. Prima service
meedenken, aandacht, ontzorgend! en vrolijk! heel erg blij met mn (voor mij) nieuwe auto!
Prima garage, vriendelijk en goed uitgevoerd onderhoud Bij elke rekening worden extra kosten toegevoegd, waarvan onduidelijk is wat deze kosten zijn en waarom ze extra op de rekening gezet zijn. Bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt komen kosten bij voor 'Diagnose apparatuur', waarvan je mag verwachten dat inbegrepen zit. Bij een eerder doormeten van de auto wordt klein materiaal opgevoerd, terwijl er alleen gemeten is. Op de rekening was Accu pakket opgenomen, wat bij navraag gecorrigeerd wordt ivm 'verwarring met een andere auto'. Dat er soms extra kosten gemaakt worden is duidelijk, maar dan graag specificeren, nu gaat dat te vaak mis.
Prettig geholpen vriendelijke personeel
Mijn aandrijving viel uit. Ik ben meteen geholpen en kon binnen knowtime weer rijden.
Zocht voor mijn zoon een betrouwbare auto voor een schappelijke prijs en we zijn bij Vakgarage uitstekend geholpen.
Snelle afhandeling, vriendelijk
Een betrouwbare Vakgarage voor het aanschaf van een auto. Ook het onderhoud is hier in goede handen. Geen onaangename verrassingen en leveren een betrouwbare auto af. Wel zou ik eventuele onderhoudsacties aanbevelen. Zoals x percentage korting op onderdelen of op het totale onderhoud zelf.
Nette service, denken en kijken mee Halen niet het vel over de oren door onzin reparaties proberen te verkopen maar kijken juist naar wat echt nodig is en wat een eventuele extra lijst is om te doen! Altijd netjes en beleefd
Word altijd goed geholpen service !!!
Er wordt niks opgedrongen ze nemen de tijd en netten service ik ben heel tevreden
Men denkt met je mee.
Heel goed
Zeer tevreden over deze garage. De communicatie was duidelijk en snel, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De afhandeling verliep netjes en professioneel. Fijn om met een bedrijf te werken dat afspraken nakomt en service hoog in het vaandel heeft staan. Zeker een aanrader!
Onverwachts begaf onze Audi het (niet gekocht via Vakgarage Bodegraven). Dave heeft ons snel geholpen met onze volgende auto en kwam met een Golf. Prima auto voor een scherpe prijs.
Fijn gesprek gehad met Dave en Chris over onze wensen en daarbij een passende auto gevonden! Ik zou Vakgarage aan iedereen aan kunnen bevelen.
Goed ontvangen, ruime keuze in voertuigen. Deskundig personeel. Scherpe prijzen. Ga vooral zo door.
Zoals ik van hun gewend bent , kwam met een probleem hun wisten vrijwel gelijk wat de probleem was . Vlg dag kon ik het ophalen !
Ik ben al vele jaren klant en beveel deze garage ook al jaren aan bij iedereen die ik ken. Men is zeer klantvriendelijk en kundig m.b.t. alle merken auto's. Als je een specifieke auto zoekt dan zoeken zij het voor je op.
Ondanks onze verhuizing is en blijft er maar 1 adres voor mijn Range Rover!
Al jaren klant bij deze garage, wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd over eventuele extra kosten.
Ze denken met je mee en je wordt vriendelijk geholpen.
Afgelopen jaren verschillende auto’s gekocht en ook laten onderhouden en prima service en vriendelijke mensen