Laden reviews...
202 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat Vakgarage Bodegraven consequent vlot en vriendelijk is. Klanten waarderen heldere communicatie, deskundig personeel en eerlijke prijzen. Veel respondenten blijven terugkomen voor onderhoud en aanschaf van een auto.
Vakgarage Bodegraven had precies de auto staan waar ik naar zocht, dan is het natuurlijk hopen dat het een beetje een fijne garage is. Ik las al veel goede reviews online en mijn ervaring past helemaal in dat plaatje. Zeer vriendelijk en gemoedelijk, een mooie prijs afgesproken, verkoper Dave denkt fijn mee over wat er allemaal mogelijk is. Echt super. Had niet beter gekund!
11 September 2026
Ivar
Rotterdam
Ik ben al vanaf het eerste moment klant en ben ook al vanaf het eerste moment supergelukkig met de service van Vakgarage Bodegraven. Ik kan ook iedereen aanraden (en dat doe ik al jaren) om eens langs te gaan.
11 September 2026
Jan & Marieke
Leiderdorp
Snel geholpen, duidelijke uitleg wat er gedaan is, mooie zaak!
10 September 2026
Eliza
Bodegraven
Ben tevreden over de contacten, advies, service en de uitgevoerde werkzaamheden
9 September 2026
Gerard
Bodegraven
Prim altijd goed geholpen en vriendelijk personeel
6 September 2026
Tonny
Prima service prima mensen
5 September 2026
Hans Bos
Bodegraven
Accu was dood direct geholpen
4 September 2026
Tineke
Met Dave en Chris goed zaken zitten er overal bovenop
2 September 2026
André
Bodegraven
Ging de deur uit met een toffe, eerste auto
31 August 2026
Jerry
Nieuwkoop
Ik werd thuisgebracht nadat ik mijn auto bij de garage bracht en eind van de dag weer opgehaald.
27 August 2026
Jos
Bodegraven
ik ben goed geholpen door dave maar ik heb zaterdag dave gebeld voor dat instructie boekje dat zou hij opsturen maar ik heb nog niks. graag een antwoord. bvd
26 August 2026
Joop
rotterdam
Vaak kom ik onverwachts en ook als ze bijna geen tijd hebben omdat het al zo druk is Maar helaas denkt mijn auto er anders over en gaat altijd een dag voordat ik weg moet iets kapot deze keer me dimlicht en altijd op tijden als ze al dicht zijn natuurlijk Daarom een dikke pluim voor iedereen bij de Vakgarage
26 August 2026
Lia & Danny
Bodegraven
APK gehad waarbij koplamp vervangen moest worden. Vakgarage heeft na analyse vastgesteld dat dit op een betere en goedkopere manier opgelost kon worden en zo uitgevoerd. Fijne garage met goede mensen.
21 August 2026
Mike
Amsterdam
Helder wat er gebeurt is
15 August 2026
Hans
2411gg
Werden goed ontvangen Namen alle tijd voor ons Kregen een duidelijk uitleg van de zaken die ze zouden doen aan de auto Hadden alle tijd voor onze vragen Liepen met een tevreden gevoel naar buiten.
15 August 2026
Ruud
Leiden
Zie hierboven.
14 August 2026
Rob
Bodegraven
Een hele fijne garage met vriendelijk personeel
11 August 2026
L. Monster
Reeuwijk
Vanmorgen kreeg er een oudere dame pech voor mijn huis, ANWB gebeld aangezien ze zelf daar een abonnement hebben. Die deden moeilijker dan moeilijk en mevrouw moest eerst een partner pas aanschaffen voordat ze geholpen kon worden. Na eigen prettige ervaringen de vakgarage gebeld die gelijk kwamen kijken en mevrouw snel weer op pad konden helpen. Service als een malle!
8 August 2026
Marco
Overvliet
Als er wel of geen problemen zijn, direct staan de medewerkers voor ons klaar, super!!
8 August 2026
Cees en ineke
goede service echt top
7 August 2026
Willem Brands
Bodegraven
Enthousiast, vriendelijk en prima geprijsde auto’s. En af en toe wordt er een ‘speciaaltje’ aangeboden… en die koop ik dan.. Prima aftersales. En ook belangrijk…geen eindeloze wachttijden voor het maken van een afspraak. Tóp bedrijf!
2 August 2026
Jan
Leiden
Super goede service
2 August 2026
Carla
Bodegraven
Alle lof voor de monteur om het snel en goed te maken in record tijd.
1 August 2026
Krijn & Bea
Bodegraven
Mijn ouders komen al jarenlang bij Vakgarage Bodegraven vanwege de goede service, de persoonlijke benadering en het eerlijke advies. Geen onnodige poespas of onverwachte kosten bij onderhoud, maar vriendelijk en behulpzaam personeel dat echt met je meedenkt. Toen ik op zoek ging naar mijn eerste auto, was dit dan ook een logische plek om te gaan kijken. Ik zocht een auto in de lagere prijsklasse en toevallig had Vakgarage Bodegraven er een staan die goed bij mij paste. Juist in die prijsklasse vond ik het lastig om te bepalen waar je goed aan doet. Is een auto met wat meer kilometers op de teller nog betrouwbaar en hoe voorkom je dat je een miskoop doet? Bij Vakgarage Bodegraven had ik er meteen een goed gevoel bij. Chris en Dave hebben mij ontzettend goed geholpen. Ze namen de tijd, gaven eerlijk advies en zorgden ervoor dat ik met vertrouwen mijn keuze kon maken. Zeker bij de aankoop van mijn eerste auto vond ik dat ontzettend prettig. Uiteindelijk ben ik ontzettend blij met mijn Renault Mégane. De auto rijdt top en ik rijd er iedere dag met veel plezier in. Top garage!
31 July 2026
Werner
Utrecht
Als je voor iets kleins/simpels komt dan staan ze gelijk voor je klaar. Vriendelijk en deskundig personeel
31 July 2026
Gerda