een perfecte garage in alle opzichten

altijd klantgericht, oprecht, snel, kundig.

Prima garage

Perfect personeel

Of je de garage belt of persoonlijk aanwezig, je ben bij vakgarage Euser altijd nummer 1

Service en Kwaliteit

Kom al jaren bij hen voor mijn voertuigen, al voor ze een officiële garage werden, uitstapjes gemaakt naar andere garages i.v.m. de afstand, maar blijf terugkomen naar kwaliteit en service van deze mensen. Als er al een teleurstelling zou zijn heeft het eerder met de eigen voertuigen te maken dan met deze garage. Ze zijn bij mij altijd eerlijk over het voertuig en het nodige onderhoud, en wanneer ze iets (nog) niet nodig achten geven ze hier eerlijk feedback over.

• Faciliteiten wachtruimte

Vakgarage Euser, daar voel ik mij thuis.

Vandaag was mijn Hyundai i10 weer voor APK plus kleine beurt bij deze top garage. En weer werd ik netjes gebeld met de bevindingen en geschatte kosten. Vanmiddag heb ik de leenauto weer ingeruild voor mijn autootje. En na uitleg van de werkzaamheden, betaalde ik de faktuur en gaf de jongens een zak met pepernoten en wat chocola. Bedankt voor de fijne service.

Vakkundig

Staan altijd voor me klaar. En heb vertrouwen in hun kundigheid. Altijd duidelijke toelichting.

• Faciliteiten wachtruimte

Als ik wat aan mijn auto heb en ga er heen wordt ik meteen geholpen

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Auto weer top

Goed en professioneel en zeer klant vriendelijk geholpen

Zoals altijd geweldig geholpen

• Faciliteiten wachtruimte

Ik word heel klantgericht geholpen.

Goede afspraken Betrouwbaar Vriendelijk

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte

Snel geholpen en hele goede communicatie

Fijne pro actieve communicatie. Verhaal duidelijk, opties goed uitgelegd, je weet waar je aan toe bent. En verder hartstikke vriendelijk en snel.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

De eerste keer was een goede ervaring.

Alles was goed, goede vriendelijke communicatie en alles liep zoals afgesproken. Was de 1e keer bij deze vak garage tot nu toe prima in orde.

Klantvriendelijk

Vriendelijke bejegening en komen als betrouwbaar en deskundig over. Aanrader!

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Kan alleen maar enthousiast zijn.

Ervaring is alleen maar goed

• Faciliteiten wachtruimte

Euser Vermij dan wordt je blij

Zeer positief persoonlijke benadering in het geen wat uw blieft

• Faciliteiten wachtruimte

Ik word altijd heel vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht om alles zo goed - en ook zo voordelig mogelijk - te repareren en/of te vervangen.

Zie hieronder

Werd zoals altijd geïnformeerd over datgene er word gedaan aan de auto, en wat de kosten ongeveer zullen zijn aan het eind .

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Geweldig zeer correct en heel vriendelijk.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Uitstekend hulp bij aankoop nieuwe auto

Bij vakgaragebedrijf Eussers had ik goede, snelle, servicegerichte hulp aangeboden gekregen bij aankoop van mijn nieuwe auto Renault Capture. Uitvoerig uitleg functionaliteiten nieuwe auto, goede prijs kwaliteits verhouding, vakbekwame verkoper met luisterend oor, eerlijke en aangename manier van deal afronden, kortom, je heb te maken met een betrouwbaar en uitstekende vakgarage bedrijf, waar ik iedereen zou aanraden om eens een bezoek af te leggen in hun showroom. Vanzelfsprekend ook voor periodieke onderhoud en reparatie, APK bent u bij vakgarage bedrijf aan de goede adres. Zeer aan te bevelen.

Betrokken dienstverlening

Positieve klantbeleving, behulpzaam en goede service!

Klantvriendelijk,eerlijk

• Faciliteiten wachtruimte

Goede service van vakmensen!

Mijn schade was een urgent geval die met de nodige flexibiliteit tussen de geplande reparaties werd opgelost. Dankbaar voor de service en het vriendelijke contact.

Eerlijk advies

Een garage die doet wat moet en advies geeft waar dat nodig is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijk personeel. Goede service. Wel tijdig een afspraak maken.

Koningin Maximalaan 4

1421NT Uithoorn

Over Vakgarage Euser Vermeij

Wij zijn al sinds 1 februari 2000 het vertrouwde adres in Uithoorn en omstreken voor het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of voor onderhoud en reperatie. Sinds 2014 zijn wij aangesloten bij de Vakgarage. Vakgarage is de oudste garageformule van Nederland met meer dan 350 universele autobedrijven die allemaal lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. Al ruim 30 jaar staat Vakgarage klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Klanten die geen nummer hebben maar een naam. Vakgarage streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door de medewerkers continu bij te scholen. En uiteraard door uitsluitend kwaliteits-onderdelen te monteren. Door de grootte van het netwerk is er bij u altijd een Vakgarage in de buurt waar u kunt rekenen op SERVICE met hoofdletters tegen een eerlijke prijs. De 10 sterke punten van Vakgarage: Altijd een persoonlijke benadering Een exacte prijsopgave vooraf Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen Lid van BOVAG APK-keuringsinstantie Gecertificeerd volgens Vakplan Vakmensen werken aan uw auto Bij meerwerk altijd overleg met de klant Landelijk servicenetwerk Wij zorgen dat u mobiel blijft

Over Vakgarage Nederland