Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken een vriendelijk en professioneel team, heldere prijsafspraken en betrouwbare vakwerk. Klanten waarderen duidelijke uitleg over het uitgevoerde werk en tijdige updates. Over het algemeen wordt de service geprezen om betrouwbaarheid, klantgerichtheid en waar voor je geld.
Ik ben tevreden over hoe men hier zijn best doet enn hard werkt in dit familiebedrijf en de klant zich klant voelt! Dit in tegenstelling tot de grote bedrijven zoals van bijvoorbeeld een van Mossel! Blijf zoals je bent Groet Andre Neering
30 June 2026
Andre Neering
Amsterdam
Mijn ervaring is zeer goed het zijn vak bekwamen mensen die ook met oplossingen komen. Eerlijk en direct, duidelijke Anneliesen. Ben zeer tevreden en laat mijn auto in vertrouwen achter. Geen verrassingen!
30 June 2026
Waterman
Diemen
Makkelijk boeken van een tijdslot, daarna snelle afhandeling en soepel contact.
27 June 2026
David
Diemen
Keurig op tijd geholpen, prijs viel lager uit tov de afspraak.. eerlijk bedrijf zo te zien
27 June 2026
Michel Van Slooten
Diemen
We zitten al een aantal jaar bij Gopal en hebben altijd een goede ervaring met ze. Nooit onverwachte kosten en alles wordt goed gerepareerd.
19 June 2026
T.W.
Amsterdam
The service was friendly and smooth and quick. Cost was reasonable but not known upfront.
18 June 2026
Apk ging top!
16 June 2026
Pieter
Diemen
Super tevreden met Vakgarage Gopal! Hadden een airco probleem en APK laten doen. Ze waren eerlijk, snel en transparant over de kosten. Airco werkt weer perfect en APK was geen probleem. Zeker een aanrader voor iedereen in Diemen en omgeving!
15 June 2026
Tjeerd
Diemen
Ik ben altijd blij met deze garage. Ik word altijd heel vriendelijk geholpen. Wordt desnoods nog na 18:00 uur teruggebeld en de reparatie was weer supersnel klaar.
12 June 2026
Louis Berger
Amsterdam
Goede service aardige mensen en goede koffie.
10 June 2026
Ellen
Diemen
Mijn auto hierheen gebracht voor een APK en een onderhoudsbeurt. Zeer vriendelijk ontvangen en de auto was snel klaar. Fijn dat ze vooraf even bellen als er extra reparaties nodig zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Betrouwbare service en de APK was gratis in combinatie met de grote beurt. Aanrader!"
6 June 2026
Rene
Amsterdam
“Heel goede service, aardige en behulpzame mensen. Het personeel is professioneel, denkt mee en zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Ik ben erg tevreden en kom graag terug.”
6 June 2026
Hussain
Betrouwbaar, eerlijk, snel
5 June 2026
A.a.
Amsterdam
Duidelijk en beleefd telefonisch geinformeerd betreft de info waarom ik vroeg. Werd gelijk werk van gemaakt wat nodig was + aangegeven wat ongeveer de kosten zouden zijn.
3 June 2026
Rehanna Enait
Amsterdam
Alles keurig binnen 1 dag geregeld voor een nette prijs.
1 June 2026
R
Amsterdam
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Mijn APK was goed en voor de kleine verrichtingen werd een eerlijk prijs gerekend.
28 May 2026
tevreden
14 April 2026
Ger
Diemen
Zoeken goed door naar een oplossing, ook als het tegenzit
13 April 2026
Roel Blokker
12 April 2026
Vinod
Almere
Goede, snelle en persoonlijke service
11 April 2026
Inge
AMSTERDAM
Snel en prima werk geleverd
10 April 2026
Yvonne