Prettige zaak om te komen
onze auto heeft regelmatig vreemde storingen of er is weer eens iets stuk, elke keer weten ze het toch weer te vinden en op te lossen , heel plezierig vindt ik dat er de moeite genomen wordt dat de garage belt als een reparatie duurder uit val dan voorzien om even te overleggen wat te doen
Prima prijs/kwaliteit verhouding Top service!
Wij hebben bij Roest een tweedehands auto gekocht. Bij aankomst had onze oude auto een probleem met de motorkap. De heer Roest heeft dit verholpen, nog voordat we naar de andere auto gingen kijken. Wij kregen direct uitgebreide informatie over de auto waar we belangstelling voor hadden. De aankoop werd goed en vlot geregeld.
Erg fijn geholpen met het kiezen van een andere auto. Eventuele problemen worden deskundig en goed opgelost.
Men nam ruim de tijd om de aan te schaffen auto van toelichting te voorzien, niet pusherig om snel een auto te kunnen verkopen maar rustig en informatief. Ook bij het overschrijven van de papieren. De kleine putjes in de auto werden voor aflevering weggehaald. Prima service, zeker aan te bevelen voor de volgende keer.
Van de week pech in den haag, af laten slepen naar Roest en twee dagen later was ie al klaar tussen de bedrijvigheid door....klasse!
Vakgarage Roest staat altijd voor je klaar als er wat is. Ook als je niet om de hoek woont. Ze denken met je mee en geven je een goed en eerlijk advies.
Ik heb een stuurkolom compleet met stuur en alles gekocht. Erg vriendelijk geholpen en alles in precies zoals omschreven. IK zou de volgende keer zo weer wat kopen. Verkerk Volvo Utrecht
Netjes en goed geholpen.
Wij worden zeer goed behandeld bij deze garage als er wat is wordt het zo snel mogelijk geholpen en mocht je een andere auto willen en deze staat er niet geef simpel je wensen door dan krijg je precies wat je wilt
Goede service en klant vriendelijk.
Ik zit al jaren bij Vakgarage Roest in Goudriaan en word altijd goed geholpen. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt, gekeurd of een andere auto kopen.
positief
Goede service, aardig personeel.
Vriendelijk geholpen, goed advies, goede prijs en hele mooie auto
Fijn bedrijf houd rekening met je, en geeft goede service
Vanaf het eerste moment tot het afhandelen zijn wij 100% tevreden. Alles zeer duidelijk en vriendelijk
Zeer prettige ervaring.
Een leuke beginnersauto gekocht, goed advies gekregen en goed geholpen!
Postkade 172 a
2977AG Goudriaan