Er wordt de tijd voor je genomen Zijn zeer vriendelijk
Super!
afspraken kloppen altijd, huur auto staat ter beschikking. Kortom alles prima voor ons wensen niveau.
Onze relatie met Vakgarage Roest verloopt naar volle tevredenheid.
Mooi bedrijf, staan altijd klaar en denken met je!
garage doet gewoon wat ie hoort te doen, punt!
Goede service en vertrouwd
Voor de derde keer een tweedehands auto gekocht bij fa. Roest. Deskundigheid en klantvriendelijkheid maken dat we hier telkens blijven terugkomen!
's morgens vroeg lamp kapot. Binnen 10 minuten weg kunnen rijden naar mijn bestemming met volledig licht.
Een hele leuke polo GT gekocht. heel goed en vriendelijk geholpen. snel afgeleverd en volgens fabrieksopgave onderhoud gehad.
Super geholpen en goede uitleg.
Vriendelijk, bekwaam. De moeite waard om vanuit Utrecht naar Goudriaan te rijden...
Bedrijf is te vertrouwen , en doen wat ze zeggen.
Goed geholpen niet te weinig niet te veel precies goed
Wij hebben een prima ervaring gehad bij deze garage. Wij hebben een occasion gekocht met een scherpe prijs en onze auto in geruild tegen een prima prijs. Toen we kwamen wisselen, bleek zelfs dat er 2 nieuwe voorbanden op zaten. Dit was een extra service. Al met al zouden wij deze garage sowieso aanbevelen door de gebleken eerlijkheid van de verkoper. Top.
Top.
Ik koop al vele, vele jaren auto's met mijn hart. Op gevoel. Niet altijd verstandig, maar....het zijn wel echte auto's. In die tientallen jaren heb ik dus ook met meerdere garagebedrijven onderhandeld en mijn auto's bij hen in onderhoud gehad. Maar.....de service, de eerlijke manier van zakendoen, de wijze waarop incidentele problemen worden aangepakt bij deze VAKgarage, verdient louter complimenten. Bij deze mannen ga ik niet meer weg.
Zoals ik vind dat het hoort. Niets opdringen of aanbevelen, wel meedenken.
Super goede persoonlijke service
Kom er al zeker 30 jaar en beval nog steeds
de auto was netjes gerepareerd en ik werd ook geïnformeerd over mogelijke reparaties die er aan zaten te komen zodat ik daar goed op kon inspelen
Ik ben bij de garage gekomen vorig jaar omdat de pechhulp gratis was. Dit geldt blijkbaar niet voor elk jaar, want ik zag op mijn factuur staan dat ik daar geld voor heb moeten betalen. Verder bleek dat de auto nog niet helemaal af was, terwijl mij dit niet is verteld. Dit moest ik van een monteur horen in de straat die er over begon dat er iets binnen was bij jullie voor mijn auto en ik had geen idee waar het over ging. Blijkt dat zonder dit voorwerp mijn auto helemaal niet goed gekeurd kan worden. Toch vreemd als er gezegd is dat alles nu goed is.
Mevrouw Voets, Vervelend dat u onze service niet voldoende heeft ervaren. We hebben bij uw auto een onderhoudsbeurt en APK uitgevoerd. Tevens hebben we de pechhulp weer met een jaar verlengt. Voor deze pechhulp heeft u vorig jaar € 49,95 betaald en dit jaar is de prijs voor pechhulp (incl. woonplaats en buitenland) € 39,95. Als u de nota van vorig jaar niet meer hebt kan ik deze voor u printen. Voor uw auto hebben we een reflector besteld die in de achterbumper zit t.w.v. +/- € 20,-. De huidige reflector heeft een barst en dit is een nieuwe regel in de APK die op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Onze monteur heeft hierin de keuze gemaakt om uw auto toch APK te afmelden. Hierdoor hoefde u niet op een later moment terug te komen en de auto opnieuw te laten keuren met extra kosten als gevolg. Helaas zijn we vergeten te melden dat deze reflector bij onze leverancier niet op voorraad was en later vervangen moest te worden, hiervoor wilde we u bellen wanneer de bestelde reflector binnen was, echter heeft onze monteur u eerder aangesproken om het u te melden. Deze reflector ligt klaar en kan dus op uw auto worden gemonteerd, u kunt hier wanneer het u schikt voor aan komen rijden en er op wachten, dit zal waarschijnlijk slechts enkele minuten duren, u heeft de reflector al betaald, deze stond namelijk al wel op uw nota. Als u verder nog vragen hebt kunt u die aan ons stellen wanneer u aankomt voor het vervangen van de reflector. Mvg, Peter Roest Vakgarage Roest
Zou in eerste instantie een leenauto meenemen maar in overleg kon ik lekker wachten tot mijn auto een kleine beurt en nieuwe APK had gekregen. En op mijn vragen kreeg ik een duidelijk en helder antwoord. Vond het fijn dat ik niet 2 keer heen en weer hoefde te rijden maar de volgende keer laat ik mijn auto in het volste vertrouwen achter bij de vakbekwame monteurs van Vakgarage Roest.👍
een keurige inruil gekregen voor mijn auto aan de bovenkant van het geschatte bedrag
Postkade 172 a
2977AG Goudriaan