Gewoon goed
Erg blij met onze nieuwe auto.
Zeer goed geholpen
klantvriendelijk, persoonlijk
Helemaal top
Net na de kerst 2021 een Citroen Berlingo gekocht. We hadden een afspraak met Erik, hij had de auto klaarstaan. Die voldeed precies aan de advertentie. Er miste een hoedenplank maar er werd helemaal niet lastig gedaan om die bij te bestellen. De deal was snel rond en we hebben de auto een goede week later opgehaald.
Een goede garage waar service en vakkennis hoog in het vaandel staat. De klant is hier nog koning.
persoonlijke/eerlijke benadering
Vriendelijke mensen, prettig om zaken mee te doen....
Erg netjes. Erg beleefd. Compleet. Voor de service
Is een mooi vriendelijk garage bedrijf service is dikke 10
Netjes en vriendelijk behandeld.
Na de aankoop van mijn Volkswagen Scirocco kwam ik erachter dat de auto veel olie verbruikte. Hierdoor is mijn motor gereviseerd zonder enige kosten omdat alles binnen de garantie viel. Enorm goede service! Ik zou deze garage zeker aanbevelen.
Dikvoormekaar
Het bedrijf is klantvriendelijk. Betrouwbaar.
Winterbanden er om laten doen en super geregeld en snel klaar
zie boven
Super service en meedenkend!
We hebben bij garage Roest een 2e hands auto gekocht. Na het maken van een afspraak werden we vriendelijk ontvangen en mochten een proefrit maken. Men nam de tijd en legde alles goed uit. Ook na aanschaf nam men ruim de tijd om alle papierwerk goed in orde te maken. Omdat we het afleverpakket erbij kochten werden ook alle versleten onderdelen vervangen zoals remblokken en schijven. Kortom: goede en betrouwbare service.
Prettig contact, geven goed advies. Betrouwbaar
Snel kunnen afspreken en klaar terwijl u wacht. Goed geholpen
Altijd goede service en advies
Worden altijd vriendelijk te woord gestaan, en service is goed
Adequaat en snel
Prima service bij APK en onderhoud.
Postkade 172 a
2977AG Goudriaan