Er wordt netjes met je omgegaan. De geschatte prijzen zijn duidelijk van tevoren aangegeven en daar is nauwelijks afwijk vanaf. Je wordt snel geholpen en denken met je mee.
Prima garage voor onderhoud.
Duidelijke afspraken, snelle en goede service
Keurig geholpen en onderhoud uitgevoerd zoals afgesproken. Ook duidelijke factuur met heldere specificatie.
Vorige week mijn auto gebracht voor een kleine beurt en een second opinion voor de distributieriem. Ik werd opgebeld en mij was het advies gegeven om inderdaad de distributieriem te laten vervangen. Ik kreeg netjes vooraf een prijsopgave van wat het in totaal ging kosten. Aan het eind van de dag kon ik mijn auto alweer ophalen! Ik was en ben heel tevreden over het onderhoud en de service en dat mijn auto al binnen 1 dag klaar was!
vakkundig betrouwbaar en vriendelijk,
De beurt en apk zijn goed en naar tevredenheid uitgevoerd. Wat wel opvalt dat er iets meer kleine kosten in rekening gebracht worden dan voorheen.
Blijkbaar gebeurd niet alles wat is afgesproken. Vooraf gevraagd of de banden op spanning gebracht konden worden. Er werd mij verteld dat dat een vast onderdeel is van een kleine beurt. Helaas zag ik later dat er niets was veranderd aan de bandenspanning.
Er wordt prima mee gedacht. Een reparatie die achteraf niet nodig bleek is niet uitgevoerd. Goede adviezen gekregen.
Vandaag mijn auto alleen voor een APK gebracht. Ik werd als altijd vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. Prettig is de persoonlijke aandacht, het meedenken en overleg vooraf (kosten). Ik kom er graag.
vrijdag gebeld, kon maandag direct komen voor vervanging van het raammechanisme.
Heel erg goed geholpen en snel
Goede en vakkundige all-round garage met vriendelijk personeel.
Had lekke band is gelijk gekomen om me te helpen....prima service
Wederom een hele fijne ervaring bij vakgarage Stolwijk. Eerlijk advies en een schappelijke prijs. Tevens was de auto ontzettend snel klaar.
zeer goede garage, heel klantgericht en geen onnodige kosten
Ik heb mijn auto gebracht voor een zomercheck van €10,- waarbij op een paar grote punten word gecontroleerd. Ik moest er op vakantie ver mee rijden en daarom heeft monteur Jacco de auto een extra grondige check gegeven. Er was helaas best wat mee aan de hand, maar ik kon langskomen om alles even te bekijken en te bespreken. Omdat ik nog een arme student ben heb ik het meeste zelf gedaan en heeft Jacco me zelf tips gegeven. Als ik later nog een auto zoek weet ik waar ik het eerst langs rijd. Vakgarage Stolwijk is zeker een aanrader!
Prima garage, lekkere koffie
Ik bracht de auto weg en de monteur bracht me even thuis, dit kan omdat het op hetzelfde dorp is. Na de beurt werd de auto thuis afgeleverd en de chauffeur brachten we terug. Top!
Vakkundig geholpen. Snelle service en goed contact.
Heel erg prettig snelle hulp en goede informatie over wat er gedaan moet worden en gedaan is
uitstekend
Probleem met ruit, binnen een dag gemaakt voor een goede prijs!
Nijverheidsweg 36
2821AW Stolwijk