Prettig
Top service
Heerlijk zo een bedrijf , kent de klant en weet wat deze wenst. Klant tevredenheid hoog in het vaandel
telefonische uitleg van werkzaamheden,nadat auto was nagekeken. alles is dan helder voor de klant. kom je nooit voor onverwachte verassingen bij een dealer heb ik wel anders ervaren.
Als ik een probleem heb wordt ik a la minute geholpen, zodat ik weer op pad kan. Dit heb ik nu inmiddels al een paar keer ervaren. Tevens is de garage heel eerlijk en betrouwbaar, wat ik heel belangrijk vind, aangezien ik zelf geen technische achtergrond heb. Wel zo prettig.
Er wordt contact opgenomen over vervanging van onderdelen en na toestemming vervangen 👍
auto netjes hersteld na schade
Fijne service, de garage levert goed werk af en doet dit in overleg.
Alles correct uitgevoerd volgens afspraak. vooraf een schatting van de kosten opgegeven die vrij nauwkeurig klopte.
zie boven
Vakgarage Stolwijk staat altijd voor me klaar en denkt mee, zijn kantvriendelijk en bieden een goede service
Goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijke en servicegerichte benadering met duidelijke afspraken.
Altijd prettig geholpen.
Alles wordt in over leg gedaan
Het enige, kleine, minpuntje is dat we enige tijd moesten wachten terwijl er meteen naar onze auto gekeken zou kunnen worden. De monteur die ons zou helpen, hebben we niet meer terug gezien. Gelukkig was er een andere monteur die ons snel en goed heeft geholpen. Wij komen zeker terug.
Een supersnelle schadereparatie, fijne communicatie en snel handelen.
Fijne service met kosteloos een leen auto. Altijd goede communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.
goede service en redelijke prijs
Staan altijd voor je klaar, Top!
Niets om over te klagen
Vriendelijke vakmannen en goede service
Gewoon goed.
Pech met contactslot. ANWB was gealarmeerd en gaf aan dat het waarschijnlijk een nieuw contactslot zpu betekenen. Gelukkig denken de mannen van AutoStolwijk nog met je mee. Bleek simpel te repareren. Dus dure vervanging vermeden. Fijn!
Prettige zaak
Nijverheidsweg 36