Goed contact onderhouden tijdens de APK
service is uitstekend
Vriendelijk, duidelijk en snel.
werd prima en deskundig geholpen
Ben al 12 jaar tevreden over de manier waarop je behandelt wordt.
Snel en goed geholpen.
Nog nooit een slechte ervaring gehad. Altijd een goed en eerlijk advies gekregen.
positief
Goede dienstverlening tot in de details
Zeer correct.
ze hebben bij mij een trekhaak aan mijn camper gemaakt. het was veel passen en meten want er was geen pasklare trekhaak leverbaar. het team van vakgarage stolwijk heeft het toch maar even gedaan. het zit er keurig netjes en super degelijk onder. ik ben er helemaal blij mee. super gedaan jongens.
Oldtimer gebracht voor reparatie. Het onderdeel paste niet helemaal. De eigenaar heeft zelf in de avond een aanpassing gemaakt zodat het onderdeel wel paste. Kijk, dat is nog eens vakmanschap!!
De auto werd vlot gerepareerd, geen probleem om gelijk even de winterbanden te wisselen en als service werd de auto keurig thuis afgeleverd.
Auto gebracht voor keuring. Er moest e.e.a. aan gebeuren, maar alles in overleg en ook vervoer geregeld om weer naar huis te kunnen. Goed geregeld.
prima dienstverlening
Probleem op dezelfde dag opgelost zodat ik ‘s middags weer kon rijden. Dat is bij andere garages nog wel eens anders.
We worden altijd prettig geholpen en er komt altijd voor er een reparatie volgt een prijsindicatie. Betrouwbaar en klantvriendelijk personeel.
vriendelijke monteurs en goede service
Vakkundige, vriendelijke en eerlijke behandeling!
Wij hadden een probleem met de navigatie en nu bleek de gps kapot was. Dit hebben ze via een omweg kunnen repareren zonder dat de kosten te hoog werden. Ze denken echt met je mee.
Prima service, leenauto. Mee gedacht over mijn portemonnee. Vertrouwd en een deskundig gevoel.
Nog altijd zeer tevreden Hier wordt ik altijd goed geholpen voor een eerlijke prijs, ga altijd met een goed gevoel naar huis. En dat heb ik bij veel vorige garage niet altijd gehad.
De ervaringen met de vakgarage zijn voor mij alleen maar positief. Het contact is altijd prettig. Goede service, erg vriendelijke medewerkers. Eventuele reparaties worden duidelijk besproken, ook de te verwachten kosten. Ook nu ben ik weer erg goed geholpen. Ben super blij met mijn nieuwe auto!
Nijverheidsweg 36
2821AW Stolwijk