Op locatie auto gestart met starthulp, en vervolgens in de garage nieuwe accu geplaatst.
Snel en vakkundig geholpen! Voor de reparatie gebeld met welke reparaties er gedaan moeten worden en wat de kosten hiervan zijn.
Een prettige ochtend terwijl mijn bedrijfswagen geserviced werd kon ik gewoon doorwerken in de wachtruimte :) De Koffie was trouwens ook gewoon goed!
Vandaag mijn auto gebracht voor de jaarlijkse APK-keuring. Zoals altijd werd ik vriendelijk ontvangen en ben ik snel en goed geholpen. En hoewel mijn auto best oud is (bouwjaar 1994) wordt het onderhoud altijd met evenveel aandacht en enthousiasme uitgevoerd. Ik ga dus met een gerust hart de weg op!
Snel geholpen, deskundig en vriendelijk bedrijf.
Niets anders dan zeer fijne ervaringen. Men is zeer deskundig en vriendelijk.
Een eerlijke betrouwbare vakgarage met een goede en klantgerichte service
Mijn Peugeot voor een vakantiecheck gebracht, met wat aandachtspunten voor slecht stationair draaien en niet werken aansteker. Alles weer goed opgelost, zoals we van Vakgarage Stolwijk gewend zijn.
Zeer prettig in de omgang Goede prijs kwaliteit
Nissan qashqai gekocht. Heel fijne auto. Maar soms wilde hij niet starten. Teruggegaan en ze kijken gelijk naar een oplossing.
Warm ontvangst en deskundigheid tevens nuchter en afgedwongen verkooppraatje
Fijn, snel, professioneel en meedenkend
Toegang naar werkplaats is niet geweldig, verder prima
lang op auto gewacht, wegens omstandigheden kon de garage niks aan doen. Is heel netjes afgehandeld, wij zijn zeer tevreden.
Ik kan mijn auto altijd brengen en hij wordt goed nagekeken. Als er wat is wordt er gebeld, zodat ik op de hoogte ben. Snelle en fijne service.
Klantvriendelijk, goede service, kreeg leenauto mee. En auto was mooi op tijd klaar.
Goede en vriendelijke service. Ik had een verzoek ingediend of de auto voor een bepaalde tijd klaar kon zijn, was totaal geen probleem. Nette rekening met de verschillende kostenposten gespecificeerd. Uitstekende garage en mensen.
Mijn probleem werd direct opgelost, de nieuwe accu werd de volgende dag geplaatst.
geen enkel probleem. alles volgens afspraak geregeld.
bij plotselinge pech door de Vakgarage pechhulp geholpen en bij Vakgarage Stolwijk snel en deskundig hersteld. Klasse!!
Ik heb altijd fijne ervaringen bij autobedrijf Stolwijk. Ze zijn netjes, eerlijk en enorm klantgericht. Ze denken met mij mee en bieden bij bijvoorbeeld schade alle mogelijke opties aan, niet alleen de duurste. Dat geeft mij vertrouwen.
er wordt goed overlegt over de reparatie die eventueel uit gevoerd moeten worden. en de kosten worden dan ook doorgenomen. reparaties worden snel uitgevoerd.
Nijverheidsweg 36
2821AW Stolwijk