Ik heb altijd fijne ervaringen bij autobedrijf Stolwijk. Ze zijn netjes, eerlijk en enorm klantgericht. Ze denken met mij mee en bieden bij bijvoorbeeld schade alle mogelijke opties aan, niet alleen de duurste. Dat geeft mij vertrouwen.
er wordt goed overlegt over de reparatie die eventueel uit gevoerd moeten worden. en de kosten worden dan ook doorgenomen. reparaties worden snel uitgevoerd.
goed en snel
ik belde als nieuwe klant of ik dezelfde dag nog een APK kon laten doen en ze waren erg bereidwillig omdat er enige haast bij was. Snel en goed geregeld!
Kom er al jaren privé en zakelijk en vinden altijd de goede service
Zoals altijd een goede service en afhandeling. Personeel is erg vriendelijk en deskundig.
Goed, denken goed mee en geven advies
D
Er wordt altijd aandacht aan de klant gegeven.
Snelle goede service bij reparatie auto
Geweest voor een servicebeurt, was de mogelijkheid gegeven voor vervoer om terug thuis te komen. Servicebeurt was snel uitgevoerd en ik kon hem na enkele uren weer afhalen.
Gewoon een vertrouwd adres.
Bij vakgarage Stolwijk kan je altijd snel terecht en de service is uitstekend!
Serieus luisterend vriendelijk en erg goed
Ik ben snel geholpen, de volgende dag kon ik mijn auto al brengen. Daarnaast kon ik gebruik maken van een leenauto wat erg prettig was. Ze waren hierin flexibel en dachten graag mee.
je word vriendelijk geholpen en er overleg als er meer gedaan moet worden
gewoon goed; wat je van een goed garage bedrijf mag verwachten.
Super!
Staan altijd voor je klaar , goede service , vriendelijke en behulpzame mensen en niet te vergeten lekkere koffie
Heel plezierig contact met de garage . Goede service omdat ze echt volzaten deze week en ik toch nog een afspraak kon maken . Ik heb bij een garage vaak het gevoel dat ik genept word . Hier bij de vakgarage had ik dat voor het eerst niet . Ik wil zeker terugkomen .
Klantvriendelijk en snel
Erg fijne garage En nette monteur duidelijk overleg
Nijverheidsweg 36
2821AW Stolwijk