Prima service en hegelriding
APK en kleine beurt gehad, alles weer nagekeken en weer veilig de weg op. Vakmensen die goed werk leveren. Geen verborgen kosten, vooraf weet je waar je aan toe bent. Topservice!
Zeer snel en behulpzaam
Onderhoud en APK vlot gedaan. Auto was snel weer beschikbaar. Goede uitleg over verrichte arbeid.
Snelle en correcte service
Afspraak gemaakt voor een gebroken voor veer. Direct besteld en gemonteerd zodra deze binnen was. Heel fijn geholpen voor een schappelijke prijs.
Binnen een halve dag een nieuwe accu die niet op voorraad was. Fiets meegekregen om even naar huis te kunnen gaan tussendoor.
Altijd meedenken naar een oplossing zodat je snel en goed geholpen bent.
Persoonlijk en deskundig geholpen, super !
Fijne garage!
Deze week hier mijn eerste occasion opgehaald en ik ben super blij met zowel de auto als de service. Sympathiek, eerlijk en betrouwbaar. Snelle service, goede prijs en vakkundig geholpen. Het omrijden helemaal waard!
Je auto is in goede handen.
Goed kontakt ,snelle afhandeling,prijs op voorhand overlegd,een tevreden klant
Wat een snelle service en netjes gecommuniceerd over de kosten. Mijn bus loopt weer als een zonnetje. Heeft 4 weken bij een andere garage gestaan maar die wist het niet op te lossen. Vakgarage Stolwijk gelukkig wel!
alleen apk laten doen. Paar onvolkomenheden prima gerepareerd
wordt prima geholpen
Ik kon al snel terecht voor APK plus beurt en de communicatie was correct en vriendelijk.
Snel geregeld
Prima contact voorafgaand aan werkzaamheden wat er gedaan moet worden, komen afspraken na en zijn zeer klantgericht.
Helpen snel, en verlenen goede service !
Altijd de kwaliteit op orde en gaat voor 10
Goede ervaring opgedaan.
Vooraf altijd even zeggen of bellen wat ze gaan doen. Weet je altijd waar je aan toe bent
Zie de titel
Nijverheidsweg 36