Laden reviews...
53 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent het vriendelijke personeel en de heldere uitleg. De service loopt vlot en betrouwbaar, met duidelijke kostenopgave en opvolging. De ervaringen duiden op een sterke algehele beleving en klantgerichte aanpak.
Bij Hartgerink en Klomp zijn de medewerkers zó vriendelijk en geven een super service! Mijn auto moest iets langer blijven en ik kreeg een auto ter beschikking als ik het nodig vond. Toen ik mijn auto ophaalde was deze zelfs gewassen en gestofzuigd van binnen. Dat is echt service!
4 July 2026
Sonia
Hoofddorp
Hallo,wij voelen ons echt als koning en koningin behandeld. Net en goed bedrijf!
3 July 2026
M.F.Venverloo
Lelystad
Hier word je altijd top te woord gestaan en de service is uitstekend
26 June 2026
Loes
Haarlem
Bij Vakgarage Hartgerink & Klomp word je altijd hartelijk ontvangen. Ook de aflevering van mijn nieuwe auto was van begin tot eind top geregeld. Er werd alle tijd genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen, waardoor ik met een goed gevoel de weg op kon. Wat dit bedrijf bijzonder maakt, is de persoonlijke aandacht en de ontspannen sfeer. Je voelt je geen nummer, maar echt een gewaardeerde klant. Het hele team staat klaar om te helpen en denkt met je mee. Kortom: een fijn bedrijf met een professioneel en betrokken team. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service en een betrouwbare garage. ⭐⭐⭐⭐⭐
22 June 2026
Daphne Ligtenberg
Hillegom
Afgelopen vrijdag hebben we met heel veel plezier onze Mazda MX30 opgehaald. Het hele proces van proefrit tot aankoop was fijn en ontspannen. Wat een vriendelijk bedrijf en in het bijzonder een compliment aan verkoper Nick. Blijf zo doorgaan met elkaar. Het was voor ons een fijne ervaring en de 145km enkele reis meer dan waard.
16 June 2026
PGJ Zuidhof
Helmond
Conform afspraak. Heldere, kloppende en vriendelijke uitleg.
16 June 2026
Ed van der Linden
Beinsdorp
Van aankoop hulp tot en met aflevering heel fijn geholpen.
5 June 2026
Sonja
Heemstede
Was de eerste keer bij deze garage en ben uitermate tevreden. Toch altijd weer spannend om bij een nieuwe garage de onderhoud te doen. Goede communicatie met duidelijke uitleg wat wel en niet nodig is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Hebben zelf als onderdeel van de service een schade aan de bumper verholpen. Zeer blij met deze professionele instelling.
30 May 2026
Arno
Heemstede
Snelle service. Deze week kwam een servicepartner langs voor restyling van auto’s, zonder spuiten. De mijne kon erbij. Er werd snel geschakeld. Deuk binnen een dag onzichtbaar verwijderd.
29 May 2026
Henry
Hengevelde
Wij komen al meer dan 20 jaar bij Hartgerink en Klomp en nog geen dag spijt gehad. Altijd een vrolijk gezicht en een lekker bak koffie en de auto is weer klaar. En er overal een oplossing voor niets is een probleem. gewoon super
23 May 2026
Frits Johann Harkema
Abcoude
Goede ontvangst, snelle diagnose van probleem en accurate afhandeling van reparatie !
20 May 2026
Ko
Zandvoort
Auto gebracht voor APK en beurt. Goed gecommuniceerd over de werkzaamheden.
16 May 2026
Dirk
Alphen aan den Rijn
Duidelijke afspraken en vriendelijke service
10 May 2026
J
A
We zijn bij de aflevering van de nieuwe Mazda 3 zeer vriendelijk behandeld en alles is compleet en duidelijk uitgelegd. Er is ruime tijd aan de aflevering besteed en we hebben daar een heel tevreden gevoel aan overgehouden.
5 May 2026
Danny
Aalsmeer
Had een accu probleem met mijn C-X5 Meteen opgelost met de zo vanzelfsprekende top service. Mazda is een uitstekend merk, maar de service van Hartgerink en Klomp zorgt ervoor dat ik Mazda blijf rijden. En nog bedankt!
18 April 2026
Hans
Den Hartog
De auto voor een kleine beurt en APK gebracht. Mijn plan om erop te wachten heb ik zelf veranderd en kreeg spontaan een leenfiets aangeboden, zelfs een ebike! De auto was echt sneller gereed dan ik had verwacht. Super!
17 April 2026
Ruud Schuppers
Velserbroek
Onderhoudsbeurt en reparatie duurde langer, gratis leenauto gekregen. Top!
15 April 2026
Arno
Velserbroek
Afspraak maken ging eenvoudig. Ontvangst is plezierig en op tijd weer gereed.
15 April 2026
Jos
Hoofddorp
Het maken van een afspraak is vrij eenvoudig, ik werd zelfs teruggebeld om een eerdere datum te vinden. Vriendelijke ontvangst, duidelijk vooraf gecommuniceerd wat de werkzaamheden zijn en wat de prijs is. Mogelijkheid om in de showroom te wachten op het onderhoud. En een kleine attentie na voldoen van de rekening.
28 March 2026
Brigitte
Amstelveen
Alles is gewoon goed geregeld. Je maakt afspraken en die komen de mensen na. Zeer vriendelijke balie, geen opdringerige verkopers. Ondersteuning door het computersysteem is goed zodat men precies weet wat ik had aangegeven.
16 March 2026
Patrick
De Winter
Zeer positief. Zowel eerste kennismaking, aankoop en aflevering. Alles door Dennis van Vaerenbergh.
14 March 2026
Jaap van der van der Putten
Krommenie
Mijn auto was toe aan zijn eerste onderhoudsbeurt en alles verliep zoals altijd volgens plan. De service was uitstekend, vriendelijk en alles werd perfect afgehandeld, zonder dat er vragen onbeantwoord bleven.
14 March 2026
Hüsamettin Sarıgöz
Beverwijk
Netjes ontvangen en duidelijke uitleg functies auto
1 March 2026
Robin
Nieuw vennep
Auto weer zijn beurt gehad en vervangend vervoer!
Deskundigheid
Showroom
Locatie
Faciliteiten wachtruimte
19 February 2026
Hugo Hoogendoorn
Haarlem
Bij de Vakgarage/Mazda dealer wordt je als klant altijd op nr 1 gezet. Je voelt je altijd thuis en gehoord.
Deskundigheid
Showroom