Denken in oplossingen
Tijdens vakantie viel de stuurbekrachtiging uit. Ze hebben snel het probleem gevonden. Helaas niet gemaakt omdat ik de volgende dag al weg moest. Keurig personeel.
We worden altijd snel en vakkundig geholpen. De contacten zijn prettig en vriendelijk.
Auto ‘s morgens gebracht en ‘s middags een telefoontje dat de trekhaak gemonteerd was.
tevreden
Eengoedegarage
Persoonlijke benadering en een uitstekende service! Ben al jarenlang klant!
APK was snel gedaan.
Ik ben heel tevreden. Vriendelijk en snelle bediening! Alles prima! Aan te bevelen!
Goed geholpen en goedeservice
Deskundig personeel en eerlijk advies
Goede service, vriendelijk personeel.
Ze doen er alles aan om je goed te helpen, soms te goed waardoor de communicatie er soms bij inschiet.
Goed , geholpen door de Monteur
Snelle service! Binnen 10 minuten was meneer bij mij thuis omdat ik de auto niet gestart kreeg. binnen een uur was mijn auto gemaakt en kon ik weer rijden. Super service waar ik de volgende keer weer graag kom.
Na mij eerste telefoontje waren ze binnen 10 minuten ter plaatse en werd de auto vervolgens meteen in hun garage gerepareerd. Geen onnodig heen en weer rijden nodig.
Hele fijne en snelle hulp. Je wordt altijd vriendelijk en duidelijk geholpen. Echte vakmensen en een eerlijke kwaliteit-prijs verhouding.
Oke
perfect volgens afspraak
Ben al jaren klant van brueren velden klant vriendelijk en alles wordt super gedaan
al jaren prima adres
Als het kan proberen ze je altijd direct te helpen.respect
Bernhardstraat 26
5941 GL Velden