Winterwielen omgewisseld naar zomerwielen, ze hadden binnen een week de tijd om het uit te voeren.
De tijd, die een bandenwissel bij Max Verstappen nodig is, is weliswaar nog niet overtroffen, maar gaat de goede kant op. Grapje natuurlijk, bij Max zijn veel meer monteurs werkzaam, maar de mensen bij Brueren & Keetels doen hun uiterste best om goed werk af te leveren.
De lakschade is snel en vakkundig hersteld.
een garage met een hart. heel vriendelijk en bekwaam personeel, dat altijd voor de klant klaarstaat. een garage met een "huiskamer"-gevoel.
Prima, vriendelijke mensen.
Mijn auto werd netjes gerepareerd.
Prettig contact en makkelijk en snel een afspraak kunnen maken.
Snel eerlijk geholpen
Zakelijk overleg in een vriendschappelijke sfeer.Zeer vertrouwd!
Niets te wensen over
Snel en goed geholpen
Mijn auto is goed gerepareerd en tot de puntjes in orde.
Net als de vorige keren prima service, vriendelijk personeel en verrichtingen volgens afspraak
Ze houden altijd rekening met mijn werktijden zodat ik optijd kan werken! Voelt vertrouwd. Als ik iets heb aan mijn auto hoef ik maar te bellen en kan ik langs komen. Heel fijn om een vertrouwde goeie autogarage paar 100m verder op te hebben.
voor onderhoudsbeurten en apk zijn afspraken een normale zaak, maar indien er een noodgeval plaats vindt dat de auto snel gemaakt moet worden of als je een kleine reparatie nodig is, kun je er snel terecht. Duidelijke rekening en vriendelijk personeel
Goede ervaring. Ik word altijd fijn geholpen en word goed geïnformeerd.
Is niets toe te voegen
Goede service. Ze proberen je meteen te helpen als je belt. Altijd duidelijk en betrouwbaar.
Kom nu een sinds een paar jaar bij deze garage. Een goede universeel garage. Altijd een goede service. Je kunt snel terecht voor een afspraak en ze denken met je mee in oplossingen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hier ben je gewoon aan het juiste adres voor onderhoud en service. Gemaakte afspraken zijn helder en duidelijk. En als iets niet nodig is zullen ze dit ook aangeven. Wat een top bedrijf! Houden zo! Van ons krijgen ze 10 punten.
X
De service is top. Snelle actie en goed overleg met de klant. Betrouwbaar en vriendelijk.
Ik kom er graag, snelle service en achteraf duidelijke informatie
Goed geholpen!
Bereikbaar, communicatie, werkzaamheden zijn allemaal uitstekend.
Bernhardstraat 26
5941 GL Velden