Alles volgens afspraak geregeld.
Goede afspraken Goed nagekomen Goede reparaties
Je komt er nooit voor onverwachte hoge kosten te staan, want je wordt altijd van te vorengebekd als er plotseling hoge kosten kunnen ontstaan.
Ondanks de drukte bij hen kon ik mijn auto achter laten. Ik had namelijk een kapotte dynamo van de auto en mijn auto werd door een collega van mij weggesleept. Daags erna kon ik al terecht. Dat ze uiteindelijk afhankelijk waren van een onderdeel die nog binnen moest komen, is overmacht.
service zoals ik gewend ben
Betrouwbaar en meedenkend
APK en kleine beurt goed uitgevoerd er waren wat kleine problemen maar correct opgelost
Goede garage, maar mag alleen in de communicatie wat verbeteren
Alles O.K.
Ik ben overgestapt van de dealer naar de vakgarage Brueren & Keetels. De beurt en keuring zijn prima uitgevoerd. Problemen met de navigatie (volgens de dealer defecte GPS) snel en adequaat opgelost zonder GPS te vervangen. showroom, locatie en faciliteiten wachtruimte kan ik niet beoordelen aangezien ik niet persoonlijk in de garage ben geweest.
Ik wordt altijd goed en correct behandeld en zal deze garage dan ook aanbevelen
Altijd goede service en kwaliteit
Had een kapotte koplamp en deze werd snel vervangen en er werd meteen een uitgebreidde controle van alle verlichting uitgevoerd wat zeker belangrijk is in deze tijd van het jaar waar we weer meer met de lichten aan rijden.
Erg plezierig
Prima service, goeie klantvriendelijkheid.
Goede service volgens afspraak
Voor mij geen betere en eerlijke garage ga zo door
vlotte kundige vriendelijke service
Bij aanschaf gebruikte auto goed geholpen en overeengekomen binnen mijn prijs/ kwaliteit interesse.
Ik had een onverwachte probleem met mijn auto en ze hebben me tussendoor ingepland en de auto was snel gemaakt.
vriendelijk
Al een aantal jaren zijn onze 2 auto's in onderhoud bij Vahgarage Bruerem & Keetels. Onze laatste aanwinst, Audi A1, is hier ook gekocht. We zijn zeer tevreden over de service, het vakmanschap en de persoonlijke touch, die dit bedrijf ons levert.
ik kom er eigenlijk alleen voor de APK en als er een reparatie is aan onze Yaris. Gaat allemaal heel correct! Tevreden klant.
Prima service en mooi resultaat!
fijn open en direct
Bernhardstraat 26