Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vriendelijke medewerkers, heldere afspraken over prijs en snelle afhandeling. Klanten waarderen de transparante communicatie en betrouwbaarheid bij onderhoud en reparaties. De algehele ervaring wordt positief omschreven met aandacht voor klantgerichtheid en consistentie.
Super service en niks is te gek. Als je komt met een accuut probleem doen ze alles om dit direct op te lossen wat er op dat moment mogelijk is. Gewoon een super garage met vakkennis.
20 July 2026
Fer
venlo
Garage zoekt oplossing bij problemen. Wanneer noodzakelijk snelle service.
15 July 2026
Gerri
Velden
Ben zeer tevreden over hun vakkundige manier van werken en het goede contact dat er altijd is. En de vriendelijk uitstraling van de medewerkers en de minimale wachttijden.
9 July 2026
Riek
VENLO
Staan altijd voor je klaar !. Er is sprake van in goede harmonie afspraken maken en zaken jet elkaar te doen . Zo hoort het ook Niks dan tevredenheid. Willem Hoogewerf / H.G.A.Kampeetwagencentrum Z.O. Nederland . Dorperheideweg 22, 5944NK Arcen - Limburg - Nederland .
8 July 2026
Willem
Arcen
Goede service. Vlot geholpen.
8 July 2026
Ger Cremers
Velden
Onderhoudsbeurt en APK uitgevoerd en duidelijke en heldere communicatie
1 July 2026
Daan Kleuskens
Velden
Altijd goed geholpen en goede service
30 June 2026
Hay
Venlo
Reparatie snel ingepland en kundig opgelost. Je wordt respectvol behandeld en men is heel klantvriendelijk. Top service!
24 June 2026
Martijn
Velden
Ons vervoermiddel was toe aan een grote beurt, je merkt direct aan alles dat de auto een grote beurt heeft gehad, de auto loopt rustiger alles werkt naar behoren en we hebben weer een vervoermiddel dat tiptop in orde is, wel kreeg ik een opmerking dat een groter en duurder onderhoud zit aan te komen, helaas hoort dit er ook bij, tenslotte heb je daar geen nieuwe auto voor, en fijn dat ik hier rekening mee kan houden, beter als er plotsklaps mee geconfronteerd te worden, fijne garage en vriendelijk personeel
23 June 2026
Arnold
Velden
Geen probleem. Maar hou nu op met die beoordelingen svp.
19 June 2026
Hans
Velden
Goede oplossing voor klein probleem ...een TuccTuc is geen standaard voertuig. Bedankt voor het meedenken
15 June 2026
Frits Dirkse
Venlo
Ben zeer tevreden over de wijze waarop de APK en beurt zijn uitgevoerd. Vooral de communicatie waardeer ik zeer, ik werd tussentijds goed geinformeerd over de voortgang.
15 June 2026
Erik
Velden
vriendelijk op kantoor , garage weet ik niet.
29 May 2026
Wim
velden
Eerlijke prijzen, goede service, vriendelijk personeel. Ook nog eens lekker dicht bij huis! Heel erg blij mee met Vakgarage Brueren en Keetels
27 May 2026
Rene
Velden
Wij zijn zeer te vrede met de goede zorg en afhandeling van het kopen van onze auto. Bij binnenkomst al erg vriendelijk ontvangen, duidelijkheid in afspraken en snelle levering van onze auto. Echt een aanrader om daar je auto te laten maken of te kopen. Daarbij kregen we ook nog een mooie bos bloemen
20 May 2026
Miriam
Boxtel
Er wordt snel gereageerd op mail ( met de prijs opgave erbij ). De APK verliep prima ( er waren wat aandacht punten ). Deze werden duidelijk zichtbaar getoond in de werkplaats. Ook voor deze reparatie werd een duidelijke prijs opgave door gegeven. Ook de reparatie tijd werd door gegeven en werd ook gehaald. Al met al een prima garage. Ik ga er de volgende keer weer heen.
14 May 2026
Rene
Alles naar wens gedaan.
13 May 2026
John
Velden
Correcte, eerlijke benadering en behandeling.
13 May 2026
Marcel
Venlo
Ale er iets is, kun je bellen en indien mogelijk wordt er direct gereageerd. Service staat hoog in het vaandel . Een bedrijf die ik iedereen zou aanraden.
7 May 2026
Ad
Arcen
Een auto gekocht bij deze garage. Heel vriendelijk en goed geholpen.
27 April 2026
Esther
Arnhem
Ik werd direct geholpen Ervaring zeer goede garage
15 April 2026
Ans
vind ik goed
14 April 2026
Wiel
baarlo
We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
14 April 2026
Viola
Velde
Snelle en adequate service, erg blij mee!
10 April 2026
Suzan