Prima garage met vakkundige mensen. Reparaties/onderhoud tegen eerlijke prijzen. Ik kom hier terug!
Zoals gewoonlijk een altijd goede en vriendelijke service
Ben zeer tevreden over garagewerk en de mensen die er werken
alles gezegd
Je wordt altijdvriendelijkontvangen voor eenlampverwisselenwordtjedirectgeholpenbedanktvoordegoedeservice
super vriendelijke service
Zoals altijd goed geholpen. Vandaag even terug geweest zonder afspraak om nog iets terug te plaatsen. Verder altijd goede communicatie en service.
Mijn auto wordt altijd meegenomen door Ben en ook weer terug gebracht en dit ervaar ik al zeer fijn, zo hoef ik zelf niet te wachten totdat de apk keuring gedaan is. Ze zijn erg klantvriendelijk.
Altijd uitstekende service
Prettige ervaring
Mijn auto was toe aan een beurt en APK. Er werd netjes gebeld en overlegd met wat er nu gedaan moest worden en wat eventueel nog even kon wachten. Topservice.
Altijd behulpzaam , ze staan altijd klaar voor je.
Er wordt meegedacht met je. Positief vind ik dat je altijd gebeld wordt wat er aan de auto gerepareerd dient te worden en wat de kosten zijn. Je komt nooit voor een verrassing te staan. Vakgarage Brueren&Keetels zal ik altijd aanbevelen 👍
Hele goede service.
Komen hun afspraken goed na. Je hoeft niet te wachten en de auto is klaar op de afgesproken tijd.
klacht / probleem word gelijk indien mogelijk aangepast - opgelost
Tevreden over de service en de klantvriendelijkheid
Super vriendelijke behulpzame vakgarage. Altijd needenkend en goede service.
vriendelijke hulp bij mijn vragen of problemen.
Mijn auto had wat mankementen. Ik werd gebeld voor overleg en de schatting van de kosten. De auto is goed gerepareerd en op het juiste tijdstip kon ik m weer ophalen.
Prima service en deskundigheid !
Netjes en duidelijk
Goede garage
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina