Mooie gebruikte auto gekocht en met garantie. 2 x 4 uur gewacht op eigen initiatief. Zit nog steeds met het probleem. Ze hebben hun best gedaan. Maar het geluid is er nog steeds in de koppeling en dat is heel erg vervelend. Het rare is dat dit geluid na het plaatsen de eerste keer van het nieuwe onderdeel er is, we hadden eerst een kraak in de koppeling en ik zeg dan zit het hier in. Wij willen gewoon het zeer irritante geluid weg hebben die bij elke koppeling beweging er is. Niets meer en niets minder. Ze hebben hun best gedaan . Dus ik wil heel graag een oplossing en als het opgelost is dan wil ik dit met alle plezier een goede voldoende geven wij willen gewoon een stille koppeling dat is alles en dit zonder vervelende discussies. Ik wil ze wel aanbevelen maar dit na een oplossing nu moet ik op eigen kosten naar een ander gaan en dat lijkt me niet de bedoeling. Dus ik hoop van harte dat we dit snel kunnen aanpassen naar ja en dat ik klant kan blijven en niet naar een ander moet of willen gaan.
Ik had die dag een afspraak in ZW-Brabant. Maar mijn auto met platte band. Afspraak gemaakt met RIDA Terneuzen. Rida-meneer was er na een uur, pompte band op en nam de KIA mee. Na twee uur terug: nieuwe band. Kosten? Nog geen 180 euro!
Altijd vriendelijk en service is goed
Geen
prijs opgave gevraagd voor het vernieuwen van een distributieriem , prijs afgesproken en afspraak gemaakt, op de dag van reparatie kwam ik er achter dat er een bepaald onderdeel niet bij de prijsopgaaf was meegerekend , dus er kwam nog eens €100,- bij , auto was niet op de afgesproken dag klaar , dus kon er een dag later pas om en toen kreeg ik te horen dat er nog eens 1 1/2uur extra uurloon bij kwam , daar ben ik niet mee akkoord gegaan
Ondanks verkeerde aansluiting van de ruitenwisserbladen direct geholpen om de wissers te monteren op de zaak.
Ik heb het als goed ervaren zo net voor de winter
De wintercheck was prima georganiseerd. Rida denkt mee met de klant over wat nodig is.
Zonder afspraak langs gegaan ivm loszittende ruitenwisser heel netjes en vlug geholpen
Altijd goede service.
Netjes en correct geholpen
Ik heb al verschillende auto's bij jullie gekocht en we zijn soms niet eens met de prijs maar na een tijdje komen we er toch uit dit moet kunnen ieder probeert er zoveel mogelijk uit te halen
Leuke winter check voor de Kia Niro.
Zeer positief
Goeie service, vriendelijk als je iets vraagt
fijne auto gekocht en netjes geholpen
fijne garage om daar klant te zijn en goede service. begrijpen je situatie als je problemen gehad hebt.
Altijd goed en volgens afspraak geholpen. Vriendelijk personeel
Als ik de rekening van vorig jaar bekijk en vergelijk met die van dit jaar kan ik alleen constateren dat die van 327,83 naar 408,21 (= 24,5% meer). is gegaan maar in detail is het heel vaag waar het verschil in zit. De kleine onderhoudsbeurt gaat bijv. van 91,93 naar 110,-, interieurfilter vervangen van 0,0 naar 17,60, pechhulp staat ere vorig jaar niet op maar nu wel voor 41,28, DCT uitlezen?/service-interval resetten is nu 42,- en staat er vorig niet op. Kortom vaagheid/duidelijkheid ontbreekt. Ik denk volgend jaar m'n pechhulp maar eens over te slaan.
Toen de banden spanning indicatie een foutmelding gaf, heeft men deze op de juiste druk gebracht waarna de melding verdween. Klaar terwijl je wacht, waar zie je dat nog!!
Kan merken aan de auto dat die degelijk onderhoud heeft gekregen.
Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Vakkennis aanwezig. Echt een aanrader
Onderhoudskosten nemen de laatste jaren sterk toe. Allerlei redenen voor natuurlijk. Je verwacht dan wel een kwalitatief goed uitgevoerde onderhoudsbeurt. Ondanks dat ik geen automonteur ben krijg ik toch het gevoel dat er consciëntieus gewerkt wordt. Ook de informatie omtrent het uitgevoerde werk is voldoende. Er was een leveringsprobleem met de remschijven, de montage duurde daardoor een dag langer. Dat kan gebeuren en als je daar dan tijdig en duidelijk over geïnformeerd wordt is dat ook niet meteen problematisch. Al met al krijg je wel het gevoel dat het inderdaad een vakgarage met vakmensen is.
zie boven
Mr FJ Haarmanweg 4