Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onlangs een auto gekocht bij Vakgarage van de Ven en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact ben ik vriendelijk, eerlijk en professioneel geholpen. De garagehouder kwam zeer betrouwbaar over en nam alle tijd om mijn vragen duidelijk te beantwoorden. De service was uitstekend en ook de afhandeling verliep soepel en netjes. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Ik heb met een goed gevoel mijn auto gekocht en zou deze garage dan ook zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare occasion en goede service. Krist, Bedankt voor de prettige samenwerking en het vertrouwen!
28 May 2026
Jim
Heijen
3 jaar geleden overgegaan naar deze fijne garage voor APK en onderhoud, recentelijk hier een auto gekocht. Komt afspraken na en prettig in de omgang, kortom alles klopt! Ga zo door Christ, wij zijn zeer tevreden.
19 May 2026
Martin en Inge
Maashees
Garage van de Ven heeft ons perfect begeleid bij de aankoop van een tweedehands auto. Zeer tevreden. Ook zijn we al jarenlang tevreden over het onderhoud van de auto's.
14 May 2026
Jos
Overloon
Wij kwamen vrijdagavond aan bij Landal de Vers in Overloon met een grommend geluid in de auto dat steeds erger werd. Even op Google kijken naar een garagebedrijf en al snel kwam Vakgarage van de Ven boven water. Zaterdag gelijk naar hem(éénmans bedrijf)toe. Hij constateerde een kapot wiellager, rechts achter. Hij bestelde direct een wiellagerset. Breng de auto maandag maar dan doe ik dat wel na mijn reguliere afspraken. Dinsdagmiddag ging de telefoon. Hij is klaar! Geweldig dat zoiets nog kan als de werkplaatsplanning op 3 weken staat. Heel fijn en goed geholpen! Super!
1 October 2024
Henk
Culemborg
Via Van de Ven heb ik een occasion gekocht, ik ben hierbij vriendelijk en kundig geholpen. De auto werd tevens heel schoon opgeleverd.
29 July 2024
Stijn
Venray
Ik had een vraag over onze Ford Fiesta en er werd direct tijd vrijgemaakt om de auto op de brug te zetten en na te kijken. Top garage
27 December 2023
Arjen
Veldhoven
Op weg naar onze vakantiebestemming kwamen we met een defecte dynamo in de buurt van Overloon te staan. Via de ANWB werd een vervangende auto geregeld en dankzij de bereidwilligheid en deskundigheid van Vakgarage van de Ven kon onze korte vakantie gewoon doorgaan. Heel veel dank voor de vriendelijke opstelling en de vakkundige hulp. Ze bestaan nog: garagehouders met hart voor de zaak en oog voor de klant! Geweldig.
7 August 2023
Jan
Wichmond
Ik kom al jaren bij Krist, hij is altijd vriendelijk, geduldig en leverd goed werk zoals besproken. Hij verstaat zijn vak. Weet waar hij het over heeft. En daarbij heeft hij ook nog goede service. Wederom bedankt en tot de volgende keer.
8 March 2023
T
Venray
Betrouwbaar Service is uitstekend
21 January 2022
Tommie
Tegelen
Vriendelijk te woord gestaan, super snel geholpen en meer dan tevreden over het resultaat. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de uitstekende service.
1 November 2021
Toby
Venlo-Blerick
nette zaak... zeer vriendelijk telefoon contact. we konden op ons gemak de occasion bekijken. mooie proefrit in de omgeving maken. onze auto stond er zeer netjes bij bij aflevering!!! gepoetst van binnen en buiten. aftersales en contact zijn heel fijn!!! ik zou er in de toekomst zeker weer een auto kopen. krist bedankt voor onze mooie kia!!! fam toet.
15 October 2021
romain
rotterdam
Heb hier een auto gekocht , zeer tevreden en een hele fijne ervaring, aardige en correcte eigenaar.
7 August 2021
Peter
Helmond
Vriendelijke mensen, goede service, leuke auto gekocht!
20 April 2021
Greet Elsten
Oud Gastel
APK gedaan en auto gekocht bij van de Ven. Fijne service, klantvriendelijk en meegedacht voor goede en goedkope oplossing.
10 February 2021
Harald
Overloon
Uitstekende service.Ik woon in Nijmegen,maar wil geen andere garage.
9 February 2021
Ben Janssen
Nijmegen
Jonge enthousiaste mo teuer,met veel er erin,hij staat voor ons altijd klaar,zelfs zaterdagochtend!!
11 October 2020
Jan
PARK Dus enbos
Gastvriendelijk ontvangen, zeer betrouwbaar en transparant. Geeft een eerlijk advies over auto's die verkocht worden, ik zou iedereen adviseren hier uw aankoop te doen.
6 October 2020
Roel
Cuijk
Netjes behandeld Gebeld over de reparatie die nodig was
29 September 2020
Jolanda
Overloon
Super geholpen! meteen het probleem opgelost.
7 September 2020
piet
overloon
Vriendelijk en meedenkend
17 August 2020
Kelly
Arnhem
We moesten nog snel een trekhaak gemonteerd hebben. Dankzij de snelle service van vakgarage v,d, Ven konden onze fietsen alsnog mee .
17 August 2020
Zie boven
21 July 2020
Jr Nijdam
Overloon
Hoewel ik er een aantal kilometers voor om moet, heb ik er dat graag voor over. Bij Chris altijd goed en eerlijk behandeld, reparaties snel, goed en voordelig. Is gewoon 'n prima vakman waar ik alle vertrouwen in heb.
20 July 2020
Joost
Deurne
Goede uitleg, behandeling zeer vriendelijk. Uitstekend vakkundig.
20 July 2020
Wijnand