Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde feedback laat zien dat klanten de combinatie van vriendelijkheid, vakmanschap en duidelijke communicatie waarderen. Consistente kwaliteit en nakomen van afspraken staan centraal. Klanten voelen zich welkom en ervaren betrouwbare service. De garage wordt beschouwd als een betrouwbare partner voor zowel aankoop als onderhoud.
Komen afspraak na, duidelijke uitleg en goede service.
29 July 2026
Nathalie
Hedel
De onderhoud van mijn auto, is weer tot zeer tevredenheid uitgevoerd. Vakmensen die liefde hebben voor hun vak . Dat merk je in alles. Dus tot de volgende service beurt.
27 July 2026
Christiaan
Den Bosch
Goede service, en vriendelijke mensen en prima vakmensen
20 July 2026
Marjan
's-Hertogenbosch
Goed geholpen
7 July 2026
JLM
Nieuwkuijk
Ik heb vorig jaar mijn vierde auto bij Sjeng gekocht en wordt al jaren lang super geholpen het is een hele fijne garage gerunt door een fantastisch team
29 June 2026
Goed bedrijf
24 June 2026
Youri
Vlijmen
Zeer deskundige garage - vakmensen!
23 June 2026
Birgitte
Vlijmen
Meteen met de eerste kennismaking al een goed gevoel bij Sjeng en zijn vakgarage. Afspraken werden goed nagekomen. Duidelijke prijsafspraak. Helemaal top!
17 June 2026
Corine
VLIJMEN
Auto was voor een beurt en apk, daarnaast deed de airco het niet meer, dat bleek ern kapotte compressor. Binnen no-time een nieuwe besteld en na zeer korte tijd ingebouwd, erg blij mee, zo vlak voor de zomer! Ook nog eens gebracht en gehaald, gewoon top service!
16 June 2026
Erik
's-Hertogenbosch
Onlangs heb ik een Audi a1 gekocht. Ik heb zelf 0% verstand van auto’s waardoor ik heel voorzichtig was met kopen. Sjeng had alle geduld met mij, heeft alle vragen netjes en rustig beantwoord en was erg klantvriendelijk. Erg tevreden!
15 June 2026
B
Oosterhout
Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Wij zijn ontzettend tevreden over de service aan en het meedenken met de klant bij het aankopen van onze 'nieuwe' auto.
13 June 2026
Jup
Sassenheim
Tijdig laten weten wat de onkosten zijn
5 June 2026
Henk
Nieuwkuijk
Heb daar onlangs mijn auto gekocht. Goede ervaring en zeer spontane mensen die alke tijd voor je nemen met een bak koffie en een praatje
28 May 2026
E
Vlijmen
Mijn ervaring is Dat ik gehoord wordt en eerlijke service ze draaien je niet een poot uit en heel vriendelijk in een woord TOP
21 May 2026
Cp.broeders
Vlijmen
Een andere auto gekocht op advies van Sjeng daar wij graag een hogere instap wilden. Zijn nu na een jaar nog steeds super blij met onze keuze en heel belangrijk komt z n afspraken na.
14 May 2026
Dhr.kees schipper
Vlijmen
Zeer meedenkend waar we de auto voor willen gebruiken, niet opdringerig.
13 May 2026
Tevreden koper
Vlijmen
Prima geholpen en ben dik tevreden
9 May 2026
Liesbeth Kuijpers
Vlijmen
Heel goed geholpen denken met je mee voor een oplossing
5 May 2026
Veldhoven
Vlijmen
Vandaag onze nieuwe auto opgehaald, Sjeng heeft ons goed geholpen. Alles netjes zoals afgesproken, nogmaals bedankt voor deze fijne ervaring!
25 April 2026
Senol
Oudheusden
Altijd goede service
15 April 2026
Ricardo Van Bruxvoort
Vlijmen
Al jarenlang kom ik hier als tevreden klant. Altijd welkom en altijd vooraf een telefoontje welke werkzaamheden men aan je auto mag doen. Duidelijke prijsafspraken en werk is altijd keurig en compleet.
9 April 2026
Camiel
Vlijmen
Vriendelijk personeel, goede garage. Komt afspraken na.
29 March 2026
Monique
Drunen
Ik kom al jaren bij sjeng verstappen als er iets is met mij auto dan bel ik en leg ik uit wat mij auto aangeven en als er iets gemaakt moet worden dan doe ze dag inplannen en dan wordt naar gekeken en dan krijg je beltje wat het ga kosten en als je mee akkoord ga dan wordt nestje onderhoud gedaan en wordt dan gebeld dat de auto weer netjes is klaar is en dat weer kan ophalen
13 March 2026
AS
Vlijmen
Sjeng verstappen, geeft goed advies en luistert naar je wensen om de geschikte auto voor jou te vinden.
11 March 2026
Liko Meuwis