Goed bedrijf met deskundig personeel. Als je belt voor problemen met u voertuig is er nooit een probleem om langs te komen en mocht het niet direct op te lossen zijn staat er altijd een lesauto klaar. Heb hier inmiddels twee auto gekocht en beide auto doen het goed.
Goed personeel, vakkundig, altijd een leenauto en vriendelijk!
Betrouwbaar en uitermate klantgericht. Al jarenlang positieve ervaringen met Vakgarage Tichelaar.
Heel goede ervaringen. Word altijd vriendelijk en goed geholpen. Mag bij onderhoudsbeurten en reparaties als ik wil gratis een leenauto gebruiken. Word op de hoogte gehouden als er iets bijzonders ontdekt wordt bij een keuring of reparatie.
Betrouwbaar en behulpzaam
Super klantvriendelijk service gericht
Vriendelijke benadering
Mijn auto al een aantal jaar in onderhoud bij deze garage. Naar tevredenheid. Onlangs een nieuwe auto gekocht en onverhoopt behoorlijke schade gereden. Dit is erg vervelend, maar dankzij tichelaar dezelfde dag nog vervangend vervoer en mijn auto in een week weer terug. Echt super! Service en ontzorging waren top!
Een grote teleurstelling. Had een afspraak voor proefrit en wou de auto daarna meenemen. Word 5min voor vertrek gebeld dat de auto een dag eerder is verkocht!! Stelletje ******s! Dat zijn toch geen afspraken? Dit soort dingen zegt een hoop over de rest van het bedrijf.
Beste J van der Molen, We vinden het jammer dat u zo teleurgesteld bent in ons. We snappen dat het tegen valt als een auto verkocht waar u ook serieuze interesse in hebt. Wij reserveren de auto niet wanneer iemand een afspraak maakt om een proefrit te komen maken. Veel mensen hebben verschillende auto’s op hun lijstje staan en er zijn ook altijd mensen die uiteindelijk niet eens komen. Wel noteren we uw telefoonnummer zodat we u op tijd kunnen informeren als de auto verkocht is. De auto is einde van de dag verkocht en daarom belde we u direct bij open gaan om 09.00u, zodat we ruim voor onze afspraak van 13.00u waren. We vinden het jammer dat we ook telefonisch niet tot elkaar konden komen, maar hopen via deze weg u toch wat duidelijkheid te kunnen geven. Mochten we op een of andere manier u tegemoet kunnen komen zodat de teleurstelling weggenomen kan worden dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Vakgarage Tichelaar
Prettige omstandigheden. Geïnteresseerde verkopers. Wordt oplossingsgericht meegedacht. Zeer prettig om hier een auto te hebben gekocht. Hopen dat de aftersales net zo goed is.
Zeer netjes en correct geholpen.
Een hele prettige vakgarage met heel veel vakmensen in dienst ,altijd prettig ontvangst bij de balie en een hele goede service. Wij zijn erg tevreden en geven aan vele mensen die een andere auto zoeken graag het adres van garage Tichelaar door,de waardering is 10+.met vele Gr fam R van der voorden
Vorig jaar oktober een Volkswagen gekocht bij Vakgarage Tichelaar, toen al super een super goed gevoel bij het bedrijf en de service. Afgelopen augustus ook het onderhoud van de auto bij Tichelaar ondergebracht en ook toen uitstekend behandeld en alles was weer super geregeld dikke pluim voor dit top bedrijf!!
In augustus Volvo V50 gekocht. Bevalt super goed voor mij is het VOLVO en niks anders meer.
Vandaag onze gekochte Opel astra station opgehaald.Fijn bedrijf, geen opdringerige verkopers. Ondanks de drukte nemen ze de tijd voor je.
Top bedrijf, Steven, bedankt!