Uitstekende, kleinschalige garage waar je persoonlijk contact mee kunt hebben. Uiterst tevreden, zowel over verkoop/inkoop als onderhoud.Vanwege kleinschaligheid is de deskundigheid misschien niet altijd gegarandeeerd, maar daarvoor gebruiken ze dan ook externe diensten.
Na vergelijk tussen verschillende auto\'s bij meerdere autobedrijven heb ik vandaag voor de 2e keer een auto gekocht bij Vakgarage Tichelaar. Hier heb ik mijn huidige auto ook gekocht en onderhouden. Wat een verschil met de andere autobedrijven die ik bezocht heb! Het is prettig om langs te komen, ze nemen alle tijd voor je! Gewone aardige mensen. De medewerkers zijn vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Ik word altijd snel geholpen en krijg altijd een kopje koffie. Hier weten ze wat service is! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor onderhoud en het kopen van een auto. Het is mij tot nu toe erg goed bevallen!
Ik heb sinds 2,5 jaar een Mini cooper, zwart met veel chroom. Gekocht bij vakgarage Tichelaar. Een TOPauto! Sindsdien heb ik er mijn auto ook in onderhoud. Kan bijna altijd direct terecht, en problemen worden, indien mogelijk, snel opgelost. En wat ik ook fijn vind, is dat ik een leenauto mee kan krijgen. Top geregeld. Iedereen is even vriendelijk, en de koffie smaakt goed als je even moet wachten.
Op een prettige manier mijn auto gekocht. De levering was sneller dan gepland en alle afspraken zijn netjes nagekomen.
Met heel veel plezier hebben wij een auto gekocht bij Tichelaar. We zijn heel persoonlijk en met veel aandacht geholpen. Er werd goed meegedacht op een open en eerlijke manier. Deze garage is echt een aanbeveling waard!
Erg vriendelijk personeel, nemen alle tijd en moeite om te kunnen helpen.
Vakgarage Tichelaar is een oprecht en eerlijk bedrijf. Wat je krijgt is wat je ziet, je bent geen nummer maar een klant, zoals het hoort. De service is degelijk en flexibel.
Wij zijn al jaren trouwe klant bij Vakgarage Tichelaar. We zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van deze garage. Er is altijd een leenauto beschikbaar en je wordt snel en vakkundig geholpen.
Zeer klant vriendelijk,deskundigheid,en snelheid van werken,zeer ruime en mooie garage Helaas geen EHBO pakketje???? grapje
Geadviseerd door mn vader die erg goede herinneringen heeft aan dit bedrijf. Zelf altijd hartelijk behandeld en goede service! Je kunt altijd bij ze terecht als je auto iets mankeert. Ze zijn nooit te beroerd om een lichtje te vervangen :)
Via internet terecht gekomen bij Garage Tichelaar. Altijd afwachten waar je terecht komt. Waren veel vroeger dan afgesproken, maar ondanks afwezigheid eigenaar wist iedereen van onze komst en na koffie en thee mochten we gelijk de proefrit maken. Wilden wat langer rijden, was geen probleem. Hierna hartelijk ontvangen door eigenaar en door beiden wat water bij te doen tot een mooie prijs gekomen! Er werd alle tijd voor ons gemaakt. Als we nog eens een auto nodig hebben.....is de moeite waard vanuit Den Haag!
Ervaringen met dit bedrijf is goed. gebruikte auto gekocht en zoals afgesproken en vastgelegd is ook netjes uitgevoerd. Gesprekken afwikkeling verliep pretig.
wij hebben nog geen ervaring met service en onderhoud en garantie met jullie maar met verkoop voelde het goed zeer goed aan fijne mensen die advies gaven en volgens ons gevoel een gezond bedrijf gewoon geen kapsones of mooie verkoop praatjes dus wij gaan ervan uit dat het goed zaken doen is met julie!!
Ben zeer tevreden op dit bedrijf, wordt zeer vriedelijk ontvagen en heel goed ingelicht over voertuuig.
Het is een bedrijf waar alles mogelijk is als het uitgevoerd kan worden
Vakgarage Tichelaar werkt op een zeer transparante manier. Er worden geen kosten gemaakt die niet nodig zijn en er wordt altijd van tevoren goed overleg gepleegd. Daarnaast is de vriendelijke, nuchtere benadering voor mij een reden om hier steeds weer terug te komen. Dit al gedurende de afgelopen 7 jaar.
Onlangs een occasion gekocht bij dit leuke bedrijf. Zeer leuke mensen en een mooie auto voor een nette prijs. Ondanks de forse kilometerstand een eerlijke auto, en een grote beurt die moest gebeuren is keurig en goedkoop gedaan. Klasse!
Vak garage Tichelaar een garagebedrijf zoals een vak garage bedoeld is. Goede service en vakkundig personeel. Al jarenlang een tevreden klant. Ben nu in bezit van een auto van de zaak maar de trekhaak die benodigd is laat ik monteren door Vak garage Tichelaar .
Goede ontvangst, leuke mensen en prettig om mee zaken te doen.
Pas een nieuwe auto gekocht. Werd prima geholpen. Rij met veel plezier in deze auto. Zodra de auto een beurt nodig heeft kom ik zeker weer naar Wekerom.
Prima en vlotte deal gesloten. Heb nu een prima auto in bezit dankzij deze vakgarage.
Auto gekocht in 2011, prima occasion. Auto gekocht met pakket C (mondeling toegezegd: APK, GROTE beurt en 6 mndn bovag-garantie. Echter blijkt na een jaar dat de auto opnieuw een grote beurt nodig heeft. De reactie van Tichelaar is dat dit nooit is beloofd!?? Erg slechte en oneerlijke service...
vakgarage tichelaar wil ik een warme douche geven wat zeker van belang is heb daar een mooie stilo gekocht voorzover een top auto mooi onderhouden N.A.P erbij keuring bij aflevering helemaal top zelf een probleempje hebben ze voor me opgelost heel dankbaar zeker een aanrader voor iedereen... mvg gerard