Goede service en staan altijd voor je klaar .
Afspraak gemaakt bij dit bedrijf om een auto te bezichtigen. Om 1330 afgesproken,kom je daar aan,hebben 5min vantevoren mensen proefgereden met dezelfde auto. Auto uiteindelijk verkocht en je bent bedankt. Afspraken zijn dus met een korreltje zout te nemen.
Goedendag, We snappen dat u teleurgesteld bent dat er iemand eerder was. Wij zelf vonden het ook een vervelende situatie. Echter wanneer u een proefritafspraak maakt betekend dat niet dat de auto voor u gereserveerd is. We hebben namelijk relmatig dat een proefritafspraak niet wordt nagekomen, of op het laatste moment wordt afgezegd. Daarom houden wij de auto niet voor u vast. Naar ons idee kunt u ook niet verwachten dat we tegen andere klanten, die er ook een stukje voor komen rijden, zeggen dat de auto gereserveerd is terwijl u alleen een proefrit afspraak hebt gemaakt. Met vriendelijke groet, Vakgarage Tichelaar
We waren al een tijdje op zoek naar een Suzuki Swift. Op de site van Garage Tichelaar zagen we een mooie witte Swift staan. Afspraak gemaakt, proefrit gemaakt. Na de proefrit waren we het snel eens. De auto zag er van binnen en buiten goed uit, maar ook hadden we een goed gevoel bij Garage Tichelaar. Vriendelijk en deskundig personeel en het bedrijf zelf ziet er ook erg netjes uit. Kortom, ik kan garage Tichelaar zeker aanbevelen!! p.s. De fles wijn smaakte prima! :-)
2 weken gelden een BMW 3 serie gekocht bij deze garage, ik ben erg te spreken over de service die ik heb gekregen, zelfs toe ik met een probleem terug kwam. heb ik gratis een leen auto gekregen en hebben ze mijn probleem verholpen.
Wat een geweldige service bij vakgarage Tichelaar! Ik ben erg onder de indruk van de altijd weer vriendelijke sfeer, iedereen is zo behulpzaam en aardig en vooral: professioneel! Ik ben nog nooit bij een garage geweest waar ik me zo thuis en zo goed geholpen voelde. Voor een ieder bij vakgarage Tichelaar: ENORM BEDANKT!
Ben er al een paar keer geweest voor apk en onderhoud . Wordt altijd netjes geholpen en gebeld bij extra kosten . Prima garage kom er graag .
Had een opel astra gekocht met 3 maanden garantie (bij gekocht). Op de laatste dag van mijn garantie ging de airco stuk. Afspraak gemaakt. Afgesproken 2 weken later geweest. Kreeg vandaag netjes een leenauto mee zonder wat te zeggen. Werd gebeld dat de condensor stuk was. Zou om half 3 weer klaar staan ongeveer. En ja hoor....aangekomen rond die tijd waren ze net klaar. Deden totaal niet moeilijk . Geweldig bedrijf. Zou hier zo weer een auto kopen. Garage is netjes en het personeel zeer vriendelijk.
Hard in de onderhandeling, maar ben je eenmaal \"rond\" dan komen ze wel de gemaakte afspraken na.
gebruikte auto aangeschaft
Ben al enkele jaren vaste klant bij deze garage na van vele gewisseld te hebben. Mijn gehele schoonfamilie heeft daar de auto vandaan en in onderhoud. Zeer goed bedrijf waar ik niet meer weg wil. 2 jaar geleden de bobine kapot van een auto die ik al 2 jaar had maar ze kwamen hem netjes voor de deur ophalen en een leenauto neergezet. Zeer top en goed bedrijf. Soms is er een minpunt te noemen maar ik weet er nog geen te noemen.
Prima bedrijf. Altijd een leenauto das net zo gemakkelijk!
Na een beetje pech met de aankoop van mijn Seat Altea bij vakgarage Tichelaar, ben ik vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. 2 dagen na aankoop ging het motormanagement lampje branden. Binnen een dag kon ik terecht en is het probleem verholpen. De mannen hebben er veel uitzoekwerk aan gehad en er zijn zelfs enkele onderdelen vervangen, en dit geheel uit coulance. Dit maak je niet vaak meer mee tegenwoordig. Ik zou deze garage aan iedereen aanbevelen en ze hebben er in ieder geval een vaste klant bij. Hartstikke bedankt mannen.
Aardige mensen, en goede aankoop gedaan. Er was nog een klein probleempje met de auto, maar dat is allemaal heel netjes opgelost. Niets op aan te merken!!
Eind december hier een mooie Nissan Qashqai gekocht en mijn Opel Zafira ingeruild. Prettige ontvangst, kopje koffie, proefrit maken, en daarna onderhandelen over de inruilprijs. Uiteindelijk een goede deal gemaakt waardoor ik als een tevreden klant weer naar huis kon!
Ik heb een goede ervaring met dit autobedrijf. De service en garantie is goed. Als er toch iets is tijdens de garantieperiode is de begeleiding en gebruik van vervangend vervoer perfect geregeld.
Bij dit bedrijf heb ik een Audi A6 gekocht. Ik heb heb bij andere autogarages gekeken voor een gelijk waardige auto en die waren er ook. Maar waar Tichelaar het verschil in maakte is dat de verkoper weet waar hij over praat en wat de wensen zijn van de klant, ze denken mee in het aanbieden van alternatieve mogelijkheden, de service is goed en ze komen hun belooftes na! Daarnaast vind ik dat ze een goed assortiment aan auto\'s hebben in verschillende prijsklassen, de werkplaats, kantoor en het wagenparkterrein ziet er verzorgt uit en met die uitstraling, straal je ook vertrouwen uit.
Heb hier een volkswagen golf gekocht, zonder garantie met nieuwe apk, de auto eenmaal opgehaald bleken er nog kleine mankementen aan te zitten, ondanks dat er geen garantie op de auto zat is dit toch keurig en onder garantie verholpen. Zeer net en keurig bedrijf waar ik in de toekomst zo weer een auto zou kunnen kopen.
Via zoektocht naar een kwaliteits auto met een beperkt budget, uitgekomen bij deze garage. Gelijk goed gevoel. Mocht auto voor goede proefrit meenemen. Fijne sfeer. Werd snel en deskundig geholpen. no nonsense bedrijf!
vandaag voor de 5e keer een jong gebruikte auto bij dit fijne bedrijf gekocht. Onderhandelen was niet nodig, ik kreeg meteen het toe te betalen bedrag te horen wat ik zelf ook in gedachte had. Uiteraard een lekker kopje koffie erbij en een prettig gesprek. Ik beveel dit bedrijf ook altijd bij kennissen aan.
Altijd een vriendelijke binnenkomer! De koffie staat klaar en wachten duurt niet lang. Geen ouwe rammelbak als leenauto maar meestal een behoorlijke nieuwe! Prima service! Super, ga zo door!
Volgens de dealer was de auto total loss vanwege de hoge reparatiekosten. In de zoektocht naar een auto al eerder bij Tichelaar langs geweest en toen een verhaal gehoord over te hoge kosten voor reparaties door een dealer. Met de auto langs gegaan en gevraagd wat zijn oordeel was. 5 minuten luisteren en we konden met een gerust hart op vakantie en na die tijd de auto langs brengen voor een reparatie. De prijs van de reparatie was maar een derde van de prijs bij de dealer. Hij loopt weer als een zonnetje. Dank voor de deskundige vlotte en zeer klantgerichte service.
Vanuit Zeeland hebben we een Audi A6 gekocht. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. NA uitleg te hebben gekregen hebben we een proefrit gemaakt. Tijdens de proefrit hebben zij naar onze oude auto gekeken. NA terugkomst hebben we een een zeer prettige sfeer de koop rondgemaakt. Ik kreeg voor mijn oude auto echt een prima prijs terug. Echt een prima deal.
Wij hebben 2x een auto bij Tichelaar gekocht. Heel reëel onderhandeld. Een prijs waar we van beide kanten gelukkig mee waren. Je wordt zeer prettig geholpen. Zowel door de leiding als de monteurs. Voor kleine dingen kan je altijd even langskomen en je wordt zonder zeuren geholpen. Ook de prijzen van onderhoud zijn zeer redelijk. Inmiddels hebben ook een zoon en een dochter een auto bij Tichelaar gekocht en deze ook in onderhoud. Iedereen zeer tevreden.