Laden reviews...
129 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positieve indruk van het bedrijf: vriendelijk en behulpzaam personeel, professioneel advies en betrouwbare service. Klanten waarderen duidelijke uitleg en een eerlijke aanpak bij offertes en inruil. Veel respondenten keren terug voor onderhoud en bevelen de garage aan bij familie en vrienden. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door vertrouwen en klantgerichtheid.
Zeer fijne garage met vakbekwamen monteurs
15 May 2026
Gijs Schimmel
Ede
kom er meer als 20 jaar, zijn duidelijk en doen wat ze beloven.
15 May 2026
jan bruil
lunteren
Een bedrijf met goede service
14 May 2026
Henk
Wekerom
Opel mokka x gekocht in februari, na 3 maanden tik in de motor ( hydrolische klepstoter) Kon de auto brengen en werd netjes geholpen, kon naar huis (Zoetermeer) met een leenauto. Na drie dagen was de auto klaar, motor geflusht en nieuwe olie en oliefilter waarna het probleem is opgelost, i.i.g tot nu. Dikke pluim voor vakgarage Tichelaar!! Willem Bartels.
13 May 2026
Willem
ZOETERMEER
Super ervaring! Erg aardig personeel en je krijgt alle ruimte en tijd bij een proefrit. Mooi bedrijf.
12 May 2026
Wendy
Oosterhout
Heb in 3 auto,s proef gereden en namen alle tijd voor mij. Waren ook echt vriendelijk. De kwaliteit iets minder. De auto van buiten zag er prima uit, van binnen kon beter.
9 May 2026
Sientje
Vaassen
Ford Mondeo gekocht, geluid deed het niet in de auto, dit is netjes verholpen. Net bedrijf en vriendelijke mensen.
5 May 2026
Ilse
Eerbeek
Toen ik bij de bmw x1 kwam kijken vond ik de banden matig en dat aangegeven. Verkoper gaf na het meten van het profiel aan dat ze aan de norm voldeden. Dus verder geen probleem gemaakt vanuit mijn kant. Bij ophalen van de auto zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd. Nou super toch?
2 May 2026
Evert-Jan de Looff
Woudenberg
Vriendelijk, eerlijk en ze nemen de tijd voor je.
2 May 2026
Arwolt
Vaassen
Goede garage met een mooi aanbod auto's en aardige medewerkers. Onze auto was na aankoop snel klaar. De poetsbeurt bij aflevering had iets netter gemogen, maar dat is voor iedereen persoonlijk.
29 April 2026
L.
A.
Zeer snel en netjes geholpen. Goed advies en goede voorlichting.
27 April 2026
Andre Beintema
Leersum
We zijn tevreden alles was sneller dat we dacht.
Saeed
Voorburg
Top en vriendelijk geholpen
Edwin Van essen
SCHERPENZEEL
Goede uitleg en vriendelijk geholpen.
Marianne
Veenendaal
Prettige ontvangst en alles correct afgehandeld. Goed voor elkaar en de leuke attentie in de vorm van een fles wijn met een afbeelding van de auto erop is heel leuk.
16 April 2026
Arnold
Nunspeet
Is een prima firma word super ontvangen en keurig tewoord gestaan
Jan
Nijmegen
Ik heb bij Vakgarage Tichelaar een occasion gekocht en daarbij mijn auto ingeruild. Ondanks het grote aantal occasions kreeg ik het gevoel van een kleinschalig, warm familiebedrijf. Gesprekken verliepen informeel, ik kreeg het gevoel van een eerlijk verhaal en er werd serieus naar mijn eigen inruilauto gekeken. Natuurlijk even afwachten hoe de nieuwe auto op de langere termijn gaat bevallen, maar voor nu erg blij met de aankoop.
Tom
Apeldoorn
Na een proefrit en een prettig gesprek zijn we tot koop overgegaan. Alle afspraken daaromtrent zijn netjes nagekomen, al wordt de thuisoplader nog wel nagestuurd. Fijn bedrijf dat vertrouwen geeft!
Stan
Mill
Service gericht
13 April 2026
Willem
Elspeet
Betrouwbaar bedrijf en uitstekende service
4 April 2026
Gijsbert Van der Poel
Veenendaal
fijn en correct bedrijf met mensen die doen wat ze zeggen, verschillende keren een auto gekocht en nog nooit teleur gesteld in zowel de auto als de service
3 April 2026
Jaap
Wekerom
Fijne garage, vriendelijke mensen en prima service. We worden altijd top geholpen!
3 April 2026
Corien
Otterlo
Zeer goed behandeld kwamen goed bij elkaar om een volvo aangeschaft
1 April 2026
Nico hoek
Voorschoten
Een auto gekocht en prima aflevering en service
27 March 2026
martin Blokhuis
Denekamp
Kom hier al jaren altijd tevreden geweest.
24 March 2026
Arno Heije