Was goed geholpen

We zijn tevreden alles was sneller dat we dacht.

Top en vriendelijk geholpen

Vakkundig geholpen

Goede uitleg en vriendelijk geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk en heel keurig.

Prettige ontvangst en alles correct afgehandeld. Goed voor elkaar en de leuke attentie in de vorm van een fles wijn met een afbeelding van de auto erop is heel leuk.

• Klantvriendelijkheid

Is een prima firma word super ontvangen en keurig tewoord gestaan

• Klantvriendelijkheid

Vertrouwd en goed gevoel aan overgehouden

Ik heb bij Vakgarage Tichelaar een occasion gekocht en daarbij mijn auto ingeruild. Ondanks het grote aantal occasions kreeg ik het gevoel van een kleinschalig, warm familiebedrijf. Gesprekken verliepen informeel, ik kreeg het gevoel van een eerlijk verhaal en er werd serieus naar mijn eigen inruilauto gekeken. Natuurlijk even afwachten hoe de nieuwe auto op de langere termijn gaat bevallen, maar voor nu erg blij met de aankoop.

Topbedrijf!

Na een proefrit en een prettig gesprek zijn we tot koop overgegaan. Alle afspraken daaromtrent zijn netjes nagekomen, al wordt de thuisoplader nog wel nagestuurd. Fijn bedrijf dat vertrouwen geeft!

Snel en goed

Service gericht

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbaar bedrijf en uitstekende service

goed bedrijf

fijn en correct bedrijf met mensen die doen wat ze zeggen, verschillende keren een auto gekocht en nog nooit teleur gesteld in zowel de auto als de service

Prima service!

Fijne garage, vriendelijke mensen en prima service. We worden altijd top geholpen!

Net bedrijven

Zeer goed behandeld kwamen goed bij elkaar om een volvo aangeschaft

• Klantvriendelijkheid

Een auto gekocht en prima aflevering en service

Gewoon duidelijke garage.

Kom hier al jaren altijd tevreden geweest.

Heel vriendelijke mensen

Ik ben zeer tevreden met de auto die ik heb gekocht. Het proces verliep snel, professioneel en vriendelijk.

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid

Goed bedrijf met nette auto’s

Vriendelijk en netjes geholpen aan onze 1ste electrische auto. Binnen 4 dagen is onze auto afgeleverd met een persoonlijk flesje wijn.

Fantastisch

Een prettige en klant vriendelijke benadering

• Klantvriendelijkheid

Nette en vriendelijke afhandeling van de aankoop.

Fijne afhandeling en service van mijn aankoop.

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbare garage met goede service, zeker aan te raden.

Langsgekomen, goed geholpen en de auto netjes in orde gemaakt met een kleine beurt. Topservice.

• Klantvriendelijkheid

Zowel tijdens de verkoop van de auto als tijdens de aflevering ontzettend fijn geholpen. Alle tijd gekregen om rustig te beslissen. Heel fijn bedrijf.

Zeer goed en klantvriendelijkheid

Perfect geholpen

• Klantvriendelijkheid

De ervaring met garage Tichelaar is alleen maar met vijf sterren te verwoorden

Gewoon een topbedrijf!

• Klantvriendelijkheid

Prima vakgarage met goede service.

We werden netjes geholpen door aardige medewerkers zonder het gevoel van verkoop drang te ervaren.

Prima geholpen

Zie hierboven.

• Service N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Vertrouwd

Fijne service, goed overleg wat moet gebeuren Leen auto geen probleem Meedenkend

Lenderinkweg 15

6733AX Wekerom