Fijne garage

Beurt is weer goed uitgevoerd werd meegedacht welke beurt er moest worden uitgevoerd en alles is naar tevredenheid gebeurt, Zelfs kleine storing werd na een paar dagen goed opgelost.

Top Garage

meedenken, tandje meer toevoegen

• Klantvriendelijkheid

Snel en heel goed geholpen!

Apk en kleine beurt ging heel goed: snel en vooral goed geholpen! Heel fijn bedrijf met goeie service!

Service en vakmanschap

Je kan op de garage rekenen. De service is uitstekend, het zijn vakmensen. De rekening is altijd netjes. Kan het iedereen aanraden.

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk en goed garagebedrijf, aanrader.

Denken altijd mee met de klant en overleggen wat er allemaal nodig is.

Erg fijne garage

Zeer fijne garage met vakbekwamen monteurs

uitstekend

kom er meer als 20 jaar, zijn duidelijk en doen wat ze beloven.

• Klantvriendelijkheid

Een garagebedrijf die altijd voor je klaar staat

Een bedrijf met goede service

Behulpzaam

Opel mokka x gekocht in februari, na 3 maanden tik in de motor ( hydrolische klepstoter) Kon de auto brengen en werd netjes geholpen, kon naar huis (Zoetermeer) met een leenauto. Na drie dagen was de auto klaar, motor geflusht en nieuwe olie en oliefilter waarna het probleem is opgelost, i.i.g tot nu. Dikke pluim voor vakgarage Tichelaar!! Willem Bartels.

Erg goed geholpen!

Super ervaring! Erg aardig personeel en je krijgt alle ruimte en tijd bij een proefrit. Mooi bedrijf.

• Klantvriendelijkheid

Ben vriendelijk geholpen en namen alle tijd voor mij.

Heb in 3 auto,s proef gereden en namen alle tijd voor mij. Waren ook echt vriendelijk. De kwaliteit iets minder. De auto van buiten zag er prima uit, van binnen kon beter.

• Klantvriendelijkheid

Ford Mondeo gekocht, geluid deed het niet in de auto, dit is netjes verholpen. Net bedrijf en vriendelijke mensen.

• Klantvriendelijkheid

Fijne garage om een auto te kopen

Toen ik bij de bmw x1 kwam kijken vond ik de banden matig en dat aangegeven. Verkoper gaf na het meten van het profiel aan dat ze aan de norm voldeden. Dus verder geen probleem gemaakt vanuit mijn kant. Bij ophalen van de auto zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd. Nou super toch?

Zeer positief

Vriendelijk, eerlijk en ze nemen de tijd voor je.

• Klantvriendelijkheid

Goede garage met een mooi aanbod auto's en aardige medewerkers.

Goede garage met een mooi aanbod auto's en aardige medewerkers. Onze auto was na aankoop snel klaar. De poetsbeurt bij aflevering had iets netter gemogen, maar dat is voor iedereen persoonlijk.

Netjes geholpen.

Zeer snel en netjes geholpen. Goed advies en goede voorlichting.

Was goed geholpen

We zijn tevreden alles was sneller dat we dacht.

Top en vriendelijk geholpen

Vakkundig geholpen

Goede uitleg en vriendelijk geholpen.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk en heel keurig.

Prettige ontvangst en alles correct afgehandeld. Goed voor elkaar en de leuke attentie in de vorm van een fles wijn met een afbeelding van de auto erop is heel leuk.

• Klantvriendelijkheid

Is een prima firma word super ontvangen en keurig tewoord gestaan

• Klantvriendelijkheid

Vertrouwd en goed gevoel aan overgehouden

Ik heb bij Vakgarage Tichelaar een occasion gekocht en daarbij mijn auto ingeruild. Ondanks het grote aantal occasions kreeg ik het gevoel van een kleinschalig, warm familiebedrijf. Gesprekken verliepen informeel, ik kreeg het gevoel van een eerlijk verhaal en er werd serieus naar mijn eigen inruilauto gekeken. Natuurlijk even afwachten hoe de nieuwe auto op de langere termijn gaat bevallen, maar voor nu erg blij met de aankoop.

Topbedrijf!

Na een proefrit en een prettig gesprek zijn we tot koop overgegaan. Alle afspraken daaromtrent zijn netjes nagekomen, al wordt de thuisoplader nog wel nagestuurd. Fijn bedrijf dat vertrouwen geeft!

Snel en goed

Service gericht

• Klantvriendelijkheid

Betrouwbaar bedrijf en uitstekende service

Lenderinkweg 15

6733AX Wekerom