Ik had interesse in een Bmw 5serie die te koop stond, jammer genoeg kwamen hier al mensen voor kijken. Gelukkig werd ik snel die dag nog netjes terug gebeld dat de auto nog niet gereserveerd was. Ik ben die maandag erop meteen gaan kijken en heb zelfs een uitgebreide proefrit mogen maken (ook al was het al bijna sluitingstijd). Nico gaf mij met het gesprek een fijn gevoel en nam alle tijd voor mij. Hebben uiteindelijk de deal kunnen sluiten en ik had de zelfde week mijn nieuwe auto al. Rij er nog steeds met groot plezier meer rond. Nogmaals bedankt autobedrijf Tichelaar voor de super nette service! Ik zou het zeker aanbevelen om hier een auto tekopen.
Goede service Alleen jammer dat er geen naafdoppen op de banden zaten
Een heel fijn bedrijf met mooie nette auto's. Zeer aardig personeel en goed geholpen.
De deal was snel rond en auto werd snel afgeleverd.
Prima service, komen afspraken na en een goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Leuke ontvangst en heerlijke koffie, personeel is vriendelijk en staan gelijk voor je klaar.
De service was vriendelijk, snel en professioneel
Helemaal top!!
We hadden een afspraak gemaakt bij Vakgarage Tichelaar om een Volkswagen te bekijken. De auto werd klaar gezet om een proefrit te maken. Wij waren erg enthousiast over de auto! Daarna hadden we een fijn gesprek gehad met Steven en zijn we tot een mooie deal gekomen. Kortom wij zijn erg fijn geholpen en we zouden Vakgarage Tichelaar bij iedereen aanbevelen.
Zeer nette aflevering waarbij zelfs de batterij 100% was opgeladen. Gezellig gebabbeld met Nico. Bedankt Nico!
Altijd keurig netjes geholpen en op de hoogte gehouden
Mooie ervaring de koop van mijn E-208 alleen er zat een beetje weinig stroom in om thuis te komen dat vind ik minpuntje. Verder prima ontvangen en behandeld.
Netjes geholpen, vertrouwd gevoel en nette prijs voor een nette auto. Vriendelijk personeel, heel fijn.
Ik ben echt blij mee
Zeer ervaren, behulpzaam en vriendelijk personeel. Prachtige goed onderhouden auto gekocht. Echt een aanrader!
Top garage vriendelijk.deskundig personeel
Na direct terug gebeld te zijn na een aanvraag via internet, ben ik naar de auto gaan kijken. De verkoper kwam direct met groene platen en na de proefrit, ben ik keurig ontvangen op kantoor om de aankoop en inruilete bespreken. Zeer reële prijzen en professionele benadering! De koop was binnen kwartiertje rond en twee dagen later stond de auto klaar. Na ontvangst van een fles wijn met de foto van de nieuwe auto erop....(geweldig!!), heb ik kort uitleg over de auto gehad en lekker naar huis gereden. Top bedrijf, aardig en kundig personeel en sympathieke eigenaar. Johan Tichelaar, chapeau !
Toen ik een afsrpaak maakte vroegen ze of ik veel had gereden ik zij nee o dan kan het met een kleine beurt dat vind ik heel netjes dat ze kijken wat heeft de auto nodig en niet denken o we kunnen er hier winst van maken maar echt wat is er nodig
Warm en eerlijk bedrijf .
Klantvriendelijk en vakkundig
Echt iedereen is er supervriendelijk. Wij hebben er een caddy gekocht en ik blijf zeker bij de garage voor onderhoud, ook al is het 54 minuten rijden. Eerlijkheid en vriendelijkheid is heel veel waard!
Ontvangst en afhandeling was goed
Occassion gekocht met wat gebreken waar we bij de proefrit achter kwamen. Deze zijn allemaal kosteloos gerepareerd, naast een nette korting en goeie inruilvoorwaarden. Daarnaast zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Zeer aan te raden!
Voor de tweede keer een auto gekocht bij vakgarage Tichelaar. Ontzettend goed voorgelicht en kundig geholpen. Ook bij de aflevering werden wij netjes geholpen.
netjes geholpen en aardige mensen