Laden reviews...
139 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel, heldere uitleg en betrouwbare service. De beoordelingen benadrukken een soepel proces vanaf het eerste contact tot oplevering en duidelijke prijsinformatie. De ervaring is over het algemeen zeer positief en veel klanten keren terug. Vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn duidelijke kenmerken van de service.
Goede service, er wordt meegekeken naar alle opties. Ze gaan verder dan jou verwachting als klant. Mooie bosje bloemen bij aanschaf van een auto. Je voelt je als een miljonair. En ik denk dat elke klant/gast zich zo zou moeten voelen. Ongeacht of je een nieuwe of tweedehands auto koopt. Het is een mijlpaal in ieders leven. Echt een aanrader.
8 June 2026
Kimberly
Gouda
Keurig , snel en goed werk
7 June 2026
Dirk
Zevenhuizen
I would recommend vakgarage Boode, they welcome me in very nice way, all the explanations about the car were given and whole process went very smooth
5 June 2026
Bartosz
Horst
Vanaf het allereerste moment dat ik bij Vakgarage Boode binnenstapte, zat het gevoel eigenlijk al meteen goed. De sfeer is er prettig en gastvrij, maar deze fantastische review is toch wel in het bijzonder te danken aan Erik. Wat een absolute topper is dat! Erik onderscheidt zich echt door zijn enorme klantgerichtheid en professionaliteit. Hij denkt proactief met je mee, luistert goed naar je wensen en heeft werkelijk alles op alles gezet om mij zo goed mogelijk te helpen. Wat ik ontzettend kon waarderen, was de transparante en heldere communicatie. Je wordt geen moment in het ongewisse gelaten; Erik hield me continu uitstekend op de hoogte van de voortgang. Dat geeft ontzettend veel rust en vertrouwen. Daarnaast was ik direct hartstikke blij met de auto, alles klopte gewoon. Vanaf die allereerste ontmoeting in de garage tot aan het moment van de sleuteloverdracht en het ophalen van de auto, is het hele proces absoluut vlekkeloos en perfect verlopen. Kortom: zoek je een betrouwbare garage met medewerkers die écht hun best voor je doen en net dat stapje extra zetten voor de klant? Dan ben je bij Vakgarage Boode aan het juiste adres. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto en de geweldige service. Enorme dank aan Erik en de rest van het team!
18 May 2026
Michel Klink
Spijkenisse
Zie hierboven
9 May 2026
M. de Groot
Boskoop
Tot nu toe zeer tevreden
9 May 2026
Ferry Schulting
Zoetermeer
Diverse opties eerlijk uitgelegd, besloten om VW Tiguan te kopen. Bedankt Eric voor de uitleg en je eerlijke verhaal.
28 April 2026
Jo
Berg en terblij
Bij Boode gekeken voor een andere auto, en mooie en goede auto’s hebben ze !! Vriendelijk geholpen worden door vakbekwame mensen die met je meedenken en gepast antwoord geven op al je vragen. Communicatie tussen het moment van kopen en ophalen van de auto is meer dan prima.
28 April 2026
Ron
Pijnacker
Auto goed afgeleverd op de dag die we wilde. Was krap maar het zijn ze gelukt. Chapepau..!!
27 April 2026
Martin
Rijnsburg
Prima garage
26 April 2026
Nel Poot
Waddinxveen
Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. De adviezen van verkoper Erik hebben ons doen besluiten om tot aanschaf over te gaan. Dit mede door een scherpe aanschaf prijs en een reële inruil prijs. Al onze op- en aanmerkingen zijn serieus genomen en de gemaakte afspraken zijn na gekomen. Al met al een hele prettige ervaring en een auto die helemaal naar onze zin is.
26 April 2026
Jan
Nieuwerkerk aan den IJssel
Op vrijdagmiddag bij bandenwisselen zelf een tapeind kapot gemaakt, kon de auto gelijk brengen, gingen kijken of het nog voor het weekend kon. Helaas, er was een extra onderdeel nodig. Maandag hebben ze het onderdeel gehaald bij de dealer en was hij zo klaar!
23 April 2026
Robin
Goede samenwerking.
21 April 2026
Laurens Maljaars
Rotterdam
Bij problemen aan onze motor heeft de garage veel werk verricht om de onderste steen boven te krijgen en zo het probleem verholpen.
17 April 2026
Ewoud Moolenburgh
Rotterdam
Een snelle en prima afhandeling van de vraag die ik stelde
15 April 2026
Arie
Wordt er goed geholpen
10 April 2026
Tineke
6 April 2026
Aa
Rotterdam
Op zoek naar een nieuwe auto. Via de website en kennissen die hier ook gekocht hebben naar de showroom gegaan . Daar heel vrijblijvend rond gekeken en uiteindelijk goed geholpen. Proef gereden. En uiteindelijk gekocht. Goede nette deal. De auto op 1 april opgehaald en met een grote strik en bloemen ontvangen. Alles keurig geregeld. Zeker een aanrader.
2 April 2026
Rob
Moerkapelle
Een garage waar jij en je auto series worden genomen op een heel prettige wijze.
1 April 2026
Karin
Rotterdam
behulpzaam, vakkundig en zeer klantvriendelijk.
26 March 2026
Jan Jairus Marinus de Bakker
ZEVENHUIZEN ZH
Prettig te woord gestaan door verkoper Erik. Legt alles goed uit. Iedereen was al naar huis maar stuurde ons niet weg. Koop gesloten na proefrit. Auto was snel klaar met de punten die wij nieuw wilden, 2 nieuwe banden, 4 nieuwe velgen, nieuwe distributieketting, afleverbeurt etc. We hebben nog nooit een nieuwe auto opgehaald met een strik er op en een mooie bos bloemen. Dikke 10 van ons voor vakgarage Boode. 3 duimen omhoog van ons!
25 March 2026
Marja Slingerland
Waddinxveen
We werden vriendelijk geholpen. Goed advies Je werd niks opgedrongen. Goed voorgelicht.
23 March 2026
Greet
Berkel en Rodenrijs
Goed bereikbaar en geven eerlijk advies .
19 March 2026
Saskia
Rotterdam
Eerlijke en professionele garage met een zeer goede klantvriendelijke service
17 March 2026
Shar
Ouderkerk aan den IJssel
Afspraak gemaakt voor bandenwissel, via de site. De werkdag erna bevestiging van de afspraak, waarbij tevens meegedacht werd over de onderhoudsbeurt. Zodat er geen 2 afspraken gemaakt hoeven te worden.
13 March 2026
Jenny