Zie boven
Goede communicatie naar de klant toe; Verzorgde receptie, die door deskundige personen wordt bemand; Deskundige monteurs; Goede verkopers voor aanschaf auto.
Gebeld met de melding van het probleem bij de auto. Gelijk gekeken wanneer het probleem verholpen kon worden. De oplossing werd direct ingepland en heb de auto dezelfde dag nog gebracht.
Zeer behulpzaam, klantenvriendelijk en oplossingsgericht
Prettige garage, flexibel en denken altijd mee.
Altijd vakkundig advies prettig personeel Komen afspraken altijd na
Het enige dat jammer was, was dat ze druk waren waardoor het even duurde voordat ze met mijn busje aan de slag konden. Ik werd goed op de hoogte gebracht wat er mis was, wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden zijn. Deze vielen uiteindelijk zelfs nog mee. Ik kan niet controleren of alles is gedaan wat op de factuur staat, want daar heb ik geen verstand van, maar ik merk wel dat mijn auto weer prettig rijdt. dat geeft vertrouwen.
Ik kom al ruim 25 jaar bij vakgarage Boode, ik ben nog nooit teleurgesteld geworden door hun of hun auto’s. Ze zijn klantvriendelijk , eerlijk en zeer betrouwbaar! Ook als er een probleem voordoet lossen ze het op. Kortom een zeer tevreden klant!
zoals altijd goede ervaring.
Distributie rim wissel, de prijs zeer voordelig, en alles rondom ook (leen auto etc). Vakmensen.
Nette auto keurig geleverd met een bloemetje!
Ondanks dat het overal druk is in garages kunnen ze wel ruimte vinden voor echte onverwachte problemen bij klanten die ze dan snel kunnen helpen.
goede garage en vriendelijk personeel. klant wordt bij de receptie en telefonische goed en deskundig geinformeerd. ook wordt er tijdig en goed gereageerd op de e-mails. gaat zo door. voor verdere service naar de klant zou een wasstraat een optie zijn.
Alles prima volgens afspraak behandeld. Zeer goed advies gekregen betreffende kleine mogelijke verbeteringen aan mijn, oldtimer, auto. Ik kom zeker terug.
Erg tevreden met Vakgarage Boode. Ze kunnen je snel helpen, ze doen het kundig en komen niet met onverwachte kosten.
Jullie doen je best. Verbeteren kan altijd. En je hoeft ook niet in net pak iets te verkopen. Prima showroom en verschillende keuze
Nog op tijd kunnen plannen voor de APK
Zeer tevreden en een aanrader!
Prettig geholpen, nam er de tijd voor
Goed bedrijf omdat ze ervoor zorgen dat de auto in topstaat wordt afgeleverd alleen daardoor duurt het wel lang voordat je de auto hebt.
Werd netjes en vriendelijk te woord gestaan bij al onze vragen . Er werd goed advies gegeven en veel kennis van zaken .
Geen commentaar verder.
Je wordt altijd perfect geholpen door een vakkundig team, bedankt weer
De service en klantvriendelijkheid is bij deze garage top!