Positief
Duidelijk vriendelijk en als klant behandeld
Fijn team dat hun vak verstaat VAK garage dus VAK Verkoop VAK klantvriendelijkheid VAK uitleg en benadering VAK-kundig
Vriendelijk ontvangst, snel geholpen, goede service!
Een vriendelijke ontvangst, duidelijke communicatie over wat er moet gebeuren en duidelijkheid over de kosten. Ook zaken die in de toekomst moeten gebeuren worden gecommuniceerd zonder aan te dringen om het gelijk te doen. Al met al een hele fijne garage
We hebben eind 2025 onze auto ingeruild tegen een jongere versie. In onze zoektocht gaf de verkoper de goede accenten en impulsen door een eerlijk verhaal te vertellen en ook een reële aanbieding te doen.
deze vakgarage is bijzonder goed, veel kennis en goede prijzen, personeel is erg goed, snel en behulpzaam, ik kom hier al jaren en blijf dat ook zeker doen. voor mij een dikke tien voor de eigenaar of bedrijfsleider.
Zeer goede kwaliteit en service
Voor kleine beurt geweer at nadat we auto gekocht hadden afgelopen jaar. Snelle afspraak en altijd goed telefonisch contact. Via stroom en wifi kunnen werken en goede zit en koffie voorziening. Zaten we net lekker was de auto alweer klaar :-) Duidelijke communicatie en geen poespas. Huiselijk en makkelijk aanspreekbaar, voor mij een nobrainer vwb allround onderhoudt - aankopen.
Prima service en vriendelijke mensen.
Geweldig geholpen prima uitleg natte afwerking door jullie colega
De verkoper, de heer Tieme Boer, heeft mij alle informatie gegeven om tot een besluit te komen tot aankoop van de Renault Captur. Daarbij was ook belangrijk wat hij heeft gedaan om mijn oude auto op een zo goed mogelijke manier over te nemen.
Open en eerlijk en veel ervaring
Mijn beoordeling gaat hoofdzakelijk over de koop/verkoop van de auto. De VW Tiguan reed prima en zag er mooi en netjes uit. Dat het onder de organisatie van de Vakgarage en Bovag werkt gaf mij wel vertrouwen.
Voor welk onderhoud aan je auto ,je krijgt duidelijk antwoord. Indien mogelijk wordt er gelijk even gekeken.
Heel vriendelijk personnel.
Altijd Goed de Service en de afspraken!
Vorige auto is in prima handen geweest van Boode. Ook de huidige auto die wij elders hebben gekocht, heeft nu zijn eerste onderhoud en dat is als vanouds prima verlopen. Even contact opgenomen met verkooppunt over de laatste beurt, vervolgens transparante afstemming over het nieuwe onderhoud, de kosten etc. En altijd vriendelijk te woord gestaan.
Tijdens de grote beurt ingekocht wat er volgens de monteur aangepakt zou kunnen worden. Keuze bij ons. Overgelaten aan hun deskundigheid.
Heel positief, een garage die luistert naar de klanten en aandacht geeft waar nodig.
Onlangs een Dasia Sorento gekocht. Fijne auto. Meegedacht met wat ik wilde. Met inruil een mooie prijs gemaakt.
Mijn auto was versleten en moest een nieuwe hebben. Aangezien ik nooit slechte ervaringen heb met Boode, ging ik automatisch naar hen. Ik kocht een occasion en het proces was vrij soepel en kenmerkte zich door termen als hierboven in het onderwerp. Erik is een heel fijne verkoper die actief meedenkt en -helpt en goede adviezen geeft ook na de aankoop. De wagen rijdt als een zonnetje. Uiteraard blijf ik terugkomen bij vakgarage Boode.
Klant gericht. Goede communicatie. Nette inruilprijs. Auto naar m'n zin