Aardige verkopers en goede service. niet opdringerig

zoals de titel al zegt ben ik goed geholpen en alles was lekker relaxt. Ik hou er zelf altijd van wanneer verkopers niet opdringerig zijn en dat je zelf de tijd krijg om even een rondje te lopen zonder meteen met allerlei vragen bestormd te worden. afhandeling van inruil/verkoop verliep soepel.

• Faciliteiten wachtruimte

goede fijne betrouwbare vakgarage waar ik al jaren kom

zie boven

Supergarage

Prijs-/kwaliteitverhouding prima. Hebben oog voor detail. Kijken niet alleen maar naar de punten die afgevinkt moeten worden.

• Faciliteiten wachtruimte

Eerlijk en betrouwbaar contact!

Afgelopen week een auto gekocht bij Vakgarage Boode. Hierbij prima en oprecht contact met Tieme gehad en wij zijn hierbij uitstekend geholpen. In alle rust de auto kunnen bekijken, Tieme is behulpzaam en geeft prima advies. Heeft kennis van zaken en weet op de juiste wijze te helpen. De keuze ligt bij de klant, zonder opdringerigheid en zelfs met een 2e proefrit de knoop doorgehakt. Wij zijn er blij mee en vandaag is de auto afgeleverd!

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer goede en eerlijke service

Ze staan altijd gelijk klaar als je problemen met je auto hebt en krijg dan een goed advies. Zeer vriendelijk personeel ! Gewoon een top garage waar je niet achterdochtig hoeft te zijn.

Gewoon goed

De ontvangst was vriendelijk en wij kregen alle informatie die wij stelden over de auto, onderhoud en het bedrijf en ze schenken een lekker bakkie en dat alles in een ongedwongen sfeer.

• Faciliteiten wachtruimte

Uitstekende service en meedenkend team.

Team denkt mee O.a. door het aanbieden van een langere proefrit zodat zit comfort van aan te schaffen auto goed ervaren kan worden. Bij eerdere aangekochte auto reparatie service zeer goed.

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne garage met prettig personeel en uitstekende kwaliteit

Wij worden altijd snel en goed geholpen.

Schandalig

Kon thuis van onderhoud en APK, grote som betaald. Waarschuwingslampjes dashboard branden. Bel terug: niet onze schuld. We kunnen uitlezen voor je en dat kost 50 euro!!!! Ik laat het hier niet bij, tenzij u het direct en vriendelijk oplost

Persoonlijke aandacht!

Wat er ook aan de hand is met je auto, het wordt opgelost, met persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en kennis!

Prima betrouwbare garage

Altijd betrouwbare service

• Faciliteiten wachtruimte

uitstekende garage, zijn heel tevreden

Na jaren bij, ook prima garagebedrijf te zijn geweest, hebben we een paar jaar geleden de overstap gemaakt naar Boode, omdat het meer in de buurt is, zijn helemaal tevreden, niet goedkoop,maar alles wordt duurder helaas.

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne garage reparatie top uitgevoerd

aardige mensen, onderhoud en reparaties worden naar wens uitgevoerd. Duidelijke factureren. Kortom ik ben blij. Airco doet het weer perfect.

• Faciliteiten wachtruimte

Een goede, fijne meedenkende garage

Staan altijd voor je klaar. Heb je een probleem zoeken ze altijd voor en oplossing. Zoek je een bepaalde auto zoeken ze hem op kan even duren maar hij komt er TOP.

Keurige bejegening

Helder enduidelijk uitleg. Ruimte voor eigen inbreng. Aflevering van de auto was top

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Heel goede ervaring

Wij zijn zeer vriendelijk en deskundig door uw medewerkers geholpen. Op 27 september hebben een andere auto gekocht.

Super service

Altijd goede service en begrip

Uitstekende service !

Hele fijne verkoper, goed geholpen met de aankoop van een occasion. Staan voor je klaar en bieden een realistische prijs voor de inruil.

goede en vakkundige behandeling

vriendelijke en vakkundige mensen

• Faciliteiten wachtruimte

Duidelijk gecommuniseerd, snel duidelijkheid over de staat van de auto

Zie boven

Heel goed

De verkoper heeft veel kennis van auto's. De showroom is groot en licht wat het prettig maakt om een auto te bekijken.

• Faciliteiten wachtruimte

Werd direct geholpen toen ik onverwachts met pech stond

Ik had pech met mijn auto en na een belletje vlak voor sluitingstijd werd ik nog opgehaald met een autoambulance. Heel fijn dat ik zo snel geholpen werd en daarna werd de auto snel gemaakt tussen alle andere afspraken door. Ik ben zeer tevreden over de klantgerichtheid.

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Hier is klant koning

Dacia Sandero Stepway gekocht. Goede en eerlijke inlichtingen gekregen over de auto. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Kortom een topbedrijf met uitstekende service.

• Faciliteiten wachtruimte

Eerste aankoop van mijn auto bij deze Vakgarage gedaan, de heer had onwijs veel ervaring en wist waar die over sprak

Persoonlijk

Occasion gekocht, alle ruimte voor proefrit, overleg, geen moment druk gevoeld Behulpzaam in het hele plaatje, hele goede verzekering geregeld, communicatie zeer goed en snel Vriendelijk behulpzaam personeel, houdt zich aan afspraken

Nijverheidscentrum 4

2761JP Zevenhuizen zh