Kon nog precies op tijd voor mijn vakantie worden gedaan.
Eigenlijk binnen een uur afspraken kunnen maken over de aankoop van een andere auto
Op tijd en volgens afspraak. Ook als het om de prijsopgave en de factuur gaat. Prima
Voor het eerst geweest. Eerste indruk is boven mijn verwachtingen.
Wij hadden toch wat twijfels over of er iets mis was met onze auto. Er was een raar geluid zo regelmatig te horen en omdat wij zeer snel zouden vertrekken op vakantie toch gevraagd of ze het even wilde controleren. Dat wilde ze en ze hebben er tijd in gestoken, mee gedacht en oplossingen geboden. We zijn altijd al tevreden maar nu vond ik dit echt top en een fijne service.
Zeer netjes geholpen door Erik.
garage medewerkers zijn meedenkend.
Zelfs nagebeld omdat ze op de camera hadden gezien dat er op de plek van mijn auto, olie op de parkeerplaats lag. Auto keurig door hun opgehaald probleem opgelost en weer teruggebracht.
Prima bedrijf
I'm truly impressed by the professional approach and outstanding service. Every question I had was answered in detail, and they paid attention to even the smallest details throughout the entire process. Very satisfied with the purchase of my Mazda – highly recommended!
Je voelt je niet opgelicht bij hun.. Eerlijke apk.. geen rare kosten. Snelle service
Snelle en vriendelijke service nav defect aan slang. Netjes teruggebeld voor overleg en afspraak.
We zijn uitstekend geholpen, er wordt meegedacht en we werden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen/levertijd. Aflevering ging ook prima, prettig gesprek, goede uitleg en duidelijk verhaal.
Efficient, vriendelijk, behulpzaam en kundig
Alle aandacht voor de klant. Goede aflevering.
Goede communicatie. Fijne sfeer op locatie
Had er niet op gerekend dat het defect aan deauto zo snel zou zijn gerepareerd. Top klasse
Ik kom al jaren bij (voorheen PDA garage Zevenhuizen) nu Booke vakgarage. Medewerkers kennen je, denken altijd mee, ook als een reparatie hebt die duurder uitvalt, geven ze advies om het wel of niet te doen. Zeer hoge klantvriendelijkheid.
Goede en vriendelijke service.
snel geholpen en zeer professioneel
Na een mankement aan mijn auto kon de auto de volgende dag al gemaakt worden. Top service!
Goed geholpen door Erik, dankzij hem ook nog super mooi op tijd de auto op kunnen halen. Hij heeft netjes alles uitgelegd en was tot op het laatst nog bezig aan de auto zodat die piekfijn mee naar huis kon.
Vriendelijke medewerkers, eerlijk en luisteren naar je wensen.
Goed en netjes gewerkt. Het enige minpuntje is het lange wachten voordat er plaats was in de agenda.
Tieme neemt de tijd voor zijn klanten en luistert goed naar hun behoeften. Het was een prettige ervaring en een mooie auto rijker.