Goede afspraken
Zie boven.
De medewerkers zijn klantgericht
Prima garage, aardig personeel, duidelijk en behulpzaam
In alle opzichten dik tevreden!
Vakkundige mensen en goede service. De klantenservice is perfect!
Zoals altijd, zeer vriendelijke ontvangst, snelle en goede service en auto kan er weer een jaar tegenaan.
Zeer prettig bedrijf, met kundige mensen, die je kunt vertrouwen.
Klantgericht en vakkundig personeel, die al jaren het gezicht zijn van de garage.
Goede ervaring Redelijke prijs
Het is fijn als je zelf nul verstand van auto's hebt je hier gewoon je auto kan achter laten en zegt: "Doet u maar wat u denkt dat nodig is". Zonder je zorgen te hoeven maken dat ze je met belachelijk hoge kosten opzadelen. Als je je auto op komt halen krijg je een keurige uitleg wat ze met je auto gedaan hebben en waarom.
Mijn Alto van 15 jaar oud is weer goedgekeurd. Ik had van tevoren wat pijnpunten aangegeven waaronder een losse uitlaat en rekende al op vervanging na twee x lassen maar hij is alleen keurig weer vastgezet omdat hij nog steeds heel was. Dat viel weer mee dus. Voor de rest nog wat kleine dingetjes en ik kan weer zorgeloos rijden! Heel tevreden over deze garage!
Goed en vakkundig geholpen
Mijn auto wordt s'morgens thuis opgehaald en s'avonds weer teruggebracht onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd goede service ik kom er graag terug
Ik kan er altijd terecht als er iets is met mijn auto en word snel en vakkundig geholpen.
Altijd dezelfde dag is mijn auto klaar, top
Kom er al jaren heb goede en prettige ervaring met de garage en het personeel. Altijd goed overleg en contact doen niks zonder overleg met de klant mits anders afgesproken. .
Gemakkelijk afspraken te maken. Goede voorlichting over de te verrichten noodzakelijk en optionele werkzaamheden. Helaas geen vervangend vervoer meer beschikbaar (vandaar 4****).
Wij waren hier nog nooit geweest. We kregen de tip van onze schoonvader. Supervriendelijk. Ze nemen echt de tijd voor je. Duidelijk in uitleg en netjes in hun afspraken. Wij zijn supertevreden, en ze blijven voor ons klaarstaan
Hele vriendelijke, meedenkende mensen met een 'personal touch'! Niet je gewone dealer die maar wat zegt om je iets te verkopen. Ons volgende auto zal weliswaar weer van vakgarage Automeer gekocht worden.
Ik ruilde mijn auto hier in. Ik ervaar de persoonlijke benadering als prettig. Je doet zaken met de mensen die ook aan je auto sleutelen. Dus geen commerciële verkopers die enkel aan targets denken en je voor je gevoel te veel laten betalen. Ik laat ook al een tijdje mijn auto hier naar tevredenheid onderhouden. Als deze service zo doorgaat, blijf ik een trouwe klant!
Vanwege omstandigheden moest ik een auto verkopen, ik ben keurig en vlot geholpen. Alles is in een keer afgehandeld
Ouderwets kleinschalige onderneming met verstand van zaken.
Prima deal en goede afhandeling van inruil en koop.
Een open en eerlijk advies, waar de klant centraal staat! Na 10 jaar is de klantvriendelijkheid en service nog steeds als vanouds! En werden wij na al die tijd (jaren terug ook een auto gekocht) herkent in de goede zin van het woord! Blij met onze nieuwe auto, rijdt als een zonnetje!
Ambachtsweg 9
2222 AH Katwijk