Fijne gasten
Uitstekend en goede advies!!
Fijn om betrokkenheid te zien zowel met de consument als het produkt
Wat een super bedrijf klant vriendelijk en werken super netjes....
Er is even rustig de tijd genomen om wat vragen te beantwoorden die ik nog had n.a.v. een probleem. Hierdoor kon ik beter de beslissing maken of de reparatie nog wel zin had. Tot een duidelijke afspraak gekomen m.b.t. kosten van eerste diagnose en daarna een heldere prijsopgevave gehad. Ik ben erg tevreden met de heldere communicatie.
Achterruit, door een derde in gruzelementen, vakkundig vervangen, lakschade bijgewerkt en auto daarna zelfs nog even door de wasstraat gehaald. Vervangende auto ter beschikking gesteld. Alles bij elkaar dus soepeltjes verlopen. Topservice!
Tervreden
Prima!
Completely satisfied
Goede uitleg over de factuur, vooraf overleg gehad Ik had al een vermoede dat het niet in orde was, bedrag viel me mee eerlijk gezegd en de auto was dezelfde dag klaar
Zeer professionele garage en goede prijs kwaliteit verhouding
Sinds de invoering van de APK was er altijd wel wat met mijn auto,s en was ik soms honderden euro,s kwijt. Je hoort ook vaak van oplichters praktijken bij garages. Voor het eerst was nu mijn auto gelijk goedgekeurd dus dat zegt mij genoeg. Hier word eerlijk gekeken en niet gerommeld dus voor mij een 10 met een griffel voor Vakgarage Ypenburg.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen, er werd met mij meegedacht en mijn auto was super snel perfect in orde.
René en zijn mensen zijn hele aardige mensen die klaar staan voor je en hun uiterste best doen om alles snel en vakkundig de zaken te regelen. Zelfs als het de eerste keer niet helemaal goed is gegaan.
Fijn geholpen door Marian en collega’s
Al menigmaal voor onderhoud geweest en ik word altijd vriendelijk, snel en vakbekwaam geholpen. Eventuele problemen aan de auto zijn altijd in één keer verholpen. Kortom: zeer tevreden!
Realisatie van montage conform afspraak
Heel goed
Al enkele keren geweest. Top service. Vriendelijk personeel. Vakbekwaam..
Prima, snel geholpen met mijn airco voor de vakantie
Fijne garage
Bij Kwikfit geweest maar ik wilde een second opinie via Google Vakgarage gevonden en kon gelijk langsrijden Scheelde €150!!! Een nieuwe uitlaat was niet nodig, nu de beugel gelast
Goede en snelle service,Vriendelijke medewerkers.
Laan van Waalhaven 223
2497GL Den haag