Altijd behulpzaam met adviezen en oplossingen. Hebben drie auto’s van mijn gezin in onderhoud bij SDH en zijn altijd tevreden over de kwaliteit. We komen er graag en worden prima geholpen.
Ik ben al jaren klant zoals mijn hele familie. Tot grote tevredenheid.
de auto rijdt weer als een zonnetje. keurig geholpen door vakgarage SDH. vanwege dikke pech hier terecht gekomen ipv de vertrouwde garage maar zeker niet minder.
Altijd goede service
Fijn om zulke vakmensen je auto te laten keuren en onderhouden.
Service
Altijd goede service en vriendelijke bediening
Fijne garage!
Ben al meer dan 20 jaar (vanaf start) een zeer tevreden klant.
Ze helpen goed , goede service , vriendelijke vakmensen !! Gewoon Top !!
Altijd correct. Afspraken worden nagekomen. Als iets meer kost dan verwacht is er overleg. En bereid om iets extra’s te doen. Kortom een topgarage.
Alles is goed in overleg gegaan Vriendelijke mensen.
Rep. snel uitgevoerd en de afspraken zeer goed nagekomen.
Geen verrassingen
behulpzaam en meedenkend en vakkundig personeel. ik maak al jaren gebruik van hun service en hoop dit nog jaren te kunnen doen.
Ik ben hier al jaren klant met verschillende auto’s. Vertrouwen is belangrijk bij een garage en dat wordt hier nooit geschaad. En je wordt altijd vriendelijk en correct behandeld. Een erg fijne garage die ik iedereen in de omgeving van harte aanbeveel!
Voor onderhoud en APK auto naar SDH gebracht. Goed advies gekregen en later extra onderhoud gepleegd.
Ze kennen me bij naam en hebben echt goede service. Een betere garage zou ik niet weten en ik hoop dat dat zo blijft. Dan blijf ik klant met mijn 3 auto’s.
Netjes, snel, transparant en vriendelijk zoals altijd. Zeer goede garage.
Duidelijke prijsopgave, geen verrassingen.
Snelle afspraken en komen ook afspraken. Bellen wanneer de kosten hoog kunnen uitvallen om te overleggen wat te gaan doen.
Service,vriendelijkheid,vakbekwaamheid,meedenken,duidelijke communicatie. Gewoon een top garage Kan het iedereen aanraden,,
Netjes en snel mijn v-riem vervangen
Ik heb onderhoud laten doen en ze hebben een goedkopere manier gevonden om de reparatie uit te voeren met hetzelfde resultaat. Dit is een van de weinige garages die ik vertrouw!