Zie hier boven. Afspraak verzetten was geen probleem.
Er wordt meegedacht!!!
komen afspraken na worden dag van te voren herinnerd aan afspraak geven van tevoren kosten op Prima geregeld.
Prettige mensen, bereid om te helpen, waar het kan. Goede monteurs, die ook waarschuwen voor de mogelijke reparaties of aanschaf die te verwachten zijn op korte termijn. Kortom een mooi team wat meedenkt met de klant en zijn wensen/behoeftes op mobiliteits gebied.
Altijd goed geholpen en vriendelijk personeel
Ik kom er al vanaf het begin. De service is altijd top. Vriendelijk personeel, leveren kwaliteit, denken mee. Kortom, ik ben dik tevreden.
Altijd goede service!
klantvriendelijk aardige mensen altijd goed geholpen
Duidelijk mensen die met plezier hun werk doen. Dank voor de goede service.
Goede service, top team
Snelle levering van de onderdelen en montage. Vriendelijk personeel.
Kom al jaren bij de vakgarage in Halsteren. Heb al jaren het gevoel dat je ze honderd procent kunt vertrouwen met adviezen en rekeningen.
Denken met de klant mee, staan altijd klaar voor iedereen !
Wij zijn al jaren klant en hebben het volste vertrouwen in de vakkundigheid van deze garage. Altijd naar tevredenheid geholpen.
denken altijd met je mee, zijn behulpzaam, vriendelijk
Deze review is echt verdiend! Wat een supergarage met vakmensen werkend vanuit hun hart. Professioneel, vakkundig en eerlijk. Ik kan alleen maar positief zijn en SDH enger hele team aanbevelen. Dankjewel allemaal voor de goede hulp die we van jullie hebben gekregen. Van Frankrijk tot Halsteren. Toppers.
Snel geholpen 'vriendelijk 'duidelijk. Ik beveel Vakgarage SDH zeker aan.
Ze denken met je mee, bellen als er iets is.
Reparatie en het tussendoor inplannen super. Klein puntje was dat het systeem nog niet doorlopen was (code invoeren; radio & klok). Gebeld en gelijk vervolg/opgelost.
Goede service,fijn personeel,heb er het volste vertrouwen in.
Net als altijd,alles goed. Ook fijn dat er rekening gehouden wordt met speciale wensen. Top !!
Fijne garage
Auto is economisch total loss door de hoge reparatie kosten. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden.
Nijverheidsweg 3
4661 VA Halsteren