Vriendelijk, duidelijk
Vriendelijke ontvangst als nieuwe klant bij aanmelden auto. Reparatie is met de juiste afspraken goed uitgevoerd.
Vakkundig en ruim snel genoeg
Goede afspraken gemaakt i.v.m. het repareren van de auto.
Mijn auto gebracht voor een keuring, afgekeurd ,was te oud en had er niet veel mee gereden was het antwoord. Receptioniste krijgt van mij een grote nul, zeer onvriendelijk had geen goed gevoel moest een behoorlijk bedrag afrekenen. Naar mijn eigen garage gebracht en goed gekeurd .door verhuizing deze garage gekozen,ik dacht vakgarage moet goed zijn . Mijn anderen auto,s gaan hier zeker niet naar toe
Uitstekende garage
Klein onderhoud, goed geholpen, geen bijzonderheden.
Ze komen hun afspraak na geven van te voren een prijs indicatie bellen op tijd en zijn vriendelijk in omgang
Als niet vaste klant ben ik door de aard van het mankement aan mijn auto voor een reparatie bij Vakgarage Boxtel terecht gekomen en ben daar zeer vriendelijk en adequaat geholpen. Een meer dan prettige ervaring dus!
Erg goed en snel geholpen.
Netjes gemaakt
Heel prettig en goed contact personeel. Kunt altijd terecht ook met onverwachte dingen.
Hulp gevraagd bij deze garage. Zeer onvriendelijk door receptiemedewerker benaderd. Deze medewerker ging er ook al vanuit dat ik gratis service wilde, maar ik was, op voorhand al, bereid voor deze service te betalen. Monteur heeft prima geholpen, de receptioniste vroeg uiteindelijk voor 5 min werk €15,- (Want de ZZP-ers waren allemaal heel duur). Een belachelijke prijs met een onbeschofte behandeling heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat deze klant in ieder geval nooit meer terug zal komen en deze ervaring uiteraard ook zal delen. Klantvriendelijkheid was zeer, zeer ver te zoeken. Klanten afzetten dekt meer de lading.
Klant benaderde receptioniste erg arrogant, heeft ergens een goedkoop lampje gekocht maar kreeg het zelf niet vervangen, onze monteur is van zijn werk afgehaald en zeker 10 minuten bezig geweest, vandaar de 15 euro, ons uurloon is immers 70 euro , jammer dat deze passant hier geen begrip voor heeft.