Heel prettig
Geweldige een eerlijke service, altijd klaar voor een vakkundige hulp.
Vraag over showroom 1 ster omdat ik iets moest invullen maar het is nvt want die ia er niet! Altijd goede service en vakkundige aandacht voor wat er is Wat ik hierboven zeg klopt als een bus! Top
Auto moest worden APK gekeurd, heel fijn meegedacht over wat er mee moest gebeuren!
Klantvriendelijk Oplossingsgericht Snel
Vriendelijk, trouw en kundig personeel en dat geeft het bedrijf goed weer!
n v t
netjes en vakkundig personeel en advies
Eekhof Vakgarage biedt een prettige en efficiënte dienstverlening.
Heel betrouwbare garage, doen wat ze beloven.
Altijd vriendelijk en heel belangrijk is de gezelligheid
Goede service, rekening gehouden met verzoek om in de ochtend klaar te hebben
Zeer goed er word goed meegedacht alleen jammer dat er te weinig leen auto”s zijn
Vriendelijk, meedenken, snelle service, goed bereikbaar. Echt heel tevreden!
Goede garage fijne mensen!
Deze lui hebben echt begrepen wat kantgerichtheid is. Geweldig. Ik ga hier zelfs met een spiksplinter nieuwe auto (Renault) naar toe omdat de merkgarage de flexibiliteit, klantgerichtheid en service niet kan bieden.
Wij zijn zeer tevreden over Vakgarage Eekhof.
Onze auto is in goede handen
je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en men denkt ook met de klant mee, keurig vooraf altijd een telefoontje als men iets ontdekt dat nogal prijzig is. En vooral niet te vergeten de deskundigheid.
Uitstekende vakgarage . heel vriendelijke behandeling
Zie boven
Goede APK beurt gehad. Geen onnodige reparaties/onderhoud verricht, gewoon alleen wat echt nodig was. Uitstekend!
zorgvuldig, altijd bereid om te helpen als er onverwacht iets mis is met de auto’s. Die zijn bij Eekhof in goede handen.
Ik ben al jaren vaste klant en altijd services ontvangen zoals je het zelf graag wenst. Eerlijk, geen flauwekul en bovenal een goed en prettig team.