Jeroen had m'n Saab in 1 dag weer rijklaar gemaakt, top!
Het is altijd prima naar Leimuiden te rijden zowel voor onderhoud/verbetering van mijn Saab 900 Classic als voor regulier onderhoud van de dagelijkse kilometervreter. De rekeningen zijn ietsje duurder dan bij de Kwikfit maar waar voor je geld!
Prettige communicatie en overduidelijk vakmensen. Ik rij Saab en merk aan alles dat Tinga de beste plek is om mijn auto te laten onderhouden. Goede prijs/kwaliteit!
Tinga deinst niet terug zoals bij de Ford dealer, die direkt reageert met: kunnen we niet (meer) repareren wegens geen (orignele) onderdelen meer verkrijgbaar. Gelukkig kan/neemt Tinga wel de moeite om de nodige onderdelen te vinden voor klassieke auto's.
als je belt wordt gelijk het probleem opgelost
Uitstekende service
Ongeëvenaarde service door vriendelijk en vakbekwaam personeel.
betrouwbare vakgarage
Betrouwbaar
Al een aantal jaar breng ik met volle tevredenheid mijn VW kever naar Garage Tinga. De liefde voor auto's zit volop in de het bedrijf en het onderhoud dat gedaan wordt is gebaseerd wat nodig is. Ik rij altijd met een goed gevoel weer weg.
prettige ontvangst, nette ruilauto mee en zelfde dag weer klaar
De experts in Saab 900 classic onderhoud.
Word snel en vriendelijk geholpen
Lieve mensen en ook vakbekwaam .
Vervanging koopelling in klassieke Saab om zeer korte termijn.
Gemaakte afspraken worden nagekomen. De service staat hoog in het vaandel. Het is jammer dat ik aan de ander kant van Nederland woon, anders kwam ik zeker vaker bij deze garagehouder. Ik ben dan ook verrast dat dit soort autobedrijven bestaan. No nonsens garage.
Fijne garage, erg klantgericht en eerlijk naar de klant toe. Draait je geen poot uit en communiceert over bijkomende kosten. Een 10
Prima service, snel herstel
Goede zaak, fijne service, vakkundig met Saab
Denken altijd mee, proberen niet het onderste uit de kan halen en zijn zeer professioneel! Kortom; een garage die wij van harte aanbevelen!
Mijn oudere chrysler le baron heeft een nieuwe distributieriem en waterpomp gekregen. Beide onderdelen waren niet voorradig en zijn na enig zoekwerk door Jeroen aangekocht en vervangen. Het defecte raammotortje, wat niet meer leverbaar was, is in goed overleg gereviseerd. Ben zeer tevreden over het vakmanschap van deze garage.
Prettige en directe benadering. Vakkundig mensen. Volvo specialist in huis.
Prima service.